BENU már Vásárosnaményban is

2014. szeptember 9.

Mostantól Vásárosnaményban is elérhetők a BENU Gyógyszertárak akciói.

vasaronameny_330_248Vásárosnamény lakosainak eddig Mátészalkára, Kisvárdára vagy épp Nyíregyházára kellett utazni a legközelebbi BENU Gyógyszertárig. Jó hír, hogy már ezt az utat sem kell senkinek megtennie, mert a város központjában található, mindenki által jól ismert Remény Gyógyszertár csatlakozott a BENU Hálózathoz.

Mostantól itt is elérhetők a BENU Gyógyszertárak akciói, a város postaládáiba pedig havonta érkezik a BENU ingyenes kiadványa. A gyógyszertár teljes átépítésre még várni kell, de a kínálat átláthatóbb lett. A megszokott kedvességre és figyelmességre továbbra is számíthatnak a betérők, hiszen a gyógyszertárban változatlanul a jól ismert gyógyszerészek és asszisztensek fogadják a vásárlókat. Nem változott a nyitva tartás sem, hétfőtől-péntekig 7.30-18.00-ig, szombaton 8.00-12.00-ig várja az egészségüket fontosnak tartókat a vásárosnaményi BENU Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak