Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza
A verseny célja az volt, hogy azon üzletek kerüljenek elismerésre és díjazásra, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, illetve a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, valamint a kiszolgálás is. A versenyre 8 fő kategóriában nevezhettek az üzletek, illetve az azokat működtető láncok. A felhívásra 20 pályázat érkezett, melyet a szakmai zsűri és a nagyközönség is értékelt.

A pályamunkák 2017. szeptember 26-29. között bemutatásra kerültek az FMCG piac legrangosabb szakmai fórumán, a tapolcai Business Days konferencia helyszínén is, ahol négy nap alatt több mint 500 résztvevőnek volt lehetősége megtekinteni a nevezéseket a pályamunkákból erre a célra gyártott totemoszlopokon. Az eredményhirdetésre 2017. szeptember 28-án, a konferencia gálavacsoráján került sor.

A BENU Gyógyszertár átalakításának alapvető célja az volt, hogy a Debrecen Pláza kevésbé forgalmas, kisebb alapterületű bérleményéről a bevásárlóközpont legforgalmasabb, utcafronti részére kerüljön, ahol a lehetőség szerinti legnagyobb méretű eladótérrel, a BENU koncepciónak teljes mértékben megfelelő arculattal, világos, letisztult belső térrel, az eddigieknél is szélesebb termékválasztékkal nyisson újra, emellett továbbra is kimagasló színvonalú tanácsadással támogassa a gyógyulást. A Hunyadi utcai bejáratnál, közvetlenül a forgóajtó után megtalálható patika modern, ugyanakkor barátságos hangulattal méltón képviseli a bevásárlóközpont szellemiségét és tesz eleget a vásárlóközönség igényeinek termékkínálatával, havonta megújuló akciókkal, a hét minden napján történő nyitvatartással. A BENU Gyógyszertár Debrecen Pláza a BENU Gyógyszertárak közül nemcsak vidéki, de országos viszonylatban is az egyik legnagyobb officinai térrel rendelkező patika.

Ezúton is gratulálunk a gyógyszertár valamennyi dolgozójának a rangos elismerésért!
2017. október 20.

Kiemelt ajánlatunk