Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

2019. június 3.

Kapcsolódó tünetek:

ráncos arcbőr

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.

Cosmo Beauty Awards 2019

Cosmo Beauty Awards 2019
A Cosmopolitan Beauty Awards a legnépszerűbb szépségtermékek versenye, amit világszerte minden évben több országban is megrendeznek. 2017 óta itthon is díjazzák a beauty-újdonságokat, a felhívásnak pedig idén is nagy sikere volt, hiszen összesen 216 nevezés érkezett, ezekből 6 fő kategóriában (smink, bőrápolás, testápolás, parfüm, hajápolás, egyéb), 35 alkategóriában összesen 70 nyertest hirdettek ki a május 30-án megrendezett díjátadó eseményen a szakmai zsűri értékelése és a közönség szavazatai alapján.

A Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyugtatja, táplálja és fiatalítja az érzékeny szemkörnyéket. Összetevőinek köszönhetően csökkenti a szem alatti sötét karikákat és táskákat, miközben feszesíti, frissíti és ragyogóvá teszi a bőrt.

A Skincode márkát svájci bőrápolási szakértők hozták létre. A márka csapata a kezdetektől fogva együttműködött világszerte elismert svájci dermatológusokkal, hatóanyagszakértőkkel és laboratóriumokkal, melynek eredményeképpen létrejött a két innovatív termékcsalád: a Skincode Essentials és a Skincode Exclusive.
A Skincode Essential termékekkel kapcsolatosan az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy mindenmentes termékek:

• illatanyagmentesek,
• tartósítószer-mentesek,
• színezékmentesek,
• nem tartalmaznak állati származékokat,
• a cég nem végez állatkísérleteket sem.

  • Skincode Fiatalító szemkörnyékápoló krém - minden bőrtípusra 15ml

    Skincode Fiatalító szemkörnyékápoló krém - ...

    <p>A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló nyerte!<br /><br /></p> <p>Ez a nyugtató szemkrém táplálja és fiatalítja az érzékeny szemkörnyéket . Összetevőinek köszönhetően csökkenti a szem alatti sötét karikákat és táskákat, miközben feszesíti, frissíti és ragyogóvá teszi a bőrt. Szemészetileg tesztelt. </p>

    11 900 Ft

Kulcsszavak: