Új arculatot és új elrendezést kapott a Fagyöngy Gyógyszertár

Új arculatot és új elrendezést kapott a Fagyöngy Gyógyszertár

Az orvosi rendelővel szemben található gyógyszertár csatlakozva a modernizációs irányhoz áprilistól megújulva, megszépülve és új patikatérrel várja a vásárlókat és érdeklődőket. A helyszín, a gyógyszerészek, a szakértelem és a kedves kiszolgálás nem változott, a gyógyszertár bútorzata viszont megújult, a vásárlóknak kínált termékválaszték kibővült. A nyitott polcok lehetővé teszik a betérők számára, hogy szabadon válogassanak, nézelődjenek a termékek között.

„Megleptük a vásárlóinkat az új arculattal, illetve a belső elrendezéssel, melyet 90 fokban elforgatva alakítottunk ki a korábbiakhoz képest. A szemközti rendelőintézetben dolgozó orvosokkal eddig is szoros és jó kapcsolatot tartottunk fenn, melyet tovább erősíthet a szabad polcos elrendezés és vásárlási lehetőség. Az egészségügyi szakemberek a jövőben már megelőzési céllal és az egészségmegőrzés érdekében is ajánlhatnak bennünket pácienseiknek.” Említette beszédében Dr. Farkas József, a Fagyöngy Gyógyszertár vezetője.

Maklári Balázs Önkormányzati képviselő, Gazdasági Tanácsnok régi vásárlóként üdvözölte a Fagyöngy Gyógyszertárban kialakult változásokat és természetesen nagyon sok sikert kívánt a gyógyszerészeknek az új és modern értékesítési rendszerhez és a szándékhoz, hogy a lakosokat az egészséges életmód kialakításához igyekeznek segíteni.

 
2014. április 21.

Kiemelt ajánlatunk