Modern arculat a Pécskő gyógyszertárban

2014. április 10.

A város nagy múltú gyógyszertára is a BENU arculathoz igazította belső terét és újra a vásárlók kedvenc gyógyszertára lett.

benu_pecsko_salgotarjan_cikk_250x190_3

A Városháza szomszédságában, a Rákóczi úton található Pécskő Gyógyszertár az elmúlt hetekben nagy változáson esett át. Átalakítva a patikateret az úgynevezett egyéb termékeket – táplálék kiegészítőket, vitaminokat, gyógyteákat, szépségápolási cikkeket, krémeket, kenőcsöket- nyitott polcokon helyezték el, eltűntek az üvegajtók és zárak. A megvalósítás eredményeképpen immáron minden betérő szabadon nézelődhet, válogathat a termékek között, kézbe veheti azokat, összevetheti az árakat.benu_pecsko_salgotarjan_cikk_250x190_2

„A város lakói vegyes érzelmekkel fogadták a patikaterünket. Vannak, akik elsőre hiányolták a megszokott, régi, családias hangulatot, a megszokott szisztémát. Sokakat rögtön lenyűgözött a letisztult, modern belső és a termékek közötti nézelődési lehetőség. De volt, aki meglepődött és drogériához hasonlította az új kialakításunkat. Azonban a megszokott kiszolgálás, kedvesség mindenkit meggyőz arról, hogy csak az arculat változott, a családias és szakértelemmel párosuló megszokott szolgáltatás nem!” Mesélte dr. Kerekesné dr. Radócz Anikó, a gyógyszertár fiatal vezetője.
A Pécskő Gyógyszertár a megyeszékhely első szabadpolcos BENU Gyógyszertára, a 46. a hálózat felújított gyógyszertárainak sorában.

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.

Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.