Ragyog a BENU Gyógyszertár Szolnok Pláza

Ragyog a BENU Gyógyszertár Szolnok Pláza
A Szolnok Plázában nyitása óta működő Gyógyszertár rövid átalakítást követően megújulva, modern, letisztult kialakítással nyitott újra. Mint minden átalakított BENU Gyógyszertárban, a nyitott polcoknak köszönhetően a betérők itt is kényelmesen nézelődhetnek, keresgélhetnek a vitaminok, táplálék-kiegészítők, gyógyteák, gyógyvizek, baba- és szépségápolási cikkek és számos egyéb termékek között.

Szabó István alpolgármester Úr megnyitóbeszédében kiemelte a megújulás és az innováció fontosságát és nagy örömét fejezte ki, hogy immáron Szolnok városa is büszkélkedhet a legmodernebb értékesítési rendszerű, elegáns patikával. Bizakodását fejezte ki arra vonatkozóan is, hogy a jó példát sokan követik majd és a jövőben egyre többen áldoznak majd arculatuk frissítésére, modernizálására.

„Kollégáimmal együtt nagyon lelkesek vagyunk, hogy mi is csatlakozhattunk a BENU Koncepcióhoz és nálunk is megvalósításra került a mai vásárlási igényeknek megfelelő szabad polcos elrendezésű rendszer!” Hangsúlyozta dr. Mészáros Ágnes Judit gyógyszertárvezető asszony. „Nehéz napok állnak mögöttünk, megfeszített munka eredménye a megszépült és praktikus kialakítás, vásárlóink benu-szolnok5elégedettsége és pozitív visszajelzése azonban bizonyítja, hogy megérte belevágnunk! Az átalakítással nem minden változott, a jól ismert gyógyszerészek és szakasszisztensek várják a betérőket a megszokott, hosszú nyitva tartási időben: hétfőtől-péntekig 7.30-20.00-ig, szombaton 8.00-20.00-ig, vasárnap 9.00-18.00-ig.”

2014. június 11.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink