Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. április 4.

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.

 A Szövetség gálaestje a hazai franchise szakma legjelentősebb eseménye, ahol évről évre az elmúlt időszak legkiemelkedőbb franchise hálózatait, valamint franchise átvevőit díjazzák.  A Díjkiosztó gálán közel 200 fő, elsősorban a legnagyobb hazai franchise-hálózatok képviselői vettek részt. Idén két új átvevői díjkategória került bevezetésre, “az Év Multi-unit Franchise Átvevője”, valamint az “Év Multi-brand Franchise Átvevője” elnevezéssel. A hálózatok ezekben a kategóriákban olyan átvevőket nevezhettek, akik számos franchise-egységet üzemeltetnek.

A BENU-hálózat és a CEF-csoport együttműködése 2014-ben kezdődött, amikor a paksi Szívélyes Gyógyszertárral csatlakozott a hálózathoz. Az eredményes közös munkának köszönhetően a csoport fokozatosan újabb gyógyszertárakkal csatlakozott a BENU-hoz, így mára az egyik legnagyobb franchise-partnerünkké vált.

A CEF-csoport a 2017-2018. évben 8 gyógyszertárban valósította meg a BENU-koncepciót, ezzel élen jár a partnereink között. A csoporthoz tartozó gyógyszertárak mindig nagy gondot fordítanak a koncepció szabályainak betartására és kiváló színvonalon képviselik a márkát. Ezt támasztja alá a cégcsoporthoz tartozó BENU Rózsakerti Gyógyszertár által elnyert SuperStore díj is, melyet 2018-ban Szakbolt-Non-food kategóriában vehetett át a gyógyszertár vezetője, illetve az idei franchise-díj is, melyet Dienes Marcell, a CEF Invest Kft. ügyvezető igazgatója vett át a díjkiosztó gálán.

Büszkék vagyunk a CEF-csoport sikereire, örömmel és várakozással tekintünk a kitűnő együttműködés jövőbeli folytatása elé. Gratulálunk a vezetőségnek és a gyógyszertárak dolgozóinak ehhez a kimagasló elismeréshez.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.