Megújult a BENU Gyógyszertár Nyíregyháza Hősök terén

Megújult a BENU Gyógyszertár Nyíregyháza Hősök terén

Mindössze néhány nap alatt óriási változáson ment keresztül a patika: megújult a belső tér, eltűntek az üvegfalak. Az egészség megőrzését szolgáló termékek szabadon álló polcokon, kategóriák szerint rendezve könnyedén elérhetőek a betérő vásárlók számára, így elegendő idő szánható a termékek alapos áttanulmányozására, összehasonlítására – a sor feltartása nélkül. A tágas, világos tér barátságos, a kommunikáció a betegekkel, vásárlókkal jóval egyszerűbbé vált.

A BENU Hősök tere Gyógyszertár vezetője, Dr. Nagy Zsombor büszkén vezette körbe a BENU Magyarország vezetőit és munkatársait a patika ünnepélyes megnyitója alkalmából. Nagy reményeket táplál a jövőre nézve és megköszönte a BENU Magyarország Zrt.-nek a beruházást, mellyel ez év októberétől kimagasló színvonalú környezetben, még szélesebb termékválasztékkal állhatnak a betegek rendelkezésére.

A megújult BENU Hősök tere Gyógyszertár hivatalosan a 2016. október 10-én megrendezésre került szalagátvágási ceremónia során nyílt meg. A zöld selyemszalag átvágása egyben a patika életében egy új korszak kezdetének szimbóluma is. Azok az értékek, melyek mentén a gyógyszertár eddig is működött, természetesen változatlanok maradnak: a jövőben ugyanolyan odaadással, emberséggel fogadják a betérő vásárlókat, mint eddig, de immáron minden adott ahhoz, hogy mindez barátságos, emberközpontú környezetben, a lehető legmagasabb színvonalon történjen.

2016. november 10.

Kiemelt ajánlatunk