Megszépült a sárvári BENU Szent Antal Gyógyszertár

2016. november 9.

Márciustól megszépülve várja vásárlóit a sárvári BENU Szent Antal Gyógyszertár

280_213_sarvar_4Megszépülve, modern, nyugat-európai színvonalú, vásárlóközpontú belső térrel és természetesen a már jól megszokott és méltán elismert szakértelemmel várja ez év márciusától a betérő betegeket és vásárlókat a sárvári BENU Szent Antal Gyógyszertár.

A Szent László Kórház és Rendelőintézet szomszédságában lévő patika mindössze egyetlen hét leforgása alatt vitte véghez a teljes átalakulást: a gyógyszerész kollégák immáron szabadpolcos elrendezésű belső térben, világos, reklámzajoktól mentes környezetben fogadják a lakosokat.

280_213_sarvar_1A BENU koncepcióhoz igazítva nyitott polcokon kerültek elhelyezésre a termékek, melyek között kényelmesen nézelődhetnek, válogathatnak a betérők. A kibővült termékválasztékkal megnyitott új patikabelső már napok alatt elnyerte a vásárlók tetszését.

Az ünnepélyes szalagátvágás és egyben a hivatalos megnyitó családias hangulatban zajlott. Az eseményen megjelent és beszédet mondott Kondora István, Sárvár polgármestere is: a Polgármester Úr nagy örömére szolgált, hogy részt vehetett a rendezvényen.

280_213_sarvar_2Elismerően és a lakosság nevében is őszinte köszönettel nyilatkozott a BENU Szent Antal Gyógyszertár dolgozói és a BENU Magyarország Zrt. által véghezvitt invesztícióról. Beszédében kiemelte: a legfőbb érték továbbra is az, hogy a BENU Szent Antal Gyógyszertár gyógyszerészei – helyi lakosokként – jól ismerik a betérő betegeket, vásárlókat, és maximális empátiával, emberséggel fordulnak feléjük. Az ünnepélyes megnyitón szintén beszédet mondott Dr. Zlinszky János a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja és Dr. Kiniczki Piroska gyógyszertárvezető asszony.

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Stresszkezelés a maximumon!

Stresszkezelés a maximumon!

Formálja át a mindennapi stresszt az eredeti MAGNE B6-tal! Töltse ki stressztesztünket!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.

A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elnyerte az Év Boltja Különdíjat 2017

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdette meg Az Év Boltja versenyét. A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában, amelyre nagyon büszkék vagyunk.