Megszépült ebesi gyógyszertárunk!

Megszépült ebesi gyógyszertárunk!

A helyiek már izgatottan várták a nyitást, melyre 2016. november 15-én került sor. A változás szembetűnő: a patika átlátható, barátságos, mai igényekhez igazodó, modern belső tere lehetőséget biztosít arra, hogy – akár csak egy drogériában- kézbevehetőek, megtekinthetőek legyenek a készítmények.

A vény nélkül kapható gyógyszerek jól beazonosítható kategóriákba sorolva a tárák mögött kaptak helyet, amelyeket továbbra is a gyógyszerész javasol és ad át. A gyógyszerészek az új kialakításnak köszönhetően hatékonyabban, emberközeli módon tudnak tanácsot adni. Ugyanakkor az egyéb, gyógyhatású készítmények, diagnosztikai eszközök széles termékválasztéka immáron szabad polcokon, szintén jól elkülöníthető csoportosítás alapján érhető el. A polcokon látható feliratok segítségével könnyű az eligazodás, a vásárlók önállóan is megtalálják a számukra fontos készítményeket, így akár a vásárlást megelőzően, a sor feltartása nélkül megfontolhatják, mire van szükségük.

A gyógyszertár munkatársai természetesen továbbra is készségesen segítenek a választásban a már jól megszokott, magas színvonalú szakértelemmel. A jól ismert személyzettel, hosszabb nyitvatartással várják a helyieket, hétfőtől péntekig 8.00-18.30 óráig.

  Összes cikk BENU hírek témában
2016. december 19.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink