Megszépült a Winkler Gyógyszertár Balassagyarmaton

2014. március 17.

Balassagyarmat főutcáján behajtva rengeteg változással találjuk szembe magunkat. Az elmúlt évben megújult, megszépült a környék, új cikkkep1épületek emelkedtek, avagy felújításra kerültek és ez a tendencia ebben az évben is folytatódik a városban. Mintha csak ehhez igazították volna a Winkler Lajos Gyógyszertár arculatváltását is, amikor az év elején megvalósult a patika külső és belső megszépítése.
A megszokott szakértelemmel és kedvességgel találkoznak ezentúl is a lakosok, de a Gyógyszertárvezető asszony szerint már az idősebbek is sokkal szívesebben térnek be hozzájuk, mióta kialakították a szabadpolcos elrendezést.

cikkkep3„Több időt töltenek a polcok előtt, kérdeznek és érdeklődnek a vevők és már nem csak a felírt gyógyszerekről, hanem azon étrend-kiegészítőkről, egészségvédő
készítményekről, melyek az új kialakításnak köszönhetően kézbe vehetnek, kényelmesen megtekinthetnek. Nagyon örülünk ennek, mert így könnyebben tudjuk felhívni a figyelmet az egészség megőrzésének fontosságára.” Mesélte Szedlákné Dr. Csábi Ilona  gyógyszertárvezető.

Balassagyarmat új büszkesége, a BENU Hálózathoz tartozó Winkler Gyógyszertár a 45. átalakított BENU Gyógyszertár a sorban.

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Hámló arcbőr – Ez állhat mögötte

Hámló arcbőr – Ez állhat mögötte

A bőr testünk első védelmi vonala, ezért épsége fontos a különféle környezeti ártalmak, kórokozók elleni védekezésben. Az egészséges bőr hidratált, ép és vízzel telített. Sokan szenvednek azonban hámló, irritált, sebesülésre hajlamos bőrüktől.

A frontérzékenység oka és tünetei

A frontérzékenység oka és tünetei

A frontérzékenység gyakori egészségügyi probléma, a civilizációs életmód és étrend következtében pedig egyre több embert érint. Hatása és tünetei egyénenként eltérők lehetnek. De miért alakul ki, és mit tehetünk a tünetek enyhítésére?

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak