Új arculatot és új elrendezést kapott a Fagyöngy Gyógyszertár

2014. április 21.

Új belső térrel találkozik, aki betér a Fagyöngy Gyógyszertárba Kisvárdán, a Kölcsey utcában, az orvosi rendelővel szemben. A gyönyörű, új bútorzatot az eddigiektől eltérő elrendezésben építették be.

fagyongy_3_250x190Az orvosi rendelővel szemben található gyógyszertár csatlakozva a modernizációs irányhoz áprilistól megújulva, megszépülve és új patikatérrel várja a vásárlókat és érdeklődőket. A helyszín, a gyógyszerészek, a szakértelem és a kedves kiszolgálás nem változott, a gyógyszertár bútorzata viszont megújult, a vásárlóknak kínált termékválaszték kibővült. A nyitott polcok lehetővé teszik a betérők számára, hogy szabadon válogassanak, nézelődjenek a termékek között.

„Megleptük a vásárlóinkat az új arculattal, illetve a belső elrendezéssel, melyet 90 fokban elforgatva alakítottunk ki a korábbiakhoz képest. A szemközti rendelőintézetben dolgozó orvosokkal eddig is szoros és jó kapcsolatot tartottunk fenn, melyet tovább erősíthet a szabad polcos elrendezés és vásárlási lehetőség. Az egészségügyi szakemberek a jövőben már megelőzési céllal és az egészségmegőrzés érdekében is ajánlhatnak bennünket pácienseiknek.” Említette beszédében Dr. Farkas József, a Fagyöngy Gyógyszertár vezetője.

fagyongy_4_250x190Maklári Balázs Önkormányzati képviselő, Gazdasági Tanácsnok régi vásárlóként üdvözölte a Fagyöngy Gyógyszertárban kialakult változásokat és természetesen nagyon sok sikert kívánt a gyógyszerészeknek az új és modern értékesítési rendszerhez és a szándékhoz, hogy a lakosokat az egészséges életmód kialakításához igyekeznek segíteni.

 

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.

Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.