Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

2017. május 17.

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.

A megállapodást követően sor került a Lakatos Gyógyszertár teljes körű átalakítására, modernizálására, és ennek köszönhetően a Lakatos Gyógyszertár immár a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő – modern, világos, vásárlóbarát – belső térrel és kibővített termékválasztékkal várja a Lakatos Lakótelep és a környék vásárlóit, betegeit.

A beruházás természetesen új alapokra helyezi a Lakatos Gyógyszertár működését. Ilyen változás minden bizonnyal egy új korszak kezdete, ezt jelképezendő a – mindössze néhány nap alatt lezajlott – építészeti átalakítást követően 2017. május 9-én ünnepélyes szalagátvágási ceremónia keretében nyitották újra hivatalosan is a patikát. Az ünnepségen a BENU Magyarország Zrt. vezetői és a munkálatokban szerepet vállaló munkatársak, valamit a környék háziorvosai és a helyi sajtó képviselői is részt vettek.

A gyógyszertár vezetője, Szerencsés Lászlóné ünnepi beszédében meghatódottan beszélt arról, hogy éppen ebben az évben lesz 10 éve, hogy a Lakatos Gyógyszertár szerepet vállal a kerület betegellátásában. Köszönetet mondott a környéken tevékenykedő háziorvosok rugalmas együttműködéséért és egyben reményét fejezte ki arra vonatkozóan is, hogy a BENU Gyógyszertár Koncepciónak köszönhetően a patikában még az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt kap majd az egészségmegőrzés, hiszen az ezt szolgáló (gyógyhatású) készítmények immáron könnyedén elérhetőek, a vásárlók több időt tudnak szentelni a készítmények tanulmányozására, a tájékozódásra. A gyógyszertárvezető asszony fontosnak tartotta kiemelni, hogy a patika minden dolgozója a jövőben is mindent meg fog tenni azért, hogy a betérő vásárlók nem csak szakmailag, de emberileg is megkapják azt a támogatást, ami a betegség idején különösen értékes. Évről évre nő a vásárlók száma, erre a bizalomra szeretne továbbra is méltó lenni a Lakatos Gyógyszertár teljes csapata. Ahogy Szerencsés Lászlóné fogalmazott: „a kis csodák visznek előre, de arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy ebben a gyógyszertárban minden szív együtt dobban”.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.