BENU Franchise Partner Dunakeszin

2014. augusztus 5.

Csatlakozott a BENU Franchise hálózathoz a dunakeszi Árnika Gyógyszertár.

benu-dunakeszi-arnika2

Dunakeszi lakosai számára eddig is ismerősen csengett a BENU elnevezés, hiszen a lakótelepen működő Rézkígyó Gyógyszertár évek óta a BENU Gyógyszertár Hálózathoz tartozik. Idén nyáron azonban felgyorsultak a BENU-t érintő események a településen.

A Rézkígyó Gyógyszertár megújult, a főút mellett található Árnika Gyógyszertár pedig franchise partnerként csatlakozott a patika-lánchoz.

Mostantól az Árnika Gyógyszertárban is elérhetőek a BENU Gyógyszertárak akciói. A gyógyszertár átépítésére még várni kell, de a kínálat itt is átláthatóbb lett. Azoknak, akik az ismerős gyógyszerészek miatt járnak az Árnika Gyógyszertárba nem kell félniük, a személyzet változatlan maradt. Hasonlóan megmaradt a gyógyszertár nyitva tartási rendje, hétköznapokon  7.30-19.00-ig, szombaton 8.00-14.00-ig tart nyitva.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Hámló arcbőr – Ez állhat mögötte

Hámló arcbőr – Ez állhat mögötte

A bőr testünk első védelmi vonala, ezért épsége fontos a különféle környezeti ártalmak, kórokozók elleni védekezésben. Az egészséges bőr hidratált, ép és vízzel telített. Sokan szenvednek azonban hámló, irritált, sebesülésre hajlamos bőrüktől.

A frontérzékenység oka és tünetei

A frontérzékenység oka és tünetei

A frontérzékenység gyakori egészségügyi probléma, a civilizációs életmód és étrend következtében pedig egyre több embert érint. Hatása és tünetei egyénenként eltérők lehetnek. De miért alakul ki, és mit tehetünk a tünetek enyhítésére?

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.