Letisztult és modern belső tér az Erzsébet Gyógyszertárban

Letisztult és modern belső tér az Erzsébet Gyógyszertárban

A megszokott helyen, a Kossuth Lajos utcán, a város szívében található Erzsébet Gyógyszertár kapcsolódva a BENU Hálózat átépített gyógyszertárainak sorához ezentúl átalakított belső elrendezéssel várja régi és új vásárlóit. Az új bútorok és a nyitott polcok lehetővé teszik a betérők számára, hogy szabadon válogassanak, nézelődjenek a termékek között.

„Igyekszünk kihasználni az új belső tér adta lehetőségeket, egyúttal meg kell felelnünk az átalakítással kialakult új értékesítési rendszernek, mellyel még közvetlenebb kapcsolatot tarthatunk a vevőinkkel. Bízunk benne, hogy tanácsainkért és egészségmegőrző készítményeinkért ezután is bizalommal fordulnak majd hozzánk a vásárlók.” Említette beszédében dr. Megyeri Judit, az Erzsébet Gyógyszertár vezetője.

Dr. Réthy Béla Alpolgármester is megtisztelte jelenlétével a megnyitó eseményt, és beszédében örömét fejezte ki a város életében is fontosnak számító változás miatt, hiszen, mint említette „ezzel a benu_gyongyos_250x190_2beruházással gazdagodott a város és még közelebb került az egészséges életmód elérése és megtartása az emberekhez”. Személyes kötődéséről is mesélt az egybegyűlteknek, hiszen édesanyja is elhivatott gyógyszerészként tevékenykedik mind a mai napig Gyöngyösön.

2014. április 15.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink