Keszthely immáron három megújult BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet!

2017. február 10.

2017. február 6-án ünnepélyes keretek között avatták fel a megújult BENU Pelikán Gyógyszertárt Keszthelyen. A város immáron három modern, nyugat-európai színvonalú BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet.

benu-pelikan-keszthely-01A BENU Pelikán Gyógyszertár évtizedek óta fontos szerepet tölt be Keszthely egészségügyi ellátásában. A gyógyszertár vezetője, Nagy Istvánné huszonöt évvel ezelőtt pályázta meg a patika üzemeltetési jogát. Odaadó, lelkiismeretes munkájának, szakértelmének köszönhetően a BENU Pelikán Gyógyszertár ma már nélkülözhetetlen szerepet tölt be a környékbeliek és az idelátogató turisták életében. Felismerve a megváltozott gazdasági környezetet és fogyasztói igényeket, a patikavezető asszony és a BENU Magyarország Zrt. vezetősége közösen döntött úgy, hogy a BENU Pelikán Gyógyszertárt is átalakítják: megvalósítják a BENU Gyógyszertár Koncepció elemeit, azaz vásárlóközpontú, világos, modern belső teret hoznak létre, melyben az egészségmegőrzést szolgáló termékek úgynevezett szabad polcokon helyezkednek el. A felújításnak köszönhetően hatékonyabbá, még közvetlenebbé vált a betegekkel való kommunikáció, miközben a klasszikus értékekre és a szakértelemre továbbra is a legmagasabb színvonalon számíthatnak a betérő vásárlók.benu-pelikan-keszthely-20

Az átalakítás mindössze két hetet vett igénybe. 2017. február 6-án szalagátvágással egybekötött avató ünnepségre került sor, melyen részt vett és köszöntő beszédet mondott Keszthely alpolgármestere, Nagy Bálint, a BENU Magyarország Zrt. vezetősége és munkatársai, valamint a Keszthelyi Városi Televízió újságírói is. Nagy Bálint ünnepi beszédében kiemelte: a város vezetése nagyra értékeli a BENU Pelikán Gyógyszertárban végbement beruházást, hiszen ezáltal a város lakosai és az idelátogató turisták még magasabb színvonalú egészségügyi ellátásban részesülnek. Sok sikert kívánt a gyógyszertár minden dolgozójának és reményét fejezte ki arra vonatkozóan, hogy a BENU Gyógyszertár Koncepciónak köszönhetően a városban még nagyobb hangsúlyt kaphat az egészségmegőrzés. Az ünnepélyes szalagátvágás előtt Nagy Istvánné, a gyógyszertár vezetője meghatottan köszönte meg munkatársainak az áldozatos munkát. Beszédében hangsúlyozta: a BENU Pelikán Gyógyszertár dolgozói készen állnak a megváltozott fogyasztói igényeknek megfelelő, modern gyógyszerészet legmagasabb színvonalú gyakorlására!

Összes cikk BENU hírek témában