Paks csúcskategóriás Gyógyszertára

2014. június 24.

A BENU Hálózat átépítés sorozatának újabb állomásához érkeztünk. Pakson fókuszban a megbízhatóság, tudás és kényelem.

benu-paks-tesco_52Paks és a környező települések lakosai júniustól megújult és átalakított gyógyszertárat találnak a Tolnai úti Tesco épületében. A BENU Koncepciónak megfelelően ebben a patikában is megvalósult a szabadpolcos kialakítás, amely kényelmes vásárlási lehetőséget biztosít a betérőknek. Az egészségmegőrzést szolgáló termékek választéka kibővült, a személyzet, a nyitva tartási idő és a kiszolgálás magas színvonala mit sem változott.

A gyógyszertár szakemberei a megszokott szívélyességgel segítenek az elibenu-paks-tesco_45gazodásban. Dr. Bujdosó Lajos gyógyszertárvezető a megnyitó ünnepségen elmondott beszédében megköszönte kollegáinak az átalakítás kapcsán végzett munkát. Megtudtuk tőle, hogy hosszú tárgyalássorozatot követően valósult meg az átalakítás, de az eredményre nagyon büszkék. „Olyan érzés, mint, amikor az ember egy csúcskategóriás autóra cserélheti a régit, és megállapíthatja, hogy ettől fogva a külső szépségen és elegancián túl a működés, a megbízhatóság, a tudás és a kényelem mind a rendelkezésére állnak.”

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak