Családias megnyitó a Besztercei Gyógyszertárban

2014. április 14.

A gyógyszerész szakma anyáról fiúra száll Salgótarjánban. A Besztercei Gyógyszertár átalakulását követő megnyitó ezért családias és meghitt hangulatban zajlott.

benu_beszterce_salgotarjan_cikk_250x190_2Néhány hét alatt csodálatosan megújult és átalakult a Beszterce téri egészségügyi épület együttes tagja, a Besztercei Gyógyszertár. A BENU Hálózathoz tartozó gyógyszertár csatlakozott a szabad polcos belső elrendezésű gyógyszertárak sorába és a hivatalos megnyitó után kibővített termékkörrel várja a betérőket.

A modern, letisztult berendezés mellett a szabadpolcos elrendezésnek köszönhetően barátságos és hangulatos patikatérrel büszkélkedhet a Besztercei Gyógyszertár, melynek ezentúl nem csak a vásárlók örülhetnek, hanem a gyógyszertár dolgozói is.

benu_beszterce_salgotarjan_cikk_250x190_4„Eddig legtöbben a rendelőintézetben felírt vények kiváltásakor érkeztek hozzánk. Bízunk abban, hogy az új belső kialakításnak köszönhetően az emberek betérnek majd ide akkor is, amikor a betegségek kialakulását megelőzve, benu_beszterce_salgotarjan_cikk_250x190_3az egészség megőrzését elősegítő termékek között nézelődnek, válogatnak majd és kikérik tanácsunkat a táplálék kiegészítők, szépség- és
szájápolási termékek tekintetében is.” Hangsúlyozta a dr. Kerekes Péter, a gyógyszertár vezetője, aki édesanyjától vette át a stafétát és a gyógyszerész szakma iránti elköteleződést. A gyógyszertárvezetőt bensőséges hangulatú, különleges átadó ünnepségen szülei is köszöntötték.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.