Új helyen, megszépülve nyitott újra Debrecenben a BENU Pláza Gyógyszertár

2017. május 9.

A Debrecen Plázában működő BENU Gyógyszertár 2017 májusában a pláza területén belül új helyen, tágasabb belső térrel, az eddigieknél is szélesebb termékválasztékkal nyitott újra.

A patika igen látványos fejlődésen ment keresztül: modern, világos officinával, a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő belső kialakítással, az egészségmegőrzést szolgáló, gyógyhatású készítmények szabad polcokon, kategóriák szerint könnyedén elérhető kihelyezésével barátságos, vásárlóközpontú hangulattal várja a betérőket.

Az átalakítást-újranyitást 2017. május 3-án ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött avató ceremónia követte.

Az ünnepség időpontja egybeesett a BENU márka magyarországi bevezetésének 5-éves évfordulójával, így Debrecen adott otthont a különleges születésnapi ünneplésnek is!

Az eseményen a BENU Magyarország Zrt. vezetői büszkén számoltak be arról, hogy 5 évvel ezelőtt a BENU Magyarország Zrt. jogelődje, a Pharmanova Zrt. 139 gyógyszertárral volt jelen a magyar piacon, míg ma már több mint 250 patikát üzemeltetnek, és ezek közül 115 gyógyszertár már a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelően kialakított, modernizált patika. A BENU Magyarország Zrt. a fejlesztésekre mintegy 4 milliárd forintot fordított, és ennek köszönhetően a tavalyi évben 15 millió vásárlót vonzott és több mint 56 millió terméket értékesített. A vállalatvezetők azonban fontosnak tartották kiemelni, hogy az anyagi ráfordítások mellett az emberi tényező – a vitathatatlan szakértelem, a szorgalom és a változáshoz, változtatáshoz szükséges eltökéltség, hatékony csapatmunka és emberség – legalább annyira fontos, hiszen enélkül a siker nem lenne garantált.

Az ünnepélyes megnyitón a BENU Pláza Gyógyszertár vezetője, Kreislerné dr. Grósz Zsuzsánna meghatódottan beszélt arról, mekkora előrelépésnek tartja a gyógyszertárban végbement látványos fejlődést. A gyógyszerésznő 7 éve dolgozik a patikában, nap mint nap odaadó figyelemmel fordul a betegek felé és munkatársaival valóban mindent megtesz, hogy kimagasló színvonalú tanácsadással támogassa a gyógyulást. Ezt a munkát segíti és teszi még hatékonyabbá a mostani beruházás. Az első visszajelzések rendkívül pozitívok, nagy reményekkel tekintenek a jövőbe. No és természetesen ahogy fogalmazott: „a gyógyszer mellé a jó szó ezentúl sem maradhat el.”

 

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.

Dermokozmetikai tanácsadás

Keresse szakértőinket az alábbi BENU Gyógyszertárakban, a személyre szabott ingyenes bőrápolási tanácsokért.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.