Letisztult és modern belső tér az Erzsébet Gyógyszertárban

2014. április 15.

A Fő utca gyöngyszeme lett a megújult Erzsébet Gyógyszertár a belső tér és a homlokzat átalakításával.

benu_gyongyos_250x190_1A megszokott helyen, a Kossuth Lajos utcán, a város szívében található Erzsébet Gyógyszertár kapcsolódva a BENU Hálózat átépített gyógyszertárainak sorához ezentúl átalakított belső elrendezéssel várja régi és új vásárlóit. Az új bútorok és a nyitott polcok lehetővé teszik a betérők számára, hogy szabadon válogassanak, nézelődjenek a termékek között.

„Igyekszünk kihasználni az új belső tér adta lehetőségeket, egyúttal meg kell felelnünk az átalakítással kialakult új értékesítési rendszernek, mellyel még közvetlenebb kapcsolatot tarthatunk a vevőinkkel. Bízunk benne, hogy tanácsainkért és egészségmegőrző készítményeinkért ezután is bizalommal fordulnak majd hozzánk a vásárlók.” Említette beszédében dr. Megyeri Judit, az Erzsébet Gyógyszertár vezetője.benu_gyongyos_250x190_3

Dr. Réthy Béla Alpolgármester is megtisztelte jelenlétével a megnyitó eseményt, és beszédében örömét fejezte ki a város életében is fontosnak számító változás miatt, hiszen, mint említette „ezzel a benu_gyongyos_250x190_2beruházással gazdagodott a város és még közelebb került az egészséges életmód elérése és megtartása az emberekhez”. Személyes kötődéséről is mesélt az egybegyűlteknek, hiszen édesanyja is elhivatott gyógyszerészként tevékenykedik mind a mai napig Gyöngyösön.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.

Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.

A LIVSANE termékcsalád bekerült az év termékei közé

Az idén nyolcadik alkalommal adták át az Év Terméke Díjat. A sajátmárkás étrend-kiegészítők kategóriájában a BENU Gyógyszertárak LIVSANE termékcsaládja nyerte el a rangos elismerést.