Jelen lenni saját életünkben (x)

2019. február 14.

Kapcsolódó tünetek:

immunrendszer gyengesége

Csak azt tudnám minél többekkel megértetni: sokkal könnyebb az egészségünket megvédeni, mint betegségből felépülni.

megfázás elleni tippek

megfázás elleni tippek

Szilvágyi Beatrix életvezetési tanácsadó
„Az egészség nem csupán a betegség hiányát jelenti: test, lélek és szellem együttese alakítja ki az egyensúlyt, így vagyunk EGÉSZ-ek, EGÉSZ-ségesek. Mindehhez elsődleges, hogy figyeljünk oda önmagunkra.

Egy megbetegedés mindig ijesztő, főleg akkor, ha alapvetően magabiztos és energikus emberek vagyunk. Az a gondolat, hogy nincs ráhatásunk bizonyos dolgokra, megrémíthet minket, hiszen egyik pillanatról a másikra kútba eshetnek a terveink.

„Csak azt tudnám minél többekkel megértetni: sokkal könnyebb az egészségünket megvédeni, mint betegségből felépülni.” – Így hangzottak egykor id. dr. Béres József sokszor ismételt figyelmeztető szavai. A feltaláló üzenete máig sem vesztett aktualitásából. Immunrendszerünket számos kihívás teszi próbára, de ha a jó működéshez megadjuk számára a kellő támogatást, magabiztosan nézhetünk szembe a hidegebb hónapok kihívásaival, és jelen lehetünk életünk fontos pillanataiban az influenza szezonban is.
Influenza idején válassza az emelt cink- és vastartalmú, eddigi legerősebb Béres Cseppet*, a Béres Csepp Forte belsőleges oldatos cseppeket! Ne feledje: reggel 20 csepp, este 20 csepp**!

Vény nélkül kapható roboráló gyógyszer.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

*Emelt cink- és vastartalom a Béres Csepp, Béres Csepp Extra és a Béres Csepp Plusz belsőleges oldatos cseppekhez képest.
**40 kg testsúly felett nyomelem pótlásra.