Új arculatot kapott a Rézkígyó Gyógyszertár

2014. június 11.

A 80-as évek óta működő, napjainkban a BENU Gyógyszertár Hálózathoz tartozó Rézkígyó Gyógyszertár meglepte a dunakeszi lakótelepen és vonzáskörzetében élőket.

benu-dunakeszi2

Az eddig is modern megjelenésű gyógyszertár a vásárlók igényeit figyelembe véve most még szebb és praktikusabb kialakítású lett. Az orvosi rendelő épületegyüttesében található Rézkígyó Gyógyszertárat 2014 júniusában a BENU Koncepciónak megfelelően alakították át. A zárt vitrinek helyett számos termék nyitott polcokon kapott helyet, amely lehetővé teszi a kényelmes nézelődést és válogatást, az hatóanyagok és árak összehasonlítását. A tematikus elrendezésnek köszönhetően a kibővült kínálat könnyen áttekinthető, mindenki egyszerűen megtalálja, amit keres. Ha azonban tanácsra van szükség a gyógyszertár szakemberei a tára asztalok mögül kilépve a polcoknál, a termékek között is segítséget tudnak nyújtani.

A hivatalos megnyitó ünnepségen az Önkormányzat képviseletében Seltenbenu-dunakeszi3reich József Sport és Ifjúsági ügyekért felelős Tanácsnok mondott beszédet, aki maga is, mint régi vásárló érkezett az eseményre. Szavaival méltatta azt az erőfeszítést, melynek eredményeképpen a Rézkígyó Gyógyszertár is gyönyörű, modern berendezést és arculatot kapott. Polgármester Úr szavait is tolmácsolva reményét fejezte ki a környező épületek és terek megújulására, modernizálására vonatkozóan, az egészséges lakó- és munkakörnyezet megteremtésével.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.