Újabb szombathelyi gyógyszertár szépült meg

2016. november 8.

Szombathelyen a harmadik BENU Gyógyszertár szépült meg, ezúttal a város főterén.

szombathely-foteri-07Márciustól a vásárlók Szombathely talán legforgalmasabb helyén, a volt Centrum áruház földszintjén kialakított gyógyszertárban is szabad polcokról válogathatnak. Az üzemeltető ezúttal már a megyeszékhely harmadik BENU Gyógyszertárát alakította át ilyen formában, hogy ezzel is jobban szolgálja a kor és a vásárlók elvárásait.

A modern és tágas gyógyszertárban változatlanul hozzáértő gyógyszerészek, illetve szakasszisztensek fogadják a betérő pácienseket. Az első és legfontosabb feladatuknak természetesen továbbra is azt tartják, hogy a beteg a leggyorsabban hozzájusson az orvos által felírt gyógyszerekhez, amire garanciát jelent a nagy készlet és a napi többszöri áruszállítás. A BENU Gyógyszertár ezen túlmenően azonban nagyon nagy hangsúlyt helyez a páciensek és a szakemberek kapcsolatára is. Arra bátorítják a vásárlókat, hogy kérdéseikkel, problémáikkal nyíltan forduljanak a gyógyszertári dolgozókhoz, akiktől nemcsak szakértelemre, hanem türelemre és empátiára is számíthatnak.

Az „egy lépéssel közelebb” törekvésnek kétségtelenül egyik legfontosabb lépcsője a gyógyszertárban forgalmazható egyéb termékek szabadpolcos elhelyezése. A tágas officina polcain tematikus elrendezésben vevőközelbe kerültek többek között a vitaminok, táplálékkiegészítők, dermokozmetikumok, babaápolási cikkek. Ki-ki kényelmesen kézbe veheti a termékeket, elolvashatja, melyik mit tud, összehasonlíthatja az árakat. Erre a hagyományos, tára mögüli kiszolgálás nem adott lehetőséget, vagy ha valaki mégis sokáig kérdezősködött, annak a sorban mögötte állók látták kárát. Persze a vásárló itt sem marad egyedül: ha igényli, a gyógyszerész bármikor könnyen ki tud lépni a pult mögül és segít a tájékozódásban.

A kínálatban megkülönböztető árjelzés hívja fel a figyelmet az akciós termékekre. Havi váltásban több tucatnyi népszerű, aktuális terméket lehet a BENU-ban kedvezményes áron megvásárolni, amiről a szombathelyi polgárok szórólapot is kapnak minden hónap elején. A kedvezmények körét törzsvásárlói program is szélesíti. A gyógyszertár kínálatában immár megjelentek a brand első saját, BENU márkajelzésű étrendkiegészítői is, amelyek jól reprezentálják a BENU küldetését: jó minőség elérhető áron.szombathely-foteri-31

A másfél hetes átalakítás után március végén hamar visszatértek a vásárlók kedvelt gyógyszertárukba, ahol a megújult környezetben a megszokott arcokkal találkozhattak.

– Tetszik a pácienseknek az új elrendezés, a legtöbben ámulva tapasztalják, hogy milyen világos, szép lett a gyógyszertár – számolt be a nyitás utáni első napokról Élő Mária gyógyszertárvezető. – A vásárlók már most észrevehetően többet kérdeznek, a szabadpolcos elrendezéssel jobban előtérbe került az egészséges életmód, a betegségek megelőzésének fontossága. A kisgyermekes édesanyák és az idősek egyaránt örömmel üdvözölték a fotocellás ajtót, a tágas, akadálymentesített officinát, ahol akár babakocsival, akár járókerettel kényelmes a közlekedés.

szombathely-foteri-73

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.