Rándulás? Ficam? Van megoldás

Rándulás? Ficam? Van megoldás

Kapcsolódó tünetek:

Hála a jó időnek, több időt töltünk a szabadban, ennek következtében a sérülések kialakulásának is nagyobb a veszélye.

Nem csupán a fürdőruhaszezon kezdete miatt, de sokan elkezdik, újrakezdik a rendszeres sportolást, a sportsérülések is gyakrabban fordulnak elő, leginkább akkor, ha hirtelen, felkészületlenül vetik bele magukat a hobbisportolók.

Nem árt az enyhébb sérülésekre gondolván néhány olyan készítményt otthon tartani, mely gyorsabb enyhülést és regenerációt nyújthat..

A leggyakoribb sérülések

A teljesség igénye nélkül: esések, horzsolás, csonttörések, rándulás, ficam, zúzódás. Utóbbi három „diagnózis” fogalmát nem árt itsztázni:

  • Rándulás: az ízvégek eredeti helyzetükből történő elmozdulása, mely éles, erős fájdalommal párosul.
  • Ficam: túlzott erőbehatás következtében az ízfej elhagyja az ízületi árkot, és ebben a helyzetében megmarad. Az ízületi szalagok megsérülnek. Ízületi merevség, erős fájdalom jellemzi, mely terhelésre fokozódik. Az érintett terület duzzadt és véraláfutásos lehet.
  • Zúzódás, vérömleny: a bőr alatti szövet károsodik. Jellegzetes a terület elszíneződése. A végtag pihentetésével a fájdalom is enyhül.

Miért jó a fekete nadálytő?

Gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, fertőtlenítő és regeneráló hatású komponensei révén a mozgásfunkciók javítására, különböző zárt baleseti sérülések, visszér- és bőrgyulladások kezelésére alkalmazható készítmény.

Regeneráló hatóanyagai révén alkalmazható helyi bőrgyulladások kezelésére. Visszérgyulladás esetén a gyulladásos folyamat csökkentésével mérsékli a fájdalmat.

Alkalmazása: a krémet véraláfutások, vérömlenyek felszívódásának elősegítésére, csonttörések utáni kezelések kiegészítőjeként ajánlott bőrápolási céllal. A BENU patikákban kedvező áron érhető el ez a korszerű készítmény.

2016. november 2.

Akciós ajánlataink

Kapcsolódó cikkek