Megszépült a sárvári BENU Szent Antal Gyógyszertár

2016. november 9.

Márciustól megszépülve várja vásárlóit a sárvári BENU Szent Antal Gyógyszertár

280_213_sarvar_4Megszépülve, modern, nyugat-európai színvonalú, vásárlóközpontú belső térrel és természetesen a már jól megszokott és méltán elismert szakértelemmel várja ez év márciusától a betérő betegeket és vásárlókat a sárvári BENU Szent Antal Gyógyszertár.

A Szent László Kórház és Rendelőintézet szomszédságában lévő patika mindössze egyetlen hét leforgása alatt vitte véghez a teljes átalakulást: a gyógyszerész kollégák immáron szabadpolcos elrendezésű belső térben, világos, reklámzajoktól mentes környezetben fogadják a lakosokat.

280_213_sarvar_1A BENU koncepcióhoz igazítva nyitott polcokon kerültek elhelyezésre a termékek, melyek között kényelmesen nézelődhetnek, válogathatnak a betérők. A kibővült termékválasztékkal megnyitott új patikabelső már napok alatt elnyerte a vásárlók tetszését.

Az ünnepélyes szalagátvágás és egyben a hivatalos megnyitó családias hangulatban zajlott. Az eseményen megjelent és beszédet mondott Kondora István, Sárvár polgármestere is: a Polgármester Úr nagy örömére szolgált, hogy részt vehetett a rendezvényen.

280_213_sarvar_2Elismerően és a lakosság nevében is őszinte köszönettel nyilatkozott a BENU Szent Antal Gyógyszertár dolgozói és a BENU Magyarország Zrt. által véghezvitt invesztícióról. Beszédében kiemelte: a legfőbb érték továbbra is az, hogy a BENU Szent Antal Gyógyszertár gyógyszerészei – helyi lakosokként – jól ismerik a betérő betegeket, vásárlókat, és maximális empátiával, emberséggel fordulnak feléjük. Az ünnepélyes megnyitón szintén beszédet mondott Dr. Zlinszky János a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja és Dr. Kiniczki Piroska gyógyszertárvezető asszony.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.