Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

2019. december 10.

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.


A nagy forgalmú piac és a vásárlók igényeit szem előtt tartva a BENU Lehel Gyógyszertár immár negyedik alkalommal alakult át az elmúlt nyolc év alatt. A legutóbbi, 150 négyzetméternyi terület, melyből 50 nm vásárlótér állt a gyógyszertárba betérők rendelkezésére, már szűkösnek bizonyult. Szerencsére az idén lehetőség adódott a bővítésre, így a gyógyszertár mérete a kétszeresére nőtt, maga a vásárlótér pedig mintegy 140 nm-re bővült, ahol most már két bejáraton hét tára várja a betegeket. A világos, tágas térbe lépve az impozáns látványon túl az új officina nyújtotta előnyök is azonnal érzékelhetők, hiszen a hat év után újragondolt gyógyszertár-koncepció még barátságosabb, méginkább segíti a termékek közötti tájékozódást. „De ezek csak tárgyi dolgok, lelkes, hozzáértő csapat nélkül a koncepció nem működhetne” – dicsérte a BENU Magyarország Zrt. igazgatósága a gyógyszertári munkatársak áldozatos munkáját a szalagátvágással egybekötött ünnepélyes megnyitón.

Az avató eseményen részt vett és köszöntő beszédet mondott a XIII. kerület alpolgármestere, Holopné Schramek Kornélia is, aki fontosnak tartja, hogy a lakosok színvonalas szolgáltatást és minőségi szakellátást kapjanak, és örömét fejezte ki,
hogy a gyógyszertár ilyen igényes kialakítással kerül a lakosság szolgálatába, hiszen a legfontosabb az egészség.

A gyógyszertár vezetője, dr. Schneider Ákos, beszédében kiemelte az átépítésben résztvevő partnerek szakértelmét. Beszámolt arról, hogy hosszas szakmai egyeztetés után egy hónap alatt készült el az új gyógyszertár, mely fantasztikus, emberfeletti teljesítménynek számít, hatalmas munkabírást, lendületet kívánt mind a kivitelezők, mind a munkatársak részéről.
Köszönjük a gyógyszertár dolgozóinak a nagyszerű csapatmunkát, áldozatos munkájukkal nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy minél hamarabb folytathassák a betegek és vásárlók színvonalas kiszolgálását.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.