Megszépült a Winkler Gyógyszertár Balassagyarmaton

2014. március 17.

Balassagyarmat főutcáján behajtva rengeteg változással találjuk szembe magunkat. Az elmúlt évben megújult, megszépült a környék, új cikkkep1épületek emelkedtek, avagy felújításra kerültek és ez a tendencia ebben az évben is folytatódik a városban. Mintha csak ehhez igazították volna a Winkler Lajos Gyógyszertár arculatváltását is, amikor az év elején megvalósult a patika külső és belső megszépítése.
A megszokott szakértelemmel és kedvességgel találkoznak ezentúl is a lakosok, de a Gyógyszertárvezető asszony szerint már az idősebbek is sokkal szívesebben térnek be hozzájuk, mióta kialakították a szabadpolcos elrendezést.

cikkkep3„Több időt töltenek a polcok előtt, kérdeznek és érdeklődnek a vevők és már nem csak a felírt gyógyszerekről, hanem azon étrend-kiegészítőkről, egészségvédő
készítményekről, melyek az új kialakításnak köszönhetően kézbe vehetnek, kényelmesen megtekinthetnek. Nagyon örülünk ennek, mert így könnyebben tudjuk felhívni a figyelmet az egészség megőrzésének fontosságára.” Mesélte Szedlákné Dr. Csábi Ilona  gyógyszertárvezető.

Balassagyarmat új büszkesége, a BENU Hálózathoz tartozó Winkler Gyógyszertár a 45. átalakított BENU Gyógyszertár a sorban.

KultúrSarok II. – Ünnepeljük virtuálisan a Múzeumi Világnapot!

42 éve, 1978. május 18-án, tartották meg először a Múzeumi Világnapot. Idén – a rendhagyó helyzetben – különleges módon ünnepelhetünk: számtalan tárlat bejárható virtuálisan, több galéria és múzeum pedig online tárlatvezetésekkel és egyéb aktivitásokkal is készül.

Csak nyugodtan! II. – Színezéssel a teljes harmóniáért

Az ajándéknak is kiváló nyomtatott kifestőkönyvek helyett most mobiltelefonon és tableten is működő online applikációkat ajánlunk munkatársaink figyelmébe, amelyek technikai megoldásaikkal kápráztatnak el kicsiket és nagyokat.

Tippek a tartalmas otthonléthez II. – Tanuljunk nyelveket!

Több intézmény tette ingyenessé online nyelvtanfolyamait az iskolabezárások idejére, a díjmentesen letölthető appok száma folyamatosan gyarapszik, a régi nagyok pedig népszerűbbek, mint valaha. Ideális időszak ez a nyelvtanulásra.

3 tipp az energiadús reggelekhez

Az alábbi tippek beépítése a napi rutinba se nem időigényes, se nem drága, segítségükkel viszont szárnyakat varázsolhatunk magunknak a napi helytálláshoz. Mialatt elvégzünk néhány nyújtógyakorlatot, pont iható hőmérsékletű lesz a gyógyteánk, 5–10 perc alatt pedig a szervezetünk számára tökéletes reggeli is elkészül.

KEDVES MUNKATÁRSAK!

Az utóbbi néhány hét során több alkalommal igyekeztük kifejezni köszönetünket az elmúlt időszakban tanúsított helytállásukért. A gyógyszerellátást folyamatosan biztosították a lakosság részére, a munkavégzés töretlenül magas színvonalon zajlott az extrém körülmények között is. Tudjuk, hogy sokszor erőn felül teljesítettek, amit a teljes vezetőség nevében ismételten szeretnénk megköszönni. Fogadják szeretettel az alábbi filmet, amellyel szeretnénk megmutatni … Continue reading "KEDVES MUNKATÁRSAK!"