Megszépült a Winkler Gyógyszertár Balassagyarmaton

2014. március 17.

Balassagyarmat főutcáján behajtva rengeteg változással találjuk szembe magunkat. Az elmúlt évben megújult, megszépült a környék, új cikkkep1épületek emelkedtek, avagy felújításra kerültek és ez a tendencia ebben az évben is folytatódik a városban. Mintha csak ehhez igazították volna a Winkler Lajos Gyógyszertár arculatváltását is, amikor az év elején megvalósult a patika külső és belső megszépítése.
A megszokott szakértelemmel és kedvességgel találkoznak ezentúl is a lakosok, de a Gyógyszertárvezető asszony szerint már az idősebbek is sokkal szívesebben térnek be hozzájuk, mióta kialakították a szabadpolcos elrendezést.

cikkkep3„Több időt töltenek a polcok előtt, kérdeznek és érdeklődnek a vevők és már nem csak a felírt gyógyszerekről, hanem azon étrend-kiegészítőkről, egészségvédő
készítményekről, melyek az új kialakításnak köszönhetően kézbe vehetnek, kényelmesen megtekinthetnek. Nagyon örülünk ennek, mert így könnyebben tudjuk felhívni a figyelmet az egészség megőrzésének fontosságára.” Mesélte Szedlákné Dr. Csábi Ilona  gyógyszertárvezető.

Balassagyarmat új büszkesége, a BENU Hálózathoz tartozó Winkler Gyógyszertár a 45. átalakított BENU Gyógyszertár a sorban.

Ezek a legszebb húsvéti népszokásaink

Bár húsvétkor hagyományosan Krisztus kereszthaláláról és feltámadásáról emlékezünk meg, az ünnephez kötődő népszokások a tavaszi nap-éj egyenlőség idején tartott pogány termékenységi ünnepek elemeit, szimbólumait is őrzik. Ezeknek felidézése örömteli pillanatokat okozhat a családi összejöveteleken.

Ismerd meg munkatársadat! – Sepsi Regina, a BENU Gyógyszertár Budapest Aranyfű szakasszisztense

Sepsi Regina két éve dolgozik a pesterzsébeti Aranyfű utcai BENU gyógyszertárban, ahova minden nap jó kedvvel lép be. Azt mondja, számára elképzelhetetlen, hogy a munkába járás nyűg lenne, köszönhetően a remek közösségnek és a szakmának, amit egyszerűen imád.

Életünk napjai – Bemutatkozik a BENU kategória menedzsment

A beszerzési osztály fokozatosan, az évek alatt nőtte ki magát. A kategória menedzsereknél futnak össze a szálak: tárgyalnak a gyártókkal, egyeztetnek a nagykereskedővel, folyamatosan tájékoztatják a patikákat. Ahogy ők mondják: nincs két egyforma napjuk.

Ismerd meg munkatársadat! – Nyilas Éva, a budapesti Lehel Patika szakasszisztense

Nyilas Éva több mint tíz éve dolgozik szakasszisztensként, jelenleg Budapesten, a Lehel Patikában. Ennyi idő után is elvarázsolja a gyógyszertári miliő, a hírlevélben való szereplést pedig örömmel vállalta, izgatottan várja a visszajelzéseket.

Ezt olvassuk mi – A Magyar Kultúra Napjára emlékezünk

Kölcsey Ferenc közel kétszáz éve, 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását, legalábbis a fennmaradt kézirat erről tanúskodik. Erre emlékezve ünnepeljük a magyar kultúrát 1989 óta ezen a napon művészeti rendezvényekkel, és pedagógiai díjak átadásával.