Új helyen, megszépülve nyitott újra Debrecenben a BENU Pláza Gyógyszertár

2017. május 9.

A Debrecen Plázában működő BENU Gyógyszertár 2017 májusában a pláza területén belül új helyen, tágasabb belső térrel, az eddigieknél is szélesebb termékválasztékkal nyitott újra.

A patika igen látványos fejlődésen ment keresztül: modern, világos officinával, a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő belső kialakítással, az egészségmegőrzést szolgáló, gyógyhatású készítmények szabad polcokon, kategóriák szerint könnyedén elérhető kihelyezésével barátságos, vásárlóközpontú hangulattal várja a betérőket.

Az átalakítást-újranyitást 2017. május 3-án ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött avató ceremónia követte.

Az ünnepség időpontja egybeesett a BENU márka magyarországi bevezetésének 5-éves évfordulójával, így Debrecen adott otthont a különleges születésnapi ünneplésnek is!

Az eseményen a BENU Magyarország Zrt. vezetői büszkén számoltak be arról, hogy 5 évvel ezelőtt a BENU Magyarország Zrt. jogelődje, a Pharmanova Zrt. 139 gyógyszertárral volt jelen a magyar piacon, míg ma már több mint 250 patikát üzemeltetnek, és ezek közül 115 gyógyszertár már a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelően kialakított, modernizált patika. A BENU Magyarország Zrt. a fejlesztésekre mintegy 4 milliárd forintot fordított, és ennek köszönhetően a tavalyi évben 15 millió vásárlót vonzott és több mint 56 millió terméket értékesített. A vállalatvezetők azonban fontosnak tartották kiemelni, hogy az anyagi ráfordítások mellett az emberi tényező – a vitathatatlan szakértelem, a szorgalom és a változáshoz, változtatáshoz szükséges eltökéltség, hatékony csapatmunka és emberség – legalább annyira fontos, hiszen enélkül a siker nem lenne garantált.

Az ünnepélyes megnyitón a BENU Pláza Gyógyszertár vezetője, Kreislerné dr. Grósz Zsuzsánna meghatódottan beszélt arról, mekkora előrelépésnek tartja a gyógyszertárban végbement látványos fejlődést. A gyógyszerésznő 7 éve dolgozik a patikában, nap mint nap odaadó figyelemmel fordul a betegek felé és munkatársaival valóban mindent megtesz, hogy kimagasló színvonalú tanácsadással támogassa a gyógyulást. Ezt a munkát segíti és teszi még hatékonyabbá a mostani beruházás. Az első visszajelzések rendkívül pozitívok, nagy reményekkel tekintenek a jövőbe. No és természetesen ahogy fogalmazott: „a gyógyszer mellé a jó szó ezentúl sem maradhat el.”

 

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.