Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

2019. december 17.

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.

Az 1879-ben Szentlélek  néven alapított gyógyszertár idén 140 éves jubileumát ünnepeli. Néhány apró részlet és egy régi kép őrzi az egykori gyógyszertár emlékét az új, modern környezetben.

Mivel a kerület első BENU Gyógyszertára 2016-ban a Szentlélek nevet kapta, második gyógyszertáruk Nagytétény BENU Gyógyszertár névvel várja a betegeket, vásárlókat.

„Kisváros a nagyvárosban színvonalas szolgáltatásokkal” – jellemezte a kerületet Szepesfalvy Anna alpolgármester az ünnepélyes megnyitón, majd kiemelte, milyen fontos szerepet játszanak a közösség életében azok a vállalkozók, akik innovációkkal nyújtanak színvonalas szolgáltatásokat a lakosok számára. Az alpolgármester méltatta az önkormányzat és a BENU évek óta tartó partneri kapcsolatát is, melynek egy következő lépése volt ez az újabb közös munka.

„A BENU csapatát különös büszkeséggel tölti el, amikor egy franchise-partner dönt a gyógyszertára felújítása, a BENU-arculat megvalósítása mellett, hiszen ez az irányunkba tanúsított, illetve a koncepcióba vetett bizalmat erősíti.” – hangsúlyozta a BENU igazgatósága az ünnepségen.

A koncepció újszerűsége nem csak a modern, letisztult bútorokban rejlik, egyik legfontosabb jellemzője, hogy a nyitottpolcos, kategorizált vásárlótérkialakítással, a széles termékkínálattal a prevencióra is nagy hangsúlyt fektet. Ezáltal nemcsak a betegek, de az egészségük megőrzését fontosnak tartó vásárlók is szívesen térnek be a BENU Gyógyszertárakba.

Ahogy azonban a BENU vallja, az eszközökben és termékkínálatban megnyilvánuló előnyök mellett mégis a legfontosabb a lelkes gyógyszertári dolgozók hozzáadott értéke. Személyük és szaktudásuk nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a régi, visszajáró betegeknek és az új vásárlóknak egyaránt magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsanak a munkájukat támogató, modern környezetben.

A gyógyszertár tulajdonosa és vezetője, dr. Tomcsányi Krisztián beszédében említést tett a patika múltjáról. Érdekességként elmondta, hogy az átalakítás előtti lomtalanításon ráakadtak a Budatétényi Hírmondó című újság egy cikkére, mely  a  top 3 gyógyszertár történetét mutatta be, közöttük az akkori Szentlélek gyógyszertárét. A gógyszertárvezető köszönetet mondott a BENU-nak a szakmai segítségért, a támogatásért, valamint az önkormányzatnak a kiváló együttműködésért. Kiemelten megköszönte a munkatársaknak a türelmet, a kitartást és az odaadó munkát.

Teljesen megújult az őrmezői BENU Gyógyszertár

Július 22-én, csütörtökön hivatalosan is újra megnyílt a főváros XI. kerületében, Újbudán működő BENU Őrmező Gyógyszertár a vásárlóközönség előtt.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.