Új helyen és teljesen megújulva üzemel októbertől a BENU Rokolya Gyógyszertár

Új helyen és teljesen megújulva üzemel októbertől a BENU Rokolya Gyógyszertár

 A BENU Rokolya Gyógyszertár kialakításánál is a BENU Gyógyszertár Koncepció elemeit valósították meg: a belső kialakításnál fontos szempont volt, hogy a vényköteles gyógyszereken túl nagy szerepet kapjanak az egészségmegőrzést szolgáló (gyógyhatású) készítmények. Ezeket a termékeket kategóriákba rendezve, szabadon elérhető módon helyezik ki, hogy a vásárlók elegendő időt tudjanak szánni a termékekkel kapcsolatos információk megszerzésére, a tájékozódásra és természetesen az árak összehasonlítására – a sor feltartása nélkül. A gyógyszertár dolgozói ezentúl is szívesen adnak támogatást a megfelelő termék kiválasztásában, egyszerűbbé, emberibbé vált a betegekkel történő kommunikáció, hiszen nincsenek üvegablakok, a gyógyszerészek könnyedén mozoghatnak az officinán belül.

A BENU Rokolya Gyógyszertár hivatalosan, ünnepélyes keretek között 2016. október 26-án nyílt meg. A szalagátvágással egybekötött avató eseményen részt vett és köszöntő beszédet mondott Budapest XIII. kerület Önkormányzata Igazgatási Osztályának csoportvezetője, Tátrai Gabriella is. A képviselő asszony beszédében köszönetét fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek és munkatársainak, hogy a beruházással hozzájárulnak a kerület egészségügyi szolgáltatásai fejlesztéséhez és – a BENU Gyógyszertár Koncepció megvalósítása által – mind a betegellátás, mind a betegségmegelőzés hatékonyságának növeléséhez.

Az ünnepélyes gyógyszertármegnyitó eseményen a BENU Rokolya Gyógyszertár vezetője, dr. Fekete Mihály is hangsúlyozta: a költözéssel és beruházással nagy lehetőséget kapott a patika. Ahogyan eddig is, a BENU Rokolya Gyógyszertár dolgozói minden tőlük telhetőt megtesznek a legmagasabb színvonalú szakmaiság biztosításáért, a betegek emberséges, empatikus és szakszerű ellátásáért. Köszönetét fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, hogy mindez ezentúl modern, nyugat-európai színvonalú környezetben zajlik.

2016. november 11.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink