Megszépült a sárvári BENU Szent Antal Gyógyszertár

2016. november 9.

Márciustól megszépülve várja vásárlóit a sárvári BENU Szent Antal Gyógyszertár

280_213_sarvar_4Megszépülve, modern, nyugat-európai színvonalú, vásárlóközpontú belső térrel és természetesen a már jól megszokott és méltán elismert szakértelemmel várja ez év márciusától a betérő betegeket és vásárlókat a sárvári BENU Szent Antal Gyógyszertár.

A Szent László Kórház és Rendelőintézet szomszédságában lévő patika mindössze egyetlen hét leforgása alatt vitte véghez a teljes átalakulást: a gyógyszerész kollégák immáron szabadpolcos elrendezésű belső térben, világos, reklámzajoktól mentes környezetben fogadják a lakosokat.

280_213_sarvar_1A BENU koncepcióhoz igazítva nyitott polcokon kerültek elhelyezésre a termékek, melyek között kényelmesen nézelődhetnek, válogathatnak a betérők. A kibővült termékválasztékkal megnyitott új patikabelső már napok alatt elnyerte a vásárlók tetszését.

Az ünnepélyes szalagátvágás és egyben a hivatalos megnyitó családias hangulatban zajlott. Az eseményen megjelent és beszédet mondott Kondora István, Sárvár polgármestere is: a Polgármester Úr nagy örömére szolgált, hogy részt vehetett a rendezvényen.

280_213_sarvar_2Elismerően és a lakosság nevében is őszinte köszönettel nyilatkozott a BENU Szent Antal Gyógyszertár dolgozói és a BENU Magyarország Zrt. által véghezvitt invesztícióról. Beszédében kiemelte: a legfőbb érték továbbra is az, hogy a BENU Szent Antal Gyógyszertár gyógyszerészei – helyi lakosokként – jól ismerik a betérő betegeket, vásárlókat, és maximális empátiával, emberséggel fordulnak feléjük. Az ünnepélyes megnyitón szintén beszédet mondott Dr. Zlinszky János a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja és Dr. Kiniczki Piroska gyógyszertárvezető asszony.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

Akciós ajánlatok a BENU Gyógyszertáraknál!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!