Családias megnyitó a Besztercei Gyógyszertárban

Családias megnyitó a Besztercei Gyógyszertárban

Néhány hét alatt csodálatosan megújult és átalakult a Beszterce téri egészségügyi épület együttes tagja, a Besztercei Gyógyszertár. A BENU Hálózathoz tartozó gyógyszertár csatlakozott a szabad polcos belső elrendezésű gyógyszertárak sorába és a hivatalos megnyitó után kibővített termékkörrel várja a betérőket.

A modern, letisztult berendezés mellett a szabadpolcos elrendezésnek köszönhetően barátságos és hangulatos patikatérrel büszkélkedhet a Besztercei Gyógyszertár, melynek ezentúl nem csak a vásárlók örülhetnek, hanem a gyógyszertár dolgozói is.

„Eddig legtöbben a rendelőintézetben felírt vények kiváltásakor érkeztek hozzánk. Bízunk abban, hogy az új belső kialakításnak köszönhetően az emberek betérnek majd ide akkor is, amikor a betegségek kialakulását megelőzve, benu_beszterce_salgotarjan_cikk_250x190_3az egészség megőrzését elősegítő termékek között nézelődnek, válogatnak majd és kikérik tanácsunkat a táplálék kiegészítők, szépség- és szájápolási termékek tekintetében is.” Hangsúlyozta a dr. Kerekes Péter, a gyógyszertár vezetője, aki édesanyjától vette át a stafétát és a gyógyszerész szakma iránti elköteleződést. A gyógyszertárvezetőt bensőséges hangulatú, különleges átadó ünnepségen szülei is köszöntötték.

 
2014. április 14.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink