Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

2017. május 17.

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.

A megállapodást követően sor került a Lakatos Gyógyszertár teljes körű átalakítására, modernizálására, és ennek köszönhetően a Lakatos Gyógyszertár immár a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő – modern, világos, vásárlóbarát – belső térrel és kibővített termékválasztékkal várja a Lakatos Lakótelep és a környék vásárlóit, betegeit.

A beruházás természetesen új alapokra helyezi a Lakatos Gyógyszertár működését. Ilyen változás minden bizonnyal egy új korszak kezdete, ezt jelképezendő a – mindössze néhány nap alatt lezajlott – építészeti átalakítást követően 2017. május 9-én ünnepélyes szalagátvágási ceremónia keretében nyitották újra hivatalosan is a patikát. Az ünnepségen a BENU Magyarország Zrt. vezetői és a munkálatokban szerepet vállaló munkatársak, valamit a környék háziorvosai és a helyi sajtó képviselői is részt vettek.

A gyógyszertár vezetője, Szerencsés Lászlóné ünnepi beszédében meghatódottan beszélt arról, hogy éppen ebben az évben lesz 10 éve, hogy a Lakatos Gyógyszertár szerepet vállal a kerület betegellátásában. Köszönetet mondott a környéken tevékenykedő háziorvosok rugalmas együttműködéséért és egyben reményét fejezte ki arra vonatkozóan is, hogy a BENU Gyógyszertár Koncepciónak köszönhetően a patikában még az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt kap majd az egészségmegőrzés, hiszen az ezt szolgáló (gyógyhatású) készítmények immáron könnyedén elérhetőek, a vásárlók több időt tudnak szentelni a készítmények tanulmányozására, a tájékozódásra. A gyógyszertárvezető asszony fontosnak tartotta kiemelni, hogy a patika minden dolgozója a jövőben is mindent meg fog tenni azért, hogy a betérő vásárlók nem csak szakmailag, de emberileg is megkapják azt a támogatást, ami a betegség idején különösen értékes. Évről évre nő a vásárlók száma, erre a bizalomra szeretne továbbra is méltó lenni a Lakatos Gyógyszertár teljes csapata. Ahogy Szerencsés Lászlóné fogalmazott: „a kis csodák visznek előre, de arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy ebben a gyógyszertárban minden szív együtt dobban”.

Megérkezett a Skincode Magyarországra!

Svájci bőrápolási szakértelem az egészséges, szép bőrért. Magyarországon kizárólag a BENU Gyógyszertárakban és Webshopban!

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.