BENU Franchise Partner Dunakeszin

2014. augusztus 5.

Csatlakozott a BENU Franchise hálózathoz a dunakeszi Árnika Gyógyszertár.

benu-dunakeszi-arnika2

Dunakeszi lakosai számára eddig is ismerősen csengett a BENU elnevezés, hiszen a lakótelepen működő Rézkígyó Gyógyszertár évek óta a BENU Gyógyszertár Hálózathoz tartozik. Idén nyáron azonban felgyorsultak a BENU-t érintő események a településen.

A Rézkígyó Gyógyszertár megújult, a főút mellett található Árnika Gyógyszertár pedig franchise partnerként csatlakozott a patika-lánchoz.

Mostantól az Árnika Gyógyszertárban is elérhetőek a BENU Gyógyszertárak akciói. A gyógyszertár átépítésére még várni kell, de a kínálat itt is átláthatóbb lett. Azoknak, akik az ismerős gyógyszerészek miatt járnak az Árnika Gyógyszertárba nem kell félniük, a személyzet változatlan maradt. Hasonlóan megmaradt a gyógyszertár nyitva tartási rendje, hétköznapokon  7.30-19.00-ig, szombaton 8.00-14.00-ig tart nyitva.

Ismerd meg munkatársadat! – Nyilas Éva, a budapesti Lehel Patika szakasszisztense

Nyilas Éva több mint tíz éve dolgozik szakasszisztensként, jelenleg Budapesten, a Lehel Patikában. Ennyi idő után is elvarázsolja a gyógyszertári miliő, a hírlevélben való szereplést pedig örömmel vállalta, izgatottan várja a visszajelzéseket.

Ezt olvassuk mi – A Magyar Kultúra Napjára emlékezünk

Kölcsey Ferenc közel kétszáz éve, 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását, legalábbis a fennmaradt kézirat erről tanúskodik. Erre emlékezve ünnepeljük a magyar kultúrát 1989 óta ezen a napon művészeti rendezvényekkel, és pedagógiai díjak átadásával.

Életünk napjai – Bemutatkozik a BENU BI és árazási osztály

A menedzsmenttel, a beszerzési és a merchandiser osztállyal, de a marketinggel, a kontrollinggal és a gyártókkal, patikákkal is szorosan együtt kell, hogy működjön a BENU BI és árazási osztály, mely idén még az eddigieknél is komolyabb kihívások elé néz. Erről mesél nekünk az osztály vezetője, dr. Fila András.

Itt a farsang, áll a bál – Idén egy kicsit másképp

Az borítékolható, hogy a korlátozások miatt a szokásosnál csöndesebb lesz a farsangi időszak idén, de a színvonalas online programokról és a hagyományos ételek elkészítéséről így sem kell lemondanunk.

Mikor veszélyes a köldöksérv?

Mikor veszélyes a köldöksérv?

A köldöksérv a köldökgyűrű tágulata miatt jön létre, és az ezen kitüremkedő hasüregi tartalom okozza a jellemző duzzanatot.