Paks csúcskategóriás Gyógyszertára

2014. június 24.

A BENU Hálózat átépítés sorozatának újabb állomásához érkeztünk. Pakson fókuszban a megbízhatóság, tudás és kényelem.

benu-paks-tesco_52Paks és a környező települések lakosai júniustól megújult és átalakított gyógyszertárat találnak a Tolnai úti Tesco épületében. A BENU Koncepciónak megfelelően ebben a patikában is megvalósult a szabadpolcos kialakítás, amely kényelmes vásárlási lehetőséget biztosít a betérőknek. Az egészségmegőrzést szolgáló termékek választéka kibővült, a személyzet, a nyitva tartási idő és a kiszolgálás magas színvonala mit sem változott.

A gyógyszertár szakemberei a megszokott szívélyességgel segítenek az elibenu-paks-tesco_45gazodásban. Dr. Bujdosó Lajos gyógyszertárvezető a megnyitó ünnepségen elmondott beszédében megköszönte kollegáinak az átalakítás kapcsán végzett munkát. Megtudtuk tőle, hogy hosszú tárgyalássorozatot követően valósult meg az átalakítás, de az eredményre nagyon büszkék. „Olyan érzés, mint, amikor az ember egy csúcskategóriás autóra cserélheti a régit, és megállapíthatja, hogy ettől fogva a külső szépségen és elegancián túl a működés, a megbízhatóság, a tudás és a kényelem mind a rendelkezésére állnak.”

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.

Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.