Újabb BENU Gyógyszertár nyílt Győrött

2015. október 9.

2015 szeptemberében csatlakozott a BENU hálózathoz a helyiek által jól ismert győrszentiváni Kristály Gyógyszertár. A patika egyúttal megszépült, a mai igényekhez igazodó belső kialakítással várja az egészségüket fontosnak tartókat.

benu-301x227A BENU név ismerősen cseng a győri lakosok körében, hiszen a városban már eddig is hét BENU Gyógyszertár működött. A helyiek megszerették a felújított, szabad polcos BENU Gyógyszertárakat és megszokták, hogy postaládájukban hónapról hónapra találkozhatnak a BENU akciós újsággal. A győrszentivániak számára ezért különösen jó hír, hogy immár a közvetlen közelükben is elérhetők a BENU szolgáltatásai. Az átalakított gyógyszertárban átlátható rendszerben kerültek kihelyezésre a vitaminok, a táplálék-kiegészítők, a szépségápolási és higiéniai készítmények, a babaápolási eszközök, a gyógyteák és gyógyvizek, és még számos egyéb az egészség megőrzésében fontos szerepet játszó termék. Könnyebb az eligazodás, a betérők önállóan is megtalálják a számukra fontos készítményeket. A szabad polcoknak köszönhetően a termékek és az árak megtekinthetők, ezért a többi vásárló feltartása nélkül mindenki kényelmesen megfontolhatja, mire van szüksége. A gyógyszertár szakértő munkatársai természetesen továbbra is készségesen segítenek a választásban.

benu-301x227_2

A gyógyszertár több ezer készítményt forgalmaz. A termékpaletta most tovább szélesedett a BENU saját márkás termékekkel. A BENU termékek magas minőségük és kedvező áruk miatt a vásárlók kedvencei. A több mint 30 termék között vitaminok és étrend-kiegészítők, baba-mama termékek, bőr- és szépségápolást elősegítő termékek, valamint megbízható diagnosztikai, sebkezelő, kéz- és körömápoláshoz szükséges eszközök egyaránt megtalálhatók. BENU Gyógyszertárként immáron a győrszentiváni Kristály Gyógyszertárban is elérhetők a BENU akciói. Ez havonta több mint 50 népszerű termékre jelent 10-60%-os kedvezményt. Az akciókról tájékoztató kiadvány minden hónap elején eljut a város postaládáiba, de megtalálható a BENU Gyógyszertárakban és a BENU weboldalán is. A győrszentiváni BENU Gyógyszertár Kristályban a jól ismert gyógyszerészek és asszisztensek fogadják a betérőket. A megszokott kedvességen és figyelmességen kívül nem változott a nyitva tartás sem: hétfőtől-péntekig 8.00-17.00 óráig várják vásárlóikat, betegeiket.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak