Megszépült a sárvári BENU Szent Antal Gyógyszertár

2016. november 9.

Márciustól megszépülve várja vásárlóit a sárvári BENU Szent Antal Gyógyszertár

280_213_sarvar_4Megszépülve, modern, nyugat-európai színvonalú, vásárlóközpontú belső térrel és természetesen a már jól megszokott és méltán elismert szakértelemmel várja ez év márciusától a betérő betegeket és vásárlókat a sárvári BENU Szent Antal Gyógyszertár.

A Szent László Kórház és Rendelőintézet szomszédságában lévő patika mindössze egyetlen hét leforgása alatt vitte véghez a teljes átalakulást: a gyógyszerész kollégák immáron szabadpolcos elrendezésű belső térben, világos, reklámzajoktól mentes környezetben fogadják a lakosokat.

280_213_sarvar_1A BENU koncepcióhoz igazítva nyitott polcokon kerültek elhelyezésre a termékek, melyek között kényelmesen nézelődhetnek, válogathatnak a betérők. A kibővült termékválasztékkal megnyitott új patikabelső már napok alatt elnyerte a vásárlók tetszését.

Az ünnepélyes szalagátvágás és egyben a hivatalos megnyitó családias hangulatban zajlott. Az eseményen megjelent és beszédet mondott Kondora István, Sárvár polgármestere is: a Polgármester Úr nagy örömére szolgált, hogy részt vehetett a rendezvényen.

280_213_sarvar_2Elismerően és a lakosság nevében is őszinte köszönettel nyilatkozott a BENU Szent Antal Gyógyszertár dolgozói és a BENU Magyarország Zrt. által véghezvitt invesztícióról. Beszédében kiemelte: a legfőbb érték továbbra is az, hogy a BENU Szent Antal Gyógyszertár gyógyszerészei – helyi lakosokként – jól ismerik a betérő betegeket, vásárlókat, és maximális empátiával, emberséggel fordulnak feléjük. Az ünnepélyes megnyitón szintén beszédet mondott Dr. Zlinszky János a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja és Dr. Kiniczki Piroska gyógyszertárvezető asszony.

Újabb átalakított BENU Gyógyszertárat avattak Budapest belvárosában

A Budapest V. kerületében, a külföldiek és turisták által kedvelt, forgalmas Belvárosban található BENU Irányi Gyógyszertár 2017 áprilisában meghatározó átalakításon ment keresztül.

A BENU Online Gyógyszertár elindul a 2017-es Év Internetes Kereskedője Díjért

2016 novembere óta a BENU Gyógyszertárak által forgalmazott készítmények már online is megvásárolhatóak a BENU Online Gyógyszertár felületén.

Világszínvonalú technológia a zirci Szent Bernát Gyógyszertárban

Csaknem ezeréves múltra tekint vissza a zirci gyógyászat és gyógyszerészet, a Bakony fővárosának is nevezett kisvárosban hagyományosan kiemelkedő színvonalú egészségügyi-gyógyszerészeti munka folyik. A városban működő Szent Bernát Gyógyszertár e szakmai kiválóság meghatározó szereplője.

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Salgótarján újabb felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2017. március 10-én ünnepélyes keretek között felavatták a megújult BENU Szent Benedek Gyógyszertárat Salgótarján forgalmas, közkedvelt kereskedelmi központjában.