Megújult a székesfehérvári BENU Szent Balázs Gyógyszertár

Megújult a székesfehérvári  BENU Szent Balázs Gyógyszertár

A BENU Szent Balázs Gyógyszertár a legjobb példa arra, hogy okos megoldásokkal, a BENU koncepció megvalósításával kis alapterületen, pláza üzletsoron is kialakítható tágas, reklámzajoktól mentes modern, barátságos eladótér és a betegekkel, vásárlókkal való hatékony, közvetlen kommunikáció.

A székesfehérvári BENU Szent Balázs Gyógyszertár vezetője, dr. Szántay Judit már nagyon készült a patika modernizálására: ösztönözte erre a városban található, már sikeresen átalakított BENU Gyógyszertárak tapasztalata és persze személyes meggyőződése is a BENU koncepció jövőbe mutató értékei mellett. A szalagátvágással egybekötött ünnepélyes megnyitó eseményen meghatottan köszönte meg kollégái és a BENU Magyarország Zrt. professzionális összefogását, ami a sikeres megújuláshoz elengedhetetlenül fontos volt. dr. Zlinszky János, a BENU Zrt. igazgatósági tagja ünnepi beszédében hangsúlyozta: a BENU számára a két legfontosabb érték az „ember és az egészség” - a most megvalósított belső tér, a nyitott tárák általi hatékony kommunikáció és a letisztult, reklámzajoktól mentes, átlátható környezet mind-mind ezen értékek mindennapi megvalósulását szolgálják.

280_213_szekesfehervar_3Az ünnepélyes megnyitó egyben kivételes alkalom is volt: dr. Szántay Judit, a gyógyszertár vezetője éppen ezen a napon ünnepelte születésnapját. A megjelent vendégek és a gyógyszertár dolgozói BENU tortával lepték meg a gyógyszerésznőt, így az ünneplés a szalagátvágás után is családias hangulatban zajlott tovább.

2016. november 9.

Kiemelt ajánlatunk