Teljes átalakulás a dunaújvárosi Római Gyógyszertárban

2016. november 10.

A megújult BENU Római Gyógyszertárat 2016. október 17-én ünnepélyes szalagátvágási ceremónia keretein belül hivatalosan is megnyitották.

duna_1A dunaújvárosi Római Gyógyszertár 2016-ban franchise-partnerként csatlakozott a BENU Gyógyszertár Hálózathoz. A patika tulajdonosai úgy döntöttek, hogy amint lehet, megvalósítják a gyógyszertár átépítését, a BENU Gyógyszertár Koncepció megvalósítását. Minden bizonnyal új korszak kezdődik a Római Gyógyszertár életében: a patika officináját és az ingatlanhoz tartozó egyéb helyiségeket is teljesen átépítették, ezáltal októbertől modern, nyugat-európai színvonalú körülmények között zajlik majd a munka. A BENU Gyógyszertár Koncepció fontos elemei a vásárlóközpontúság, a nyílt, emberséges kommunikáció és az egészségmegőrzés, a betegségek hatékony megelőzése.

Ennek megfelelően meghatározó változás a BENU Római Gyógyszertárban, hogy az egészségmegőrzést szolgáló gyógyhatású készítmények szabadpolcokon helyezkednek el, a vásárlók számára könnyedén elérhető módon, kategóriák szerint rendezve. A betérő betegeknek, vásárlóknak lehetősége nyílik a termékeket kézbe venni, hatóanyagaikat, összetételüket és természetesen az árakat összehasonlítani – mindezt a sor feltartása nélkül. A patika dolgozóit immáron nem választják el üvegfalak, egyszerűbbé, természetesebbé vált a kommunikáció és hatékonyabbá a tanácsadás. A termékválaszték is bővült, októbertől elérhetőek a BENU saját márkás termékek, melyek kedvező áron biztosítanak megbízható, magas minőségű támogatást egészségünk számára.

Teljes-átalakulás-a-dunaújvárosi-Római-Gyógyszertárban-750

A BENU Római Gyógyszertár ünnepélyes avató eseményén a gyógyszertár vezetője, Dr. Molnár Verona meghatódottan beszélt arról, hogy a patika már több évtizede működik, de ekkora lépést a fejlődés felé talán még sosem tettek a tulajdonosok. A patikát mindenféle korosztály látogatja, nagyon eltérő, sokrétű problémával, kérdésekkel térnek be a betegek, vásárlók. A legfőbb cél természetesen eddig is a szakmaiság legmagasabb szintjének megvalósítása volt, és – a gyógyszertárvezető asszony hangsúlyozta – ez ezután is így lesz. Mindezt azonban immáron modern, impozáns környezetben, a vásárlókkal még közvetlenebb, emberségesebb módon lehet véghezvinni és erre rendkívül büszke. Dr. Molnár Verona ünnepi beszédében köszönetet mondott a BENU Magyarország Zrt. munkatársainak a kiemelkedő szakmai támogatásért és munkatársainak a csapatmunkáért, melynek köszönhetően rövid idő alatt és rendkívül gördülékenyen sikerült kialakítani az új környezetet.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.