Megújult a BENU Gyógyszertár Nyíregyháza Hősök terén

2016. november 10.

Patinás épületben is megvalósítható a modern, nyugat-európai színvonalú BENU Gyógyszertár Koncepció. Erre a legjobb bizonyíték a nyíregyházi BENU Hősök tere Gyógyszertár.

fokep (1)Mindössze néhány nap alatt óriási változáson ment keresztül a patika: megújult a belső tér, eltűntek az üvegfalak. Az egészség megőrzését szolgáló termékek szabadon álló polcokon, kategóriák szerint rendezve könnyedén elérhetőek a betérő vásárlók számára, így elegendő idő szánható a termékek alapos áttanulmányozására, összehasonlítására – a sor feltartása nélkül. A tágas, világos tér barátságos, a kommunikáció a betegekkel, vásárlókkal jóval egyszerűbbé vált.

A BENU Hősök tere Gyógyszertár vezetője, Dr. Nagy Zsombor büszkén vezette körbe a BENU Magyarország vezetőit és munkatársait a patika ünnepélyes megnyitója alkalmából. Nagy reményeket táplál a jövőre nézve és megköszönte a BENU Magyarország Zrt.-nek a beruházást, mellyel ez év októberétől kimagasló színvonalú környezetben, még szélesebb termékválasztékkal állhatnak a betegek rendelkezésére.

Megújult-a-Benu-Gyógyszertár-Nyíregyháza-Hősök-terén-750

A megújult BENU Hősök tere Gyógyszertár hivatalosan a 2016. október 10-én megrendezésre került szalagátvágási ceremónia során nyílt meg. A zöld selyemszalag átvágása egyben a patika életében egy új korszak kezdetének szimbóluma is. Azok az értékek, melyek mentén a gyógyszertár eddig is működött, természetesen változatlanok maradnak: a jövőben ugyanolyan odaadással, emberséggel fogadják a betérő vásárlókat, mint eddig, de immáron minden adott ahhoz, hogy mindez barátságos, emberközpontú környezetben, a lehető legmagasabb színvonalon történjen.

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Stresszkezelés a maximumon!

Stresszkezelés a maximumon!

Formálja át a mindennapi stresszt az eredeti MAGNE B6-tal! Töltse ki stressztesztünket!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.

A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elnyerte az Év Boltja Különdíjat 2017

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdette meg Az Év Boltja versenyét. A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában, amelyre nagyon büszkék vagyunk.