Újabb átalakított BENU Gyógyszertárat avattak Budapest belvárosában

2017. április 13.

A Budapest V. kerületében, a külföldiek és turisták által kedvelt, forgalmas Belvárosban található BENU Irányi Gyógyszertár 2017 áprilisában meghatározó átalakításon ment keresztül.

A Budapest V. kerületében, a külföldiek és turisták által kedvelt, forgalmas Belvárosban található BENU Irányi Gyógyszertár 2017 áprilisában meghatározó átalakításon ment keresztül. A meglehetősen kis alapterületű, ám a kerület életében mégis igen fontos szerepet betöltő patika megújult és immáron a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő belső térrel, szabadpolcos kialakítással, tágasabb officinával és az eddigieknél szélesebb termékválasztékkal várja a betérő hazai és külföldi vásárlókat, betegeket.

Az Irányi utca 15. szám alatt található BENU Irányi Gyógyszertár 12 éve üzemel, családias légköre és az itt dolgozó szakemberek szakértelme által azonban ez idő alatt nélkülözhetetlenné vált az V. kerületiek számára. Működését megnehezítette a viszonylag kicsi alapterület, ezért a gyógyszertár vezetője és a BENU Magyarország Zrt. vezetősége elérkezettnek látta az időt, hogy átfogó felújítás történjék a patikában. Ennek köszönhetően intenzív felújítási munkálatok kezdődtek, és a gondos tervezésnek köszönhetően mindössze néhány nap alatt teljesen megújult a gyógyszertár: tágasabbá, összességében világosabbá, barátságosabbá vált a belső tér, a gyógyhatású, egészségmegőrzést szolgáló készítmények kategóriák szerint, szabad polcokon helyezkednek el. Egyszerűbbé vált a betegekkel való kommunikáció, a BENU Gyógyszertár Koncepció elemeinek megvalósítása által több minőségi időt lehet szánni a tanácsadásra.

A BENU Irányi Gyógyszertár életében kétség kívül új korszak kezdődik. A felújított gyógyszertárat 2017. április 11-én, ünnepélyes szalagátvágási ceremónia keretében fel is avatták. Az ünnepségen részt vettek a BENU Magyarország Zrt. vezetői is, és elismerően méltatták a BENU Irányi Gyógyszertár szakemberei által véghez vitt munkát.

A ceremónia során köszöntő beszédet mondott Tóthné Szabó Éva, a BENU Irányi Gyógyszertár vezetője, aki szintén köszönetét fejezte ki a BENU Magyarország Zrt.-nek a szakszerű támogatásért és örömmel számolt be arról is, hogy a vásárlók rendkívül pozitívan fogadták a gyógyszertárban végbement változásokat.

 

 

Dermokozmetikai tanácsadás

Keresse szakértőinket az alábbi BENU Gyógyszertárakban, a személyre szabott ingyenes bőrápolási tanácsokért.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.