Új arculatot kapott a Rézkígyó Gyógyszertár

2014. június 11.

A 80-as évek óta működő, napjainkban a BENU Gyógyszertár Hálózathoz tartozó Rézkígyó Gyógyszertár meglepte a dunakeszi lakótelepen és vonzáskörzetében élőket.

benu-dunakeszi2

Az eddig is modern megjelenésű gyógyszertár a vásárlók igényeit figyelembe véve most még szebb és praktikusabb kialakítású lett. Az orvosi rendelő épületegyüttesében található Rézkígyó Gyógyszertárat 2014 júniusában a BENU Koncepciónak megfelelően alakították át. A zárt vitrinek helyett számos termék nyitott polcokon kapott helyet, amely lehetővé teszi a kényelmes nézelődést és válogatást, az hatóanyagok és árak összehasonlítását. A tematikus elrendezésnek köszönhetően a kibővült kínálat könnyen áttekinthető, mindenki egyszerűen megtalálja, amit keres. Ha azonban tanácsra van szükség a gyógyszertár szakemberei a tára asztalok mögül kilépve a polcoknál, a termékek között is segítséget tudnak nyújtani.

A hivatalos megnyitó ünnepségen az Önkormányzat képviseletében Seltenbenu-dunakeszi3reich József Sport és Ifjúsági ügyekért felelős Tanácsnok mondott beszédet, aki maga is, mint régi vásárló érkezett az eseményre. Szavaival méltatta azt az erőfeszítést, melynek eredményeképpen a Rézkígyó Gyógyszertár is gyönyörű, modern berendezést és arculatot kapott. Polgármester Úr szavait is tolmácsolva reményét fejezte ki a környező épületek és terek megújulására, modernizálására vonatkozóan, az egészséges lakó- és munkakörnyezet megteremtésével.

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.

Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.