Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

2021. január 18.

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint. A következőkben a két újság közötti különbségeket szeretnénk bemutatni Önöknek és segítséget nyújtani az eligazodásban.

BENU AKCIÓS ÚJSÁG
A BENU Akciós újság továbbra is havonta jelenik meg, melyet megtalálnak a BENU gyógyszertárakban, a postaládákban, és digitális formában honlapunkon is. A továbbiakban kiadványunk kizárólag az aktuális akciós termékeinket tartalmazza, könnyítve ezzel az tájékozódást. Legújabb akciós újságunkat itt tekintheti meg.

BENU MAGAZIN
Az akciós kiadványból már jól ismert tartalmi oldalak színvonalas megjelenítése érdekében létrehoztunk egy teljesen új kiadványt, az ingyenes BENU Magazint, amely egészség-fókuszú, és szórakoztató tartalmakat kínál 40 oldalon keresztül. Fő témái az egészség, prevenció, művészet, mozgás, receptek, és az életmód. Ezen kívül minden lapszámban más és más közéleti személyiséggel beszélgetünk aktualitásokról, munkáról és életvitelről. A keresztrejtvényünkkel értékes nyereményeket nyerhet, ami januártól a BENU Magazinban érhető el.

Keresse az ingyenes BENU Magazint A BENU Gyógyszertárakban a készlet erejéig.