Új helyen, megszépülve nyitott újra Debrecenben a BENU Pláza Gyógyszertár

2017. május 9.

A Debrecen Plázában működő BENU Gyógyszertár 2017 májusában a pláza területén belül új helyen, tágasabb belső térrel, az eddigieknél is szélesebb termékválasztékkal nyitott újra.

A patika igen látványos fejlődésen ment keresztül: modern, világos officinával, a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő belső kialakítással, az egészségmegőrzést szolgáló, gyógyhatású készítmények szabad polcokon, kategóriák szerint könnyedén elérhető kihelyezésével barátságos, vásárlóközpontú hangulattal várja a betérőket.

Az átalakítást-újranyitást 2017. május 3-án ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött avató ceremónia követte.

Az ünnepség időpontja egybeesett a BENU márka magyarországi bevezetésének 5-éves évfordulójával, így Debrecen adott otthont a különleges születésnapi ünneplésnek is!

Az eseményen a BENU Magyarország Zrt. vezetői büszkén számoltak be arról, hogy 5 évvel ezelőtt a BENU Magyarország Zrt. jogelődje, a Pharmanova Zrt. 139 gyógyszertárral volt jelen a magyar piacon, míg ma már több mint 250 patikát üzemeltetnek, és ezek közül 115 gyógyszertár már a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelően kialakított, modernizált patika. A BENU Magyarország Zrt. a fejlesztésekre mintegy 4 milliárd forintot fordított, és ennek köszönhetően a tavalyi évben 15 millió vásárlót vonzott és több mint 56 millió terméket értékesített. A vállalatvezetők azonban fontosnak tartották kiemelni, hogy az anyagi ráfordítások mellett az emberi tényező – a vitathatatlan szakértelem, a szorgalom és a változáshoz, változtatáshoz szükséges eltökéltség, hatékony csapatmunka és emberség – legalább annyira fontos, hiszen enélkül a siker nem lenne garantált.

Az ünnepélyes megnyitón a BENU Pláza Gyógyszertár vezetője, Kreislerné dr. Grósz Zsuzsánna meghatódottan beszélt arról, mekkora előrelépésnek tartja a gyógyszertárban végbement látványos fejlődést. A gyógyszerésznő 7 éve dolgozik a patikában, nap mint nap odaadó figyelemmel fordul a betegek felé és munkatársaival valóban mindent megtesz, hogy kimagasló színvonalú tanácsadással támogassa a gyógyulást. Ezt a munkát segíti és teszi még hatékonyabbá a mostani beruházás. Az első visszajelzések rendkívül pozitívok, nagy reményekkel tekintenek a jövőbe. No és természetesen ahogy fogalmazott: „a gyógyszer mellé a jó szó ezentúl sem maradhat el.”

 

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Stresszkezelés a maximumon!

Stresszkezelés a maximumon!

Formálja át a mindennapi stresszt az eredeti MAGNE B6-tal! Töltse ki stressztesztünket!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.