Újabb átalakított BENU Gyógyszertárat avattak Budapest belvárosában

2017. április 13.

A Budapest V. kerületében, a külföldiek és turisták által kedvelt, forgalmas Belvárosban található BENU Irányi Gyógyszertár 2017 áprilisában meghatározó átalakításon ment keresztül.

A Budapest V. kerületében, a külföldiek és turisták által kedvelt, forgalmas Belvárosban található BENU Irányi Gyógyszertár 2017 áprilisában meghatározó átalakításon ment keresztül. A meglehetősen kis alapterületű, ám a kerület életében mégis igen fontos szerepet betöltő patika megújult és immáron a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő belső térrel, szabadpolcos kialakítással, tágasabb officinával és az eddigieknél szélesebb termékválasztékkal várja a betérő hazai és külföldi vásárlókat, betegeket.

Az Irányi utca 15. szám alatt található BENU Irányi Gyógyszertár 12 éve üzemel, családias légköre és az itt dolgozó szakemberek szakértelme által azonban ez idő alatt nélkülözhetetlenné vált az V. kerületiek számára. Működését megnehezítette a viszonylag kicsi alapterület, ezért a gyógyszertár vezetője és a BENU Magyarország Zrt. vezetősége elérkezettnek látta az időt, hogy átfogó felújítás történjék a patikában. Ennek köszönhetően intenzív felújítási munkálatok kezdődtek, és a gondos tervezésnek köszönhetően mindössze néhány nap alatt teljesen megújult a gyógyszertár: tágasabbá, összességében világosabbá, barátságosabbá vált a belső tér, a gyógyhatású, egészségmegőrzést szolgáló készítmények kategóriák szerint, szabad polcokon helyezkednek el. Egyszerűbbé vált a betegekkel való kommunikáció, a BENU Gyógyszertár Koncepció elemeinek megvalósítása által több minőségi időt lehet szánni a tanácsadásra.

A BENU Irányi Gyógyszertár életében kétség kívül új korszak kezdődik. A felújított gyógyszertárat 2017. április 11-én, ünnepélyes szalagátvágási ceremónia keretében fel is avatták. Az ünnepségen részt vettek a BENU Magyarország Zrt. vezetői is, és elismerően méltatták a BENU Irányi Gyógyszertár szakemberei által véghez vitt munkát.

A ceremónia során köszöntő beszédet mondott Tóthné Szabó Éva, a BENU Irányi Gyógyszertár vezetője, aki szintén köszönetét fejezte ki a BENU Magyarország Zrt.-nek a szakszerű támogatásért és örömmel számolt be arról is, hogy a vásárlók rendkívül pozitívan fogadták a gyógyszertárban végbement változásokat.

 

 

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.