Megvan a BENU Magyar Kupa győztese!

2016. november 9.

A ZF-Eger férfi vízilabda csapat elképesztő csatában nyerte el a kupagyőzelmet!

benu_301x227 (1)Az idei BENU Magyar Kupa döntőjében a Szolnoki Dózsa-

benu-300x248_5

Közgép és a ZF-Eger férfi vízilabda csapat játékosai mérték össze erejüket. A kupadöntő hihetetlen izgalmasan alakult. A normál játékidőben 8-8-as döntetlen után következtek az ötméteresek, melyből az Eger csapata került ki győztesként. Az érmeket és a trófeát dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. Igazgatóságának tagja és dr. Beck György, a Magyar Vízilabda Szövetség társelnöke adta át a boldogság-mámorban ünneplő ZF-Eger csapatának.

A döntő mérkőzésről további részleteket itt olvashatsz.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.

Dermokozmetikai tanácsadás

Keresse szakértőinket az alábbi BENU Gyógyszertárakban, a személyre szabott ingyenes bőrápolási tanácsokért.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.