Paks csúcskategóriás Gyógyszertára

2014. június 24.

A BENU Hálózat átépítés sorozatának újabb állomásához érkeztünk. Pakson fókuszban a megbízhatóság, tudás és kényelem.

benu-paks-tesco_52Paks és a környező települések lakosai júniustól megújult és átalakított gyógyszertárat találnak a Tolnai úti Tesco épületében. A BENU Koncepciónak megfelelően ebben a patikában is megvalósult a szabadpolcos kialakítás, amely kényelmes vásárlási lehetőséget biztosít a betérőknek. Az egészségmegőrzést szolgáló termékek választéka kibővült, a személyzet, a nyitva tartási idő és a kiszolgálás magas színvonala mit sem változott.

A gyógyszertár szakemberei a megszokott szívélyességgel segítenek az elibenu-paks-tesco_45gazodásban. Dr. Bujdosó Lajos gyógyszertárvezető a megnyitó ünnepségen elmondott beszédében megköszönte kollegáinak az átalakítás kapcsán végzett munkát. Megtudtuk tőle, hogy hosszú tárgyalássorozatot követően valósult meg az átalakítás, de az eredményre nagyon büszkék. „Olyan érzés, mint, amikor az ember egy csúcskategóriás autóra cserélheti a régit, és megállapíthatja, hogy ettől fogva a külső szépségen és elegancián túl a működés, a megbízhatóság, a tudás és a kényelem mind a rendelkezésére állnak.”

Teljesen megújult az őrmezői BENU Gyógyszertár

Július 22-én, csütörtökön hivatalosan is újra megnyílt a főváros XI. kerületében, Újbudán működő BENU Őrmező Gyógyszertár a vásárlóközönség előtt.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.