Bokrétaünnep Budafokon

Bokrétaünnep Budafokon

A Budapest 22. kerület, Káldor Adolf utcában található Szentlélek Gyógyszertár megújul. A korunk elvárásainak megfelelő elrendezés lehetővé tette, hogy 6 háziorvosi rendelőt is kialakítsanak az épületben, elősegítve ezzel a kerület egészségügyi ellátó rendszerének fejlődését. Ez év októberétől élvezhetik a vásárlók a BENU Gyógyszertárakra jellemző magas színvonalú szolgáltatásokat és megújult belső teret a budafoki rendelőintézet mögötti patikában. A hazai BENU Gyógyszertár hálózatot a PHARMANOVA ZRT. fogja össze. Felelős és hiteles gyógyszerpiaci szereplőként a cég nagy hangsúlyt fektet a BENU Gyógyszertárak fejlesztésére. A PHARMANOVA ZRT. fontosnak tartja, hogy a kerület lakosai értesüljenek a Szentlélek Gyógyszertárban zajló komoly beruházásról. Az átalakítási munkálatok végső fázisának megkezdésekor ezért 2014. szeptember 25-én, az építészeti hagyományoknak megfelelően Bokrétaünnepet tartottak.

A Bokrétaünnepen részt vett és beszédet mondott a kerület polgármestere, Szabolcs Attila, és két alpolgármestere, Karsay Ferenc és Zugmann Péter, valamint több vezető önkormányzati és egészségügyi tisztségviselő is. A Polgármester Úr beszédében hangsúlyozta: a Szentlélek Gyógyszertárban zajló beruházás a betegek érdekeit szolgálja: az új, európai színvonalú, vásárlóközpontú belső tér, a szabadpolcos elrendezés, az árak feltüntetése és átlátható termékkihelyezés segíti a vásárlókat, hogy nyugodtan, a sor feltartása nélkül, körültekintően válogathassanak a táplálék-kiegészítők, egészségmegőrzést szolgáló gyógyhatású készítmények között.

 Az ünnepi beszéd után Szabolcs Attila Polgármester Úr és dr. Zlinszky János, a PHARMANOVA ZRT. igazgatósági tagja útjára bocsátotta a bokrétát, amely felemelése tökéletesen szimbolizálta:  a modernizációs folyamat, az átalakítási munkálatok hamarosan lezárulnak, és ez mindenképpen új korszakot nyit a Szentlélek Gyógyszertár történetében és az ide látogató vásárlók, betegek hétköznapjaiban is.

2016. november 10.

Kiemelt ajánlatunk