Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

2017. szeptember 11.

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Hosszas tervezés, ám annál rövidebb idő alatt véghez vitt felújítási munkálatoknak köszönhetően immáron modern, a BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Nagy fejtörést okozott a gyönyörű régi műemléképületben működő gyógyszertár átalakítása, hiszen fontos volt megőrizni a klasszikus épület pilléreit, tiszteletben tartani a városi utcakép egységességét, harmóniáját. Azonban a BENU Magyarország Zrt. vezetősége és a BENU Városi Gyógyszertár vezetője összehangolt tervezési munkával mégis sikeresen megvalósította mindazokat a fontos belsőépítészeti elemeket, melyek által a patika immáron a BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő kialakítással, úgynevezett szabadpolcos elrendezéssel és modern, világos belső térrel fogadja a betérő vásárlókat, betegeket.

BENU Gyógyszertár Győr Városi

A felújításnál az egyik legfőbb szempont az volt, hogy még nagyobb szerepet kapjanak az egészség megőrzését, fenntartását szolgáló készítmények: szélesebb lett a gyógyhatású termékek választéka, és ezeket a termékeket immáron szabad polcokon, kategóriák szerint rendezve találjuk az officinában. A vásárlók kellő időt szánhatnak az ezen termékekkel kapcsolatos tájékozódásra – a sor feltartása nélkül. Hasonlóan fontos szempont volt az is, hogy a betegekkel történő kommunikáció, a tanácsadás még emberibbé, még hatékonyabbá váljon. Nincsenek elválasztó üvegfalak, a belső kialakításnak köszönhetően a gyógyszertár dolgozói számára szabadabbá vált a mozgás.

BENU Gyógyszertár Győr Városi

Minden bizonnyal nagy változás egy ilyen jellegű átalakítás egy gyógyszertár életében. Mondhatjuk, egy új korszak kezdődik, a kor igényeinek megfelelő, modern, környezetben. A felújított BENU Városi Gyógyszertárat ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel. A BENU Magyarország Vezetői és a patika vezetője, Krahulcsánné dr. Mórocz Anita büszkén vágták át a zöld selyemszalagot és egyben megnyitották a gyógyszertár új korszakát. A gyógyszertárvezető asszony köszönetet mondott a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, munkatársainak és a gyógyszertár dolgozóinak az áldozatos, professzionális – és mégis családias – csapatmunkáért, melynek köszönhetően mindössze néhány nap alatt teljesen megújulhatott a patika. Meghatottan beszélt arról is, hogy a betérő vásárlók elismerően csodálják az új officinát, várakozáson felüli a sok pozitív visszajelzés!