Modernizáció és jövőépítés Szécsényben

Modernizáció és jövőépítés Szécsényben

A gyógyszertár - kapcsolódva a BENU Hálózat közel 70 átépített gyógyszertárának sorához - ezentúl átalakított belső elrendezéssel várja a város és a járás lakosait.

Az új bútorok és a nyitott polcok lehetővé teszik a betérők számára, hogy szabadon válogassanak, nézelődjenek a gyógyhatású termékek között, a nyitott tárák (gyógyszerkiadó pult - a szerk.) pedig megkönnyítik a kommunikációt és lehetővé teszik a lehető legmagasabb színvonalú, rugalmas tanácsadást. Az átalakítást szalagátvágási avató ünnepség tette hivatalossá. A rendezvényen köszöntő beszédet mondott Stayer László, Szécsény polgármestere is. A Polgármester Úr a város és a járás lakosai nevében köszönetet mondott a megvalósított modernizációért. Hangsúlyozta: „minden ember saját bőrén érzékeli az egészségügyi szolgáltatások magas színvonalának fontosságát, hiszen ilyenkor a megfelelő tanácsadás és emberség mindannyiunk számára különösen fontos. A szécsényi BENU Király Gyógyszertár megújulása ezáltal mindenképpen a lakosság érdekeit szolgálja.”

A BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja, Dr. Papp István megköszönte a BENU Király Gyógyszertár vezetőjének, Dr. Püspöki Emőkének és a gyógyszertár minden dolgozójának az elmúlt időszakban tanúsított odaadását. A patika mindössze néhány nap alatt átalakult! Dr. Papp István beszédében kiemelte: a BENU számára a két legfontosabb érték „az ember és az egészség”, a megújult környezet hozzájárul ahhoz, hogy a gyógyszertár dolgozói mindezt a legmagasabb színvonalon megvalósíthassák. Dr. Püspöki Emőke, a BENU Király Gyógyszertár vezetője fontosnak tartotta elmondani, hogy a gyógyszertárban végbement modernizáció fontos eszköze lehet annak, hogy a fiatal, tehetséges gyógyszerészek szívesen maradjanak Nógrádban, hiszen végre modern környezetben, nyugat-európai szellemiségben dolgozhatnak – immáron vidéken is.

2016. november 9.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink