Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

2017. május 17.

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.

A megállapodást követően sor került a Lakatos Gyógyszertár teljes körű átalakítására, modernizálására, és ennek köszönhetően a Lakatos Gyógyszertár immár a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő – modern, világos, vásárlóbarát – belső térrel és kibővített termékválasztékkal várja a Lakatos Lakótelep és a környék vásárlóit, betegeit.

A beruházás természetesen új alapokra helyezi a Lakatos Gyógyszertár működését. Ilyen változás minden bizonnyal egy új korszak kezdete, ezt jelképezendő a – mindössze néhány nap alatt lezajlott – építészeti átalakítást követően 2017. május 9-én ünnepélyes szalagátvágási ceremónia keretében nyitották újra hivatalosan is a patikát. Az ünnepségen a BENU Magyarország Zrt. vezetői és a munkálatokban szerepet vállaló munkatársak, valamit a környék háziorvosai és a helyi sajtó képviselői is részt vettek.

A gyógyszertár vezetője, Szerencsés Lászlóné ünnepi beszédében meghatódottan beszélt arról, hogy éppen ebben az évben lesz 10 éve, hogy a Lakatos Gyógyszertár szerepet vállal a kerület betegellátásában. Köszönetet mondott a környéken tevékenykedő háziorvosok rugalmas együttműködéséért és egyben reményét fejezte ki arra vonatkozóan is, hogy a BENU Gyógyszertár Koncepciónak köszönhetően a patikában még az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt kap majd az egészségmegőrzés, hiszen az ezt szolgáló (gyógyhatású) készítmények immáron könnyedén elérhetőek, a vásárlók több időt tudnak szentelni a készítmények tanulmányozására, a tájékozódásra. A gyógyszertárvezető asszony fontosnak tartotta kiemelni, hogy a patika minden dolgozója a jövőben is mindent meg fog tenni azért, hogy a betérő vásárlók nem csak szakmailag, de emberileg is megkapják azt a támogatást, ami a betegség idején különösen értékes. Évről évre nő a vásárlók száma, erre a bizalomra szeretne továbbra is méltó lenni a Lakatos Gyógyszertár teljes csapata. Ahogy Szerencsés Lászlóné fogalmazott: „a kis csodák visznek előre, de arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy ebben a gyógyszertárban minden szív együtt dobban”.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

Akciós ajánlatok a BENU Gyógyszertáraknál!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!