Nagy változások a Nagy Patikában

2014. február 25.

A szekszárdiak által csak „nagy patikának” nevezett Aesculap Gyógyszertár februárban modern köntösbe öltözött.

A BENU hálózathoz tartozó gyógyszertár kívül-belül átalakult, világos pontként fénylett a megnyitó napján beköszöntő esős, borongós környezetben.
 cikk1
A nagy üvegajtón betekintve már az utca másik oldaláról szembetűnő a változás. Az eddig átalakított 43 BENU Gyógyszertárhoz hasonlóan Szekszárdon is szabad polcos kialakítás fogadja a betérőket. Számos termék hozzáférhetővé vált, a vitaminok, táplálék kiegészítők, gyógyteák, gyógyvizek, krémek, kenőcsök, szépség- és babaápolási cikkek vásárlás előtt kézbe foghatók, a hasonló termékek összetétele, ára kényelmesen, a sor feltartása nélkül összevethető. A termékek tematikus sorban, táblákkal jelölve kerültek kihelyezésre, így a rendszer letisztult, átlátható.
cikk4Az ünnepélyes megnyitón Szekszárd város Önkormányzata képviseletében Kővári László  képviselő köszöntötte a megjelenteket. A képviselő hangot adott elismerésének, egyúttal örömét fejezte ki, hogy a gyógyszertár felújításával a város egészségügyi szolgáltatásai tovább erősödtek. Gratulált a gyógyszertár dolgozóinak, és sok sikert kívánt nekik.
cikk3Dr. Zlinszky János, a BENU Gyógyszertár Hálózatot összefogó PHARMANOVA Zrt. igazgatósági tagja elmondta, hogy cégük számára a két legfontosabb érték az ember és az egészség. Céljuk, hogy kiemelten hangsúlyozzák az egészség megőrzésének fontosságát. Az átalakítás során különös figyelmet fordítottak arra, hogy a patika szakembereinek mind a tára asztalok mellett, mind a szabad polcoknál lehetőségük legyen a betegekkel való nyugodt kommunikációra. A vásárlók látható örömmel vették birtokba megszépült gyógyszertárukat. A környezet új, de a megszokott arcok, a gyógyszerészek, szakasszisztensek kedves mosolya, jótanácsai változatlanok.
Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.