Megújult a BENU Gyógyszertár Nyíregyháza Hősök terén

2016. november 10.

Patinás épületben is megvalósítható a modern, nyugat-európai színvonalú BENU Gyógyszertár Koncepció. Erre a legjobb bizonyíték a nyíregyházi BENU Hősök tere Gyógyszertár.

fokep (1)Mindössze néhány nap alatt óriási változáson ment keresztül a patika: megújult a belső tér, eltűntek az üvegfalak. Az egészség megőrzését szolgáló termékek szabadon álló polcokon, kategóriák szerint rendezve könnyedén elérhetőek a betérő vásárlók számára, így elegendő idő szánható a termékek alapos áttanulmányozására, összehasonlítására – a sor feltartása nélkül. A tágas, világos tér barátságos, a kommunikáció a betegekkel, vásárlókkal jóval egyszerűbbé vált.

A BENU Hősök tere Gyógyszertár vezetője, Dr. Nagy Zsombor büszkén vezette körbe a BENU Magyarország vezetőit és munkatársait a patika ünnepélyes megnyitója alkalmából. Nagy reményeket táplál a jövőre nézve és megköszönte a BENU Magyarország Zrt.-nek a beruházást, mellyel ez év októberétől kimagasló színvonalú környezetben, még szélesebb termékválasztékkal állhatnak a betegek rendelkezésére.

Megújult-a-Benu-Gyógyszertár-Nyíregyháza-Hősök-terén-750

A megújult BENU Hősök tere Gyógyszertár hivatalosan a 2016. október 10-én megrendezésre került szalagátvágási ceremónia során nyílt meg. A zöld selyemszalag átvágása egyben a patika életében egy új korszak kezdetének szimbóluma is. Azok az értékek, melyek mentén a gyógyszertár eddig is működött, természetesen változatlanok maradnak: a jövőben ugyanolyan odaadással, emberséggel fogadják a betérő vásárlókat, mint eddig, de immáron minden adott ahhoz, hogy mindez barátságos, emberközpontú környezetben, a lehető legmagasabb színvonalon történjen.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.