Modernizálódott a Mixtura Gyógyszertár a 80-asi városrészben

2014. május 15.

Gyöngyös 80-asinak hívott városrészében megújult és modernizálódott a több, mint negyven éve működő Mixtura Gyógyszertár.

benu-mixtura5

A többnyire a 80-as években kiépült gyöngyösi városrész fő utcáján található Mixtura Gyógyszertár is csatlakozott a BENU Hálózat koncepciójához és áprilistól megújult külsővel és belsővel, szabadpolcos elrendezéssel várja a betérőket. Eltűntek a zárt üvegszekrények, helyettük nyitott fali polcok és körüljárható polcos elemek teszi lehetővé a vásárlóknak a kényelmes nézelődést és válogatást a termékek között.

Bozsik István alpolgármester úr, mint régi jóbarát üdvözölte a gyógyszertár vezetőjét és dolgozóit. Megnyitó beszédében a modernizáció és az invesztíció mellett – mellyel a városrész gazdagodott – a barátságos hangulat, a kedves és bizalmat ébresztő kiszolgálás fontosságát emelte ki.benu-mixtura4

 „A változás mindig kettős érzést kelt az emberben, kicsit tartunk tőle, nem tudjuk, mit eredményez majd. Mi igyekszünk ebből a megújulásból és változásból a legtöbbet kihozni és maximális benu-mixtura3erőbedobással állunk az új kihívások elé. Bízunk abban, hogy a régi és új vásárlóink örülnek a Gyógyszertárunkban megújulásának, hiszem máris látják az új arculat és termékválaszték előnyeit.”
Mondta beszédében dr. Nemes Rita, a Mixtura Gyógyszertár vezetője.

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.

Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.