Modernizálódott a Mixtura Gyógyszertár a 80-asi városrészben

2014. május 15.

Gyöngyös 80-asinak hívott városrészében megújult és modernizálódott a több, mint negyven éve működő Mixtura Gyógyszertár.

benu-mixtura5

A többnyire a 80-as években kiépült gyöngyösi városrész fő utcáján található Mixtura Gyógyszertár is csatlakozott a BENU Hálózat koncepciójához és áprilistól megújult külsővel és belsővel, szabadpolcos elrendezéssel várja a betérőket. Eltűntek a zárt üvegszekrények, helyettük nyitott fali polcok és körüljárható polcos elemek teszi lehetővé a vásárlóknak a kényelmes nézelődést és válogatást a termékek között.

Bozsik István alpolgármester úr, mint régi jóbarát üdvözölte a gyógyszertár vezetőjét és dolgozóit. Megnyitó beszédében a modernizáció és az invesztíció mellett – mellyel a városrész gazdagodott – a barátságos hangulat, a kedves és bizalmat ébresztő kiszolgálás fontosságát emelte ki.benu-mixtura4

 „A változás mindig kettős érzést kelt az emberben, kicsit tartunk tőle, nem tudjuk, mit eredményez majd. Mi igyekszünk ebből a megújulásból és változásból a legtöbbet kihozni és maximális benu-mixtura3erőbedobással állunk az új kihívások elé. Bízunk abban, hogy a régi és új vásárlóink örülnek a Gyógyszertárunkban megújulásának, hiszem máris látják az új arculat és termékválaszték előnyeit.”
Mondta beszédében dr. Nemes Rita, a Mixtura Gyógyszertár vezetője.

Teljesen megújult az őrmezői BENU Gyógyszertár

Július 22-én, csütörtökön hivatalosan is újra megnyílt a főváros XI. kerületében, Újbudán működő BENU Őrmező Gyógyszertár a vásárlóközönség előtt.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.