Újabb szombathelyi gyógyszertár szépült meg

2016. november 8.

Szombathelyen a harmadik BENU Gyógyszertár szépült meg, ezúttal a város főterén.

szombathely-foteri-07Márciustól a vásárlók Szombathely talán legforgalmasabb helyén, a volt Centrum áruház földszintjén kialakított gyógyszertárban is szabad polcokról válogathatnak. Az üzemeltető ezúttal már a megyeszékhely harmadik BENU Gyógyszertárát alakította át ilyen formában, hogy ezzel is jobban szolgálja a kor és a vásárlók elvárásait.

A modern és tágas gyógyszertárban változatlanul hozzáértő gyógyszerészek, illetve szakasszisztensek fogadják a betérő pácienseket. Az első és legfontosabb feladatuknak természetesen továbbra is azt tartják, hogy a beteg a leggyorsabban hozzájusson az orvos által felírt gyógyszerekhez, amire garanciát jelent a nagy készlet és a napi többszöri áruszállítás. A BENU Gyógyszertár ezen túlmenően azonban nagyon nagy hangsúlyt helyez a páciensek és a szakemberek kapcsolatára is. Arra bátorítják a vásárlókat, hogy kérdéseikkel, problémáikkal nyíltan forduljanak a gyógyszertári dolgozókhoz, akiktől nemcsak szakértelemre, hanem türelemre és empátiára is számíthatnak.

Az „egy lépéssel közelebb” törekvésnek kétségtelenül egyik legfontosabb lépcsője a gyógyszertárban forgalmazható egyéb termékek szabadpolcos elhelyezése. A tágas officina polcain tematikus elrendezésben vevőközelbe kerültek többek között a vitaminok, táplálékkiegészítők, dermokozmetikumok, babaápolási cikkek. Ki-ki kényelmesen kézbe veheti a termékeket, elolvashatja, melyik mit tud, összehasonlíthatja az árakat. Erre a hagyományos, tára mögüli kiszolgálás nem adott lehetőséget, vagy ha valaki mégis sokáig kérdezősködött, annak a sorban mögötte állók látták kárát. Persze a vásárló itt sem marad egyedül: ha igényli, a gyógyszerész bármikor könnyen ki tud lépni a pult mögül és segít a tájékozódásban.

A kínálatban megkülönböztető árjelzés hívja fel a figyelmet az akciós termékekre. Havi váltásban több tucatnyi népszerű, aktuális terméket lehet a BENU-ban kedvezményes áron megvásárolni, amiről a szombathelyi polgárok szórólapot is kapnak minden hónap elején. A kedvezmények körét törzsvásárlói program is szélesíti. A gyógyszertár kínálatában immár megjelentek a brand első saját, BENU márkajelzésű étrendkiegészítői is, amelyek jól reprezentálják a BENU küldetését: jó minőség elérhető áron.szombathely-foteri-31

A másfél hetes átalakítás után március végén hamar visszatértek a vásárlók kedvelt gyógyszertárukba, ahol a megújult környezetben a megszokott arcokkal találkozhattak.

– Tetszik a pácienseknek az új elrendezés, a legtöbben ámulva tapasztalják, hogy milyen világos, szép lett a gyógyszertár – számolt be a nyitás utáni első napokról Élő Mária gyógyszertárvezető. – A vásárlók már most észrevehetően többet kérdeznek, a szabadpolcos elrendezéssel jobban előtérbe került az egészséges életmód, a betegségek megelőzésének fontossága. A kisgyermekes édesanyák és az idősek egyaránt örömmel üdvözölték a fotocellás ajtót, a tágas, akadálymentesített officinát, ahol akár babakocsival, akár járókerettel kényelmes a közlekedés.

szombathely-foteri-73

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.

A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elnyerte az Év Boltja Különdíjat 2017

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdette meg Az Év Boltja versenyét. A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában, amelyre nagyon büszkék vagyunk.

Új helyen, megszépülve nyitott újra Debrecenben a BENU Pláza Gyógyszertár

A Debrecen Plázában működő BENU Gyógyszertár 2017 májusában a pláza területén belül új helyen, tágasabb belső térrel, az eddigieknél is szélesebb termékválasztékkal nyitott újra.

5 éve együtt. Köszönjük!

5 éve együtt. Köszönjük!

Örömünkre szolgál, hogy évente már 15 millió alkalommal keresnek fel bennünket és számítanak szaktudásunkra!