Teljes átalakulás a dunaújvárosi Római Gyógyszertárban

2016. november 10.

A megújult BENU Római Gyógyszertárat 2016. október 17-én ünnepélyes szalagátvágási ceremónia keretein belül hivatalosan is megnyitották.

duna_1A dunaújvárosi Római Gyógyszertár 2016-ban franchise-partnerként csatlakozott a BENU Gyógyszertár Hálózathoz. A patika tulajdonosai úgy döntöttek, hogy amint lehet, megvalósítják a gyógyszertár átépítését, a BENU Gyógyszertár Koncepció megvalósítását. Minden bizonnyal új korszak kezdődik a Római Gyógyszertár életében: a patika officináját és az ingatlanhoz tartozó egyéb helyiségeket is teljesen átépítették, ezáltal októbertől modern, nyugat-európai színvonalú körülmények között zajlik majd a munka. A BENU Gyógyszertár Koncepció fontos elemei a vásárlóközpontúság, a nyílt, emberséges kommunikáció és az egészségmegőrzés, a betegségek hatékony megelőzése.

Ennek megfelelően meghatározó változás a BENU Római Gyógyszertárban, hogy az egészségmegőrzést szolgáló gyógyhatású készítmények szabadpolcokon helyezkednek el, a vásárlók számára könnyedén elérhető módon, kategóriák szerint rendezve. A betérő betegeknek, vásárlóknak lehetősége nyílik a termékeket kézbe venni, hatóanyagaikat, összetételüket és természetesen az árakat összehasonlítani – mindezt a sor feltartása nélkül. A patika dolgozóit immáron nem választják el üvegfalak, egyszerűbbé, természetesebbé vált a kommunikáció és hatékonyabbá a tanácsadás. A termékválaszték is bővült, októbertől elérhetőek a BENU saját márkás termékek, melyek kedvező áron biztosítanak megbízható, magas minőségű támogatást egészségünk számára.

Teljes-átalakulás-a-dunaújvárosi-Római-Gyógyszertárban-750

A BENU Római Gyógyszertár ünnepélyes avató eseményén a gyógyszertár vezetője, Dr. Molnár Verona meghatódottan beszélt arról, hogy a patika már több évtizede működik, de ekkora lépést a fejlődés felé talán még sosem tettek a tulajdonosok. A patikát mindenféle korosztály látogatja, nagyon eltérő, sokrétű problémával, kérdésekkel térnek be a betegek, vásárlók. A legfőbb cél természetesen eddig is a szakmaiság legmagasabb szintjének megvalósítása volt, és – a gyógyszertárvezető asszony hangsúlyozta – ez ezután is így lesz. Mindezt azonban immáron modern, impozáns környezetben, a vásárlókkal még közvetlenebb, emberségesebb módon lehet véghezvinni és erre rendkívül büszke. Dr. Molnár Verona ünnepi beszédében köszönetet mondott a BENU Magyarország Zrt. munkatársainak a kiemelkedő szakmai támogatásért és munkatársainak a csapatmunkáért, melynek köszönhetően rövid idő alatt és rendkívül gördülékenyen sikerült kialakítani az új környezetet.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.

Dermokozmetikai tanácsadás

Keresse szakértőinket az alábbi BENU Gyógyszertárakban, a személyre szabott ingyenes bőrápolási tanácsokért.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.