Újabb átalakított BENU Gyógyszertárat avattak Budapest belvárosában

2017. április 13.

A Budapest V. kerületében, a külföldiek és turisták által kedvelt, forgalmas Belvárosban található BENU Irányi Gyógyszertár 2017 áprilisában meghatározó átalakításon ment keresztül.

A Budapest V. kerületében, a külföldiek és turisták által kedvelt, forgalmas Belvárosban található BENU Irányi Gyógyszertár 2017 áprilisában meghatározó átalakításon ment keresztül. A meglehetősen kis alapterületű, ám a kerület életében mégis igen fontos szerepet betöltő patika megújult és immáron a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő belső térrel, szabadpolcos kialakítással, tágasabb officinával és az eddigieknél szélesebb termékválasztékkal várja a betérő hazai és külföldi vásárlókat, betegeket.

Az Irányi utca 15. szám alatt található BENU Irányi Gyógyszertár 12 éve üzemel, családias légköre és az itt dolgozó szakemberek szakértelme által azonban ez idő alatt nélkülözhetetlenné vált az V. kerületiek számára. Működését megnehezítette a viszonylag kicsi alapterület, ezért a gyógyszertár vezetője és a BENU Magyarország Zrt. vezetősége elérkezettnek látta az időt, hogy átfogó felújítás történjék a patikában. Ennek köszönhetően intenzív felújítási munkálatok kezdődtek, és a gondos tervezésnek köszönhetően mindössze néhány nap alatt teljesen megújult a gyógyszertár: tágasabbá, összességében világosabbá, barátságosabbá vált a belső tér, a gyógyhatású, egészségmegőrzést szolgáló készítmények kategóriák szerint, szabad polcokon helyezkednek el. Egyszerűbbé vált a betegekkel való kommunikáció, a BENU Gyógyszertár Koncepció elemeinek megvalósítása által több minőségi időt lehet szánni a tanácsadásra.

A BENU Irányi Gyógyszertár életében kétség kívül új korszak kezdődik. A felújított gyógyszertárat 2017. április 11-én, ünnepélyes szalagátvágási ceremónia keretében fel is avatták. Az ünnepségen részt vettek a BENU Magyarország Zrt. vezetői is, és elismerően méltatták a BENU Irányi Gyógyszertár szakemberei által véghez vitt munkát.

A ceremónia során köszöntő beszédet mondott Tóthné Szabó Éva, a BENU Irányi Gyógyszertár vezetője, aki szintén köszönetét fejezte ki a BENU Magyarország Zrt.-nek a szakszerű támogatásért és örömmel számolt be arról is, hogy a vásárlók rendkívül pozitívan fogadták a gyógyszertárban végbement változásokat.

 

 

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.