Családias megnyitó a Besztercei Gyógyszertárban

2014. április 14.

A gyógyszerész szakma anyáról fiúra száll Salgótarjánban. A Besztercei Gyógyszertár átalakulását követő megnyitó ezért családias és meghitt hangulatban zajlott.

benu_beszterce_salgotarjan_cikk_250x190_2Néhány hét alatt csodálatosan megújult és átalakult a Beszterce téri egészségügyi épület együttes tagja, a Besztercei Gyógyszertár. A BENU Hálózathoz tartozó gyógyszertár csatlakozott a szabad polcos belső elrendezésű gyógyszertárak sorába és a hivatalos megnyitó után kibővített termékkörrel várja a betérőket.

A modern, letisztult berendezés mellett a szabadpolcos elrendezésnek köszönhetően barátságos és hangulatos patikatérrel büszkélkedhet a Besztercei Gyógyszertár, melynek ezentúl nem csak a vásárlók örülhetnek, hanem a gyógyszertár dolgozói is.

benu_beszterce_salgotarjan_cikk_250x190_4„Eddig legtöbben a rendelőintézetben felírt vények kiváltásakor érkeztek hozzánk. Bízunk abban, hogy az új belső kialakításnak köszönhetően az emberek betérnek majd ide akkor is, amikor a betegségek kialakulását megelőzve, benu_beszterce_salgotarjan_cikk_250x190_3az egészség megőrzését elősegítő termékek között nézelődnek, válogatnak majd és kikérik tanácsunkat a táplálék kiegészítők, szépség- és
szájápolási termékek tekintetében is.” Hangsúlyozta a dr. Kerekes Péter, a gyógyszertár vezetője, aki édesanyjától vette át a stafétát és a gyógyszerész szakma iránti elköteleződést. A gyógyszertárvezetőt bensőséges hangulatú, különleges átadó ünnepségen szülei is köszöntötték.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak