Salgótarján újabb felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2017. március 14.

2017. március 10-én ünnepélyes keretek között felavatták a megújult BENU Szent Benedek Gyógyszertárat Salgótarján forgalmas, közkedvelt kereskedelmi központjában.

A BENU Szent Benedek Gyógyszertárban lezajlott beruházás mindössze néhány napot vett igénybe, ám a végeredmény igen látványos – immáron ebben a gyógyszertárban is megvalósították a BENU Gyógyszertár Koncepció egyes elemeit: márciustól vásárlóközpontú, világos, modern belső térben, a gyógyszerészeket a betérő vásárlóktól elválasztó üvegablakok nélkül vásárolhatunk és kaphatunk tanácsot. Nagyobb hangsúlyt kapnak az egészség megőrzését szolgáló, gyógyhatású készítmények, hiszen ezentúl ezen termékeket úgynevezett szabad polcokon találjuk. A betérő vásárlóknak lehetősége nyílik a termékeket kézbe venni, egymással összehasonlítani – mindezt a sor feltartása nélkül. A patika kialakításánál meghatározó szerepet
kapott a megváltozott fogyasztói igények nyugat-európai színvonalú kiszolgálása.

A BENU Szent Benedek Gyógyszertár ünnepélyes avató eseményén részt vett és beszédet mondott Huszár Máté, Salgótarján alpolgármestere is. Alpolgármester Úr elismerően méltatta a gyógyszertárban végbement látványos beruházást. Beszédében kiemelte: a felújítás nagyban hozzájárult a helyi emberek egészségügyi ellátásának feljődéséhez. A Városvezetés célja, hogy Salgótarján modern, élhető várossá váljék. A jelenlegi egészségügyi intézkedések egyik fontos célja a helyi lakosság egészségmegőrzési törekvéseinek támogatása – és ezzel tökéletes összhangban van a BENU Szent Benedek Gyógyszertárban végbement felújítás, a BENU Gyógyszertár Koncepció megvalósítása. Huszár Máté beszédében hangsúlyozta a tanácsadás, az emberi kommunikáció fontosságát is, hiszen betegen ennek jelentősége még nagyobbá válik.

A BENU Szent Benedek Gyógyszertár vezetője, Bertáné dr. Lopatovszki Zsuzsanna a szalagátvágási ceremónia előtt büszkén szólt arról, hogy az elmúlt tizenkét évben, mióta a patikát vezeti, a mostani már a második nagy beruházás. Fontos cél volt a megváltozott  fogyasztói igények, egyfajta új vásárlóerő legmagasabb szintű kiszolgálása, és már az első visszajelzések is azt mutatják, ezen törekvés tökéletesen megvalósult. A közvetlen közelben található Penny és DM üzletek  felújítása után a BENU Szent Benedek Gyógyszertár megújulásával a város lakói immáron még színvonalasabb környezetben intézhetik mindennapos bevásárlásaikat.

Természetesen bizonyos dolgok még egy ilyen modernizációs folyamatban sem változnak: a gyógyszertár dolgozói továbbra is a már jól megszokott, nagyra becsült szakértelemmel, emberséggel fordulnak a betérő betegekhez, vásárlókhoz, és nagy örömükre szolgál, hogy mindezt márciustól nyugat-európai színvonalú környezetben tehetik.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.

Dermokozmetikai tanácsadás

Keresse szakértőinket az alábbi BENU Gyógyszertárakban, a személyre szabott ingyenes bőrápolási tanácsokért.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.