Modern arculat a Pécskő gyógyszertárban

2014. április 10.

A város nagy múltú gyógyszertára is a BENU arculathoz igazította belső terét és újra a vásárlók kedvenc gyógyszertára lett.

benu_pecsko_salgotarjan_cikk_250x190_3

A Városháza szomszédságában, a Rákóczi úton található Pécskő Gyógyszertár az elmúlt hetekben nagy változáson esett át. Átalakítva a patikateret az úgynevezett egyéb termékeket – táplálék kiegészítőket, vitaminokat, gyógyteákat, szépségápolási cikkeket, krémeket, kenőcsöket- nyitott polcokon helyezték el, eltűntek az üvegajtók és zárak. A megvalósítás eredményeképpen immáron minden betérő szabadon nézelődhet, válogathat a termékek között, kézbe veheti azokat, összevetheti az árakat.benu_pecsko_salgotarjan_cikk_250x190_2

„A város lakói vegyes érzelmekkel fogadták a patikaterünket. Vannak, akik elsőre hiányolták a megszokott, régi, családias hangulatot, a megszokott szisztémát. Sokakat rögtön lenyűgözött a letisztult, modern belső és a termékek közötti nézelődési lehetőség. De volt, aki meglepődött és drogériához hasonlította az új kialakításunkat. Azonban a megszokott kiszolgálás, kedvesség mindenkit meggyőz arról, hogy csak az arculat változott, a családias és szakértelemmel párosuló megszokott szolgáltatás nem!” Mesélte dr. Kerekesné dr. Radócz Anikó, a gyógyszertár fiatal vezetője.
A Pécskő Gyógyszertár a megyeszékhely első szabadpolcos BENU Gyógyszertára, a 46. a hálózat felújított gyógyszertárainak sorában.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.