Újpesten is megszépült a BENU Gyógyszertár

2016. november 8.

A kerület első BENU Gyógyszertára az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet mellett található.

rozsa-bp-36

Most megújult, vidám, színes és barátságos lett. A jó dolgok viszont nem változtak: továbbra is a régóta ismert gyógyszerészek szolgálnak ki, és megmaradt a praktikus bejárat is a Rendelőintézet váróterméből. A modern gyógyszertárba azonban nem csak betegen érdemes betérni, sok jó tanácsot kapnak azok is, akik szeretnék megelőzni a bajt és egészségük megőrzése céljából keresik a számukra legmegfelelőbb.

rozsa-bp-67 – Nagyon örülök a változásnak – kezdte Solymosi Lajosné, vásárló. – Az átalakított belső tér miatt kevesebbet kell sorban állni. Arról már nem is beszélve, hogy rengeteg különböző termék sorakozik a polcokon, amelyek között kedvemre válogathatok. A gyógyszerészek mindig ellátnak jó tanáccsal és úgy látom, hogy számukra ez egyáltalán nem terhes. Legutóbb például a köhögésemre egy szirupot javasoltak, ami nagyon jól bevált – tette hozzá az asszony.

A Görgey Artúr utcai BENU Gyógyszertár nemcsak az ott dolgozók kedvessége és szakértelme miatt népszerű, hanem azért is mert sok szempontból az új idők hírnöke. A fényben úszó belső térben a teljes kínálat könnyen átlátható. A szabad polcokon kényelmesen összevethetők az árak, megtekinthetők többek között a gyógyteák, a táplálék-kiegészítők, a dermokozmetikumok vagy a babaápolási cikkek. A vény nélkül kapható gyógyszerek is kategóriákba sorolva, jól láthatóan kerültek kihelyezésre. A folyamatos kedvezmények pedig mindenki számára megkönnyítik a döntést.

rozsa-bp-25 – Azt tapasztalom, hogy a legtöbb páciensnek tetszik, hogy megújultunk – mondta dr. Kollár Ferenc, gyógyszertárvezető. – Mindent megteszünk, hogy a betérők elégedetten távozzanak tőlünk. Még az olyan apró, de fontos dolgokra is próbálunk figyelni, hogy nyitva legyünk az átlagos munkaidő után vagy, hogy babakocsival is könnyedén be lehessen hozzánk jönni.

A gyógyszertár hétköznap 8.00-19.30-ig, szombaton 8.00-12.00-ig tart nyitva.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

Akciós ajánlatok a BENU Gyógyszertáraknál!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Stresszkezelés a maximumon!

Stresszkezelés a maximumon!

Formálja át a mindennapi stresszt az eredeti MAGNE B6-tal! Töltse ki stressztesztünket!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.