Figyelemfelhívás

2020. augusztus 26.

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Felhívjuk tisztelt vásárlóink és partnereink szíves figyelmét, hogy a BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel. A BENU Magyarország Zrt. nem vett és nem vesz részt ezen termék fejlesztésében, gyártásában, illetve kereskedelmében. Tájékoztatjuk Önöket, hogy minden, a fentieknek esetlegesen ellentmondó hirdetés, illetve ajánlat valótlan és megtévesztő. A BENU Magyarország Zrt természetesen mindent elkövet a Társaságunk nevét jogellenesen, engedélyünk nélkül használó, az Önök cégünkbe vetett megtisztelő bizalmát csalárd módon kiaknázni kívánó piaci szereplők felelősségre vonása megtörténjen, és a jogellenes tartalmú hirdetések törlésre kerüljenek.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy körültekintően járjanak el az internetes vásárlás során; mindig ellenőrizzék az eladó és a termék hitelességét, és a hirdetésekben foglalt hivatkozásokat lehetőség szerint ellenőrizzék vásárlás előtt.