Megszépült a Winkler Gyógyszertár Balassagyarmaton

2014. március 17.

Balassagyarmat főutcáján behajtva rengeteg változással találjuk szembe magunkat. Az elmúlt évben megújult, megszépült a környék, új cikkkep1épületek emelkedtek, avagy felújításra kerültek és ez a tendencia ebben az évben is folytatódik a városban. Mintha csak ehhez igazították volna a Winkler Lajos Gyógyszertár arculatváltását is, amikor az év elején megvalósult a patika külső és belső megszépítése.
A megszokott szakértelemmel és kedvességgel találkoznak ezentúl is a lakosok, de a Gyógyszertárvezető asszony szerint már az idősebbek is sokkal szívesebben térnek be hozzájuk, mióta kialakították a szabadpolcos elrendezést.

cikkkep3„Több időt töltenek a polcok előtt, kérdeznek és érdeklődnek a vevők és már nem csak a felírt gyógyszerekről, hanem azon étrend-kiegészítőkről, egészségvédő
készítményekről, melyek az új kialakításnak köszönhetően kézbe vehetnek, kényelmesen megtekinthetnek. Nagyon örülünk ennek, mert így könnyebben tudjuk felhívni a figyelmet az egészség megőrzésének fontosságára.” Mesélte Szedlákné Dr. Csábi Ilona  gyógyszertárvezető.

Balassagyarmat új büszkesége, a BENU Hálózathoz tartozó Winkler Gyógyszertár a 45. átalakított BENU Gyógyszertár a sorban.

Életünk napjai – Bemutatkozik a jogi „osztály”

Az ezredforduló óta jelentősen átalakult a BENU jogi osztálya, amely mára egy 8 főből álló, sokrétű feladatkört ellátó divízióvá nőtte ki magát. A terület vezetője a kétezres évek elejétől dr. Kárász Tamás. Ő mesél most nekünk.

Ismerd meg munkatársadat! – dr. Tombi Aliz

Tombi Aliz, a zalaegerszegi BENU Gyógyszertár Zalaegerszeg Kertvárosi vezetője egészen kicsi kora óta otthonosan mozog a gyógyszertárban. Nem volt kérdés, hogy mi lesz, ha nagy lesz, és döntését azóta sem bánta meg.

A patikus ajánlásával – Szüreti hagyományok, híres borvidékek

Magyarországon huszonkét borvidék található, ebből most hetet ajánlunk kollégáink figyelmébe. Az egri borvidék a testes vörösek fellegvára, Balaton mentén pedig hat régió is található. Mindegyiket érdemes közelebbről is megismerni.

Őszi ünnepek és hagyományok

Shakespeare a Christmas szó mintájára Hallowmas-nek nevezte el az október 31-től november 2-ig tartó, szentekre és elhunytakra emlékező ünnepeket. De mi a különbség a halloween, a mindenszentek és a halottak napja között? Ezt fejtjük most meg.

Fejfájás csillapítása (X)

A fájdalomcsillapítás nem mindig egyszerű kérdés, hiszen ami az egyik embernél bevált megoldás, az a másiknál nem biztos, hogy működni fog