Megújult a BENU Gyógyszertár Nyíregyháza Hősök terén

2016. november 10.

Patinás épületben is megvalósítható a modern, nyugat-európai színvonalú BENU Gyógyszertár Koncepció. Erre a legjobb bizonyíték a nyíregyházi BENU Hősök tere Gyógyszertár.

fokep (1)Mindössze néhány nap alatt óriási változáson ment keresztül a patika: megújult a belső tér, eltűntek az üvegfalak. Az egészség megőrzését szolgáló termékek szabadon álló polcokon, kategóriák szerint rendezve könnyedén elérhetőek a betérő vásárlók számára, így elegendő idő szánható a termékek alapos áttanulmányozására, összehasonlítására – a sor feltartása nélkül. A tágas, világos tér barátságos, a kommunikáció a betegekkel, vásárlókkal jóval egyszerűbbé vált.

A BENU Hősök tere Gyógyszertár vezetője, Dr. Nagy Zsombor büszkén vezette körbe a BENU Magyarország vezetőit és munkatársait a patika ünnepélyes megnyitója alkalmából. Nagy reményeket táplál a jövőre nézve és megköszönte a BENU Magyarország Zrt.-nek a beruházást, mellyel ez év októberétől kimagasló színvonalú környezetben, még szélesebb termékválasztékkal állhatnak a betegek rendelkezésére.

Megújult-a-Benu-Gyógyszertár-Nyíregyháza-Hősök-terén-750

A megújult BENU Hősök tere Gyógyszertár hivatalosan a 2016. október 10-én megrendezésre került szalagátvágási ceremónia során nyílt meg. A zöld selyemszalag átvágása egyben a patika életében egy új korszak kezdetének szimbóluma is. Azok az értékek, melyek mentén a gyógyszertár eddig is működött, természetesen változatlanok maradnak: a jövőben ugyanolyan odaadással, emberséggel fogadják a betérő vásárlókat, mint eddig, de immáron minden adott ahhoz, hogy mindez barátságos, emberközpontú környezetben, a lehető legmagasabb színvonalon történjen.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

Akciós ajánlatok a BENU Gyógyszertáraknál!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!