Megújult az Állomás Gyógyszertár!

2014. március 25.

A BENU Gyógyszertárakra jellemző kitűnő szolgáltatásban részesülnek már Sopron lakói is!.

cikkep

Az új esztendő számunkra nagyon mozgalmasan indult, hiszen nemcsak a gyógyszertáraink felújításán munkálkodtunk, de igyekeztünk növelni patikáink számát, hogy minél több ember számára elérhetővé váljanak az a kiváló minőségű kiszolgálás és tanácsadás, amely a BENU Gyógyszertárakat jellemzi. Ennek eredménye, hogy Sopronban is megjelent a zöld keresztes logó és az Állomás Gyógyszertár a BENU patikákra szakszerű szolgáltatásaival és hamarosan nyitott polcrendszerrel várja vásárlóit a Mátyás király utcában.

Teljesen megújult az őrmezői BENU Gyógyszertár

Július 22-én, csütörtökön hivatalosan is újra megnyílt a főváros XI. kerületében, Újbudán működő BENU Őrmező Gyógyszertár a vásárlóközönség előtt.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.