Teljes átalakulás a dunaújvárosi Római Gyógyszertárban

2016. november 10.

A megújult BENU Római Gyógyszertárat 2016. október 17-én ünnepélyes szalagátvágási ceremónia keretein belül hivatalosan is megnyitották.

duna_1A dunaújvárosi Római Gyógyszertár 2016-ban franchise-partnerként csatlakozott a BENU Gyógyszertár Hálózathoz. A patika tulajdonosai úgy döntöttek, hogy amint lehet, megvalósítják a gyógyszertár átépítését, a BENU Gyógyszertár Koncepció megvalósítását. Minden bizonnyal új korszak kezdődik a Római Gyógyszertár életében: a patika officináját és az ingatlanhoz tartozó egyéb helyiségeket is teljesen átépítették, ezáltal októbertől modern, nyugat-európai színvonalú körülmények között zajlik majd a munka. A BENU Gyógyszertár Koncepció fontos elemei a vásárlóközpontúság, a nyílt, emberséges kommunikáció és az egészségmegőrzés, a betegségek hatékony megelőzése.

Ennek megfelelően meghatározó változás a BENU Római Gyógyszertárban, hogy az egészségmegőrzést szolgáló gyógyhatású készítmények szabadpolcokon helyezkednek el, a vásárlók számára könnyedén elérhető módon, kategóriák szerint rendezve. A betérő betegeknek, vásárlóknak lehetősége nyílik a termékeket kézbe venni, hatóanyagaikat, összetételüket és természetesen az árakat összehasonlítani – mindezt a sor feltartása nélkül. A patika dolgozóit immáron nem választják el üvegfalak, egyszerűbbé, természetesebbé vált a kommunikáció és hatékonyabbá a tanácsadás. A termékválaszték is bővült, októbertől elérhetőek a BENU saját márkás termékek, melyek kedvező áron biztosítanak megbízható, magas minőségű támogatást egészségünk számára.

Teljes-átalakulás-a-dunaújvárosi-Római-Gyógyszertárban-750

A BENU Római Gyógyszertár ünnepélyes avató eseményén a gyógyszertár vezetője, Dr. Molnár Verona meghatódottan beszélt arról, hogy a patika már több évtizede működik, de ekkora lépést a fejlődés felé talán még sosem tettek a tulajdonosok. A patikát mindenféle korosztály látogatja, nagyon eltérő, sokrétű problémával, kérdésekkel térnek be a betegek, vásárlók. A legfőbb cél természetesen eddig is a szakmaiság legmagasabb szintjének megvalósítása volt, és – a gyógyszertárvezető asszony hangsúlyozta – ez ezután is így lesz. Mindezt azonban immáron modern, impozáns környezetben, a vásárlókkal még közvetlenebb, emberségesebb módon lehet véghezvinni és erre rendkívül büszke. Dr. Molnár Verona ünnepi beszédében köszönetet mondott a BENU Magyarország Zrt. munkatársainak a kiemelkedő szakmai támogatásért és munkatársainak a csapatmunkáért, melynek köszönhetően rövid idő alatt és rendkívül gördülékenyen sikerült kialakítani az új környezetet.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

Akciós ajánlatok a BENU Gyógyszertáraknál!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Stresszkezelés a maximumon!

Stresszkezelés a maximumon!

Formálja át a mindennapi stresszt az eredeti MAGNE B6-tal! Töltse ki stressztesztünket!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.