BENU Franchise Partner Dunakeszin

2014. augusztus 5.

Csatlakozott a BENU Franchise hálózathoz a dunakeszi Árnika Gyógyszertár.

benu-dunakeszi-arnika2

Dunakeszi lakosai számára eddig is ismerősen csengett a BENU elnevezés, hiszen a lakótelepen működő Rézkígyó Gyógyszertár évek óta a BENU Gyógyszertár Hálózathoz tartozik. Idén nyáron azonban felgyorsultak a BENU-t érintő események a településen.

A Rézkígyó Gyógyszertár megújult, a főút mellett található Árnika Gyógyszertár pedig franchise partnerként csatlakozott a patika-lánchoz.

Mostantól az Árnika Gyógyszertárban is elérhetőek a BENU Gyógyszertárak akciói. A gyógyszertár átépítésére még várni kell, de a kínálat itt is átláthatóbb lett. Azoknak, akik az ismerős gyógyszerészek miatt járnak az Árnika Gyógyszertárba nem kell félniük, a személyzet változatlan maradt. Hasonlóan megmaradt a gyógyszertár nyitva tartási rendje, hétköznapokon  7.30-19.00-ig, szombaton 8.00-14.00-ig tart nyitva.

KultúrSarok II. – Ünnepeljük virtuálisan a Múzeumi Világnapot!

42 éve, 1978. május 18-án, tartották meg először a Múzeumi Világnapot. Idén – a rendhagyó helyzetben – különleges módon ünnepelhetünk: számtalan tárlat bejárható virtuálisan, több galéria és múzeum pedig online tárlatvezetésekkel és egyéb aktivitásokkal is készül.

Csak nyugodtan! II. – Színezéssel a teljes harmóniáért

Az ajándéknak is kiváló nyomtatott kifestőkönyvek helyett most mobiltelefonon és tableten is működő online applikációkat ajánlunk munkatársaink figyelmébe, amelyek technikai megoldásaikkal kápráztatnak el kicsiket és nagyokat.

Tippek a tartalmas otthonléthez II. – Tanuljunk nyelveket!

Több intézmény tette ingyenessé online nyelvtanfolyamait az iskolabezárások idejére, a díjmentesen letölthető appok száma folyamatosan gyarapszik, a régi nagyok pedig népszerűbbek, mint valaha. Ideális időszak ez a nyelvtanulásra.

3 tipp az energiadús reggelekhez

Az alábbi tippek beépítése a napi rutinba se nem időigényes, se nem drága, segítségükkel viszont szárnyakat varázsolhatunk magunknak a napi helytálláshoz. Mialatt elvégzünk néhány nyújtógyakorlatot, pont iható hőmérsékletű lesz a gyógyteánk, 5–10 perc alatt pedig a szervezetünk számára tökéletes reggeli is elkészül.

KEDVES MUNKATÁRSAK!

Az utóbbi néhány hét során több alkalommal igyekeztük kifejezni köszönetünket az elmúlt időszakban tanúsított helytállásukért. A gyógyszerellátást folyamatosan biztosították a lakosság részére, a munkavégzés töretlenül magas színvonalon zajlott az extrém körülmények között is. Tudjuk, hogy sokszor erőn felül teljesítettek, amit a teljes vezetőség nevében ismételten szeretnénk megköszönni. Fogadják szeretettel az alábbi filmet, amellyel szeretnénk megmutatni … Continue reading "KEDVES MUNKATÁRSAK!"