Megújult a BENU Gyógyszertár Nyíregyháza Hősök terén

2016. november 10.

Patinás épületben is megvalósítható a modern, nyugat-európai színvonalú BENU Gyógyszertár Koncepció. Erre a legjobb bizonyíték a nyíregyházi BENU Hősök tere Gyógyszertár.

fokep (1)Mindössze néhány nap alatt óriási változáson ment keresztül a patika: megújult a belső tér, eltűntek az üvegfalak. Az egészség megőrzését szolgáló termékek szabadon álló polcokon, kategóriák szerint rendezve könnyedén elérhetőek a betérő vásárlók számára, így elegendő idő szánható a termékek alapos áttanulmányozására, összehasonlítására – a sor feltartása nélkül. A tágas, világos tér barátságos, a kommunikáció a betegekkel, vásárlókkal jóval egyszerűbbé vált.

A BENU Hősök tere Gyógyszertár vezetője, Dr. Nagy Zsombor büszkén vezette körbe a BENU Magyarország vezetőit és munkatársait a patika ünnepélyes megnyitója alkalmából. Nagy reményeket táplál a jövőre nézve és megköszönte a BENU Magyarország Zrt.-nek a beruházást, mellyel ez év októberétől kimagasló színvonalú környezetben, még szélesebb termékválasztékkal állhatnak a betegek rendelkezésére.

Megújult-a-Benu-Gyógyszertár-Nyíregyháza-Hősök-terén-750

A megújult BENU Hősök tere Gyógyszertár hivatalosan a 2016. október 10-én megrendezésre került szalagátvágási ceremónia során nyílt meg. A zöld selyemszalag átvágása egyben a patika életében egy új korszak kezdetének szimbóluma is. Azok az értékek, melyek mentén a gyógyszertár eddig is működött, természetesen változatlanok maradnak: a jövőben ugyanolyan odaadással, emberséggel fogadják a betérő vásárlókat, mint eddig, de immáron minden adott ahhoz, hogy mindez barátságos, emberközpontú környezetben, a lehető legmagasabb színvonalon történjen.

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.