Új köntösben a Stadion Gyógyszertár

2014. február 18.

Modern, mégis családias lett a Stadion Gyógyszertár. Ezentúl itt is a már népszerű szabadpolcos rendszer és a továbbra is magas színvonalú szakértői segítség várja a vásárlókat.

benu_stadionok_cikk1Februárban megújult a Hungária körút és Kerepesi út kereszteződésében található Stadion Gyógyszertár. A szabadpolcos elrendezésnek köszönhetően a vevők megnézhetik, kézbe vehetik a gyógyhatású készítményeket, a táplálék-kiegészítőket, a szépség- és bőrápolási cikkeket, és összevethetik áraikat. Az egyes készítmények kategóriák szerint kerülnek a polcokra, aminek köszönhetően a kínálat könnyedén áttekinthető.

Jó napot kívánok, tessék idefáradni! Miben segíthetek?” – szólnak a betérőknek széles mosoly kíséretében a Stadion Gyógyszertár szakemberei. A fogadtatás nem új, a környezet annál inkább. Modernizált, szabadpolcos rendszerrel találja szemben magát, akinek itt van dolga. A kedves kiszolgálás grátisz, az ugyanis magától értetődő.

Zugló egyik legforgalmasabb csomópontjában kiemelt helyen, a Hungária körút és a Kerepesi út sarkán helyezkedik el a BENU gyógyszertára. A cég patikái közül 2012 óta már negyven újult meg, a közelben például az Örs vezér terén, a rendelőintézetben lévő gyógyszertár, valamint a Sugár Üzletházban lévő patika is. A Stadionok metrómegálló tőszomszédságában mindenki nagyon várta, hogy a pár hetes munkálatok után újra megnyissanak.

A kedvesség sokszor fél gyógyulás!benu_stadionok_cikk5

“Mi is nagyon szerettünk volna végezni a felújítással, rengeteg munkánk van benne. Le a kalappal a kollektíva előtt, mindenki erőn felül teljesített, hogy időben végezhessünk. Mindeközben az ablakon sokszor bekopogtak, és biztattak minket, ami többletenergiát adott a munkához” – elevenítette fel a közelmúlt eseményeit Stikerné dr. Bak Katalin, gyógyszertárvezető, aki a Stadion Gyógyszertárat második otthonának nevezte. – “Nehéz dolgunk van, mivel a tömegközlekedési csomópont miatt nagy az átmenő forgalom, azaz sokan csak egyszer tévednek be ide, és többet nem járnak már erre. Ennek ellenére van kialakult vevőkörünk, akik szívesen jönnek vissza, mert tudják, itt számíthatnak arra, hogy szakmailag felkészült gyógyszerészekkel, szakasszisztensekkel találkozhatnak, akik emberszámba veszik őket, és érdeklődnek hogylétük felől. Az évek során nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki az orvosokkal is. Idebent figyelünk egymásra, összetartunk. Törődünk a vevőkkel, és a kedvesség sokszor fél gyógyulást eredményez. A dolgozók a régi megszokott üvegfallal történő elválasztás helyett, nyitott, különálló tára asztaloknál dolgoznak. A szabadpolcos rendszer miatt ez fontos, hiszen így kiléphetnek a tárák mögül, és segíthetnek választani a vásárlóknak.”

Hangsúly a közvetlen kapcsolaton és személyes hangvételen van.

“Patikáink modernizálását 2012-ben kezdtük el. Tavaly adtuk át a negyvenedik megújult BENU Gyógyszertárat Magyarországon. A zuglói Stadion Gyógyszertár idén a második a sorban” – mondta dr. Zlinszky János, a hazai BENU Gyógyszertár Hálózatot összefogó PHARMANOVA ZRT. igazgatósági tagja a megnyitó ünnepségen tartott beszédében. – “A korszerű és modern
szemlélet mellett nagy hangsúlyt fektetünk a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre is. Modernizált patikáinkban, így a megújult Stadion Gyógyszertárban is olyan környezetet alakítottunk ki, amely segíti a betegekkel való kommunikációt, tanácsadást. Lassan hat éve, hogy az egész koncepciót elkezdtük kidolgozni. Hároméves fejlesztő munka előzte meg mindazt, ami most itt is látható. Rajtunk kívül hat európai országban is a legapróbb részletekig pontosan ugyanígy néznek ki a cég gyógyszertárai. A cél az volt, hogy megkönnyítsük a vásárlást. Ebben segít a szabadpolcos rendszer, és a tematizált kínálat. Aki belép, pontosan lábenu_stadionok_cikk2tja, hogy milyen betegségre, panaszra milyen termékeket kínálunk. A vényköteles gyógyszerek kivételével minden szem előtt van.”

Pozitívak a visszajelzések. Van persze, akinek még szoknia kell, mert szerette a régi struktúrát is, de ez így természetes. Döntő többségében a beszélgetések során dicséretet kapunk, elismerik a modernizációt, és a még közvetlenebb légkört – tette hozzá a patika vezetője. – Nagy előnyünk, hogy mozgásában korlátozottaknak is jól megközelíthető helyen vagyunk.

 

Az élesztő 7 jótékony hatása

Az élesztő 7 jótékony hatása

Az élesztőt leginkább a konyhában használjuk, pedig sokkal többet tud a kenyér kelesztésénél. Cikkünkben sorra vesszük, milyen pozitív hatásai vannak az élesztőnek.

“Ez a pici készülék az Én háziorvosom”

Lenyűgözött a WIWE mérete és tudása amikor először hallottam róla. Elképesztően kicsi, mint egy bankkártya, és bárhol, bármikor használhatom. A készülék megvásárlása az egyik legjobb döntés volt!

Ezek a legszebb húsvéti népszokásaink

Bár húsvétkor hagyományosan Krisztus kereszthaláláról és feltámadásáról emlékezünk meg, az ünnephez kötődő népszokások a tavaszi nap-éj egyenlőség idején tartott pogány termékenységi ünnepek elemeit, szimbólumait is őrzik. Ezeknek felidézése örömteli pillanatokat okozhat a családi összejöveteleken.

Ismerd meg munkatársadat! – Sepsi Regina, a BENU Gyógyszertár Budapest Aranyfű szakasszisztense

Sepsi Regina két éve dolgozik a pesterzsébeti Aranyfű utcai BENU gyógyszertárban, ahova minden nap jó kedvvel lép be. Azt mondja, számára elképzelhetetlen, hogy a munkába járás nyűg lenne, köszönhetően a remek közösségnek és a szakmának, amit egyszerűen imád.

Életünk napjai – Bemutatkozik a BENU kategória menedzsment

A beszerzési osztály fokozatosan, az évek alatt nőtte ki magát. A kategória menedzsereknél futnak össze a szálak: tárgyalnak a gyártókkal, egyeztetnek a nagykereskedővel, folyamatosan tájékoztatják a patikákat. Ahogy ők mondják: nincs két egyforma napjuk.