Az egészséges, szép bőr kódja

Megérkezett Magyarországra a Skincode! A márka – melyet jelenleg a világ több mint 40 országában forgalmaznak – portfóliója két kiemelkedő minőségű és hatékonyságú termékcsaládból áll. A Skincode Essentials és Skincode Exclusive termékek az élet minden szakaszának bőrápolási igényeire, illetve a legváltozatosabb bőrproblémákra is megoldást nyújtanak.   A márka arra az alapelvre épít, hogy a bőr genetikai „kódját” figyelembe kell venni a bőrápolás során. A két termékcsalád olyan csúcsminőségű, innovatív bőrápolási termékeket nyújt a felhasználók számára, melyek tükrözik a Svájc nevével egyet jelentő pontosságot és minőséget.  

Skincode Essentials

Minden, amire bőrének szüksége van, és semmi, amire nincs A Skincode Essentials olyan dermokozmetikai termékcsalád, melyet a mindennapi bőrápolási szükségletek kielégítésére hoztak létre. A termékcsalád különböző termékei még az aknés, nagyon érzékeny, száraz, allergizálódásra hajlamos vagy pigmentfoltos bőr ápolására is megoldást kínálnak. A klinikailag is bizonyítottan hatékony kozmetikumok természetes kivonatok és biotechnológiai összetevők keverékét tartalmazzák.  A CM-Glucan, - mely minden Essentials termékben megtalálható kulcsfontosságú hatóanyag - növeli a sejtek megújulási sebességét, ezáltal lassítja az öregedési folyamatot. CM-Glucan  - Egy kiemelkedően hatékony aktív hatóanyag [gallery size="full" columns="1" ids="20008"] A Skincode Essentials termékek:
  • 100%-ban színezékmentesek
  • 100%-ban illatanyagmentesek
  • 100%-ban tartósítószermentesek
  • 100%-ban mentesek állati eredetű szerektől
 

Skincode Ecxlusive

Speciális sejtterápia a fiatalabbnak látszó bőrért A Skincode Exclusive egy kiemelkedő minőségű és hatékonyságú sejtterápiás bőrápoló termékcsalád, amelyet az érett bőr speciális igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. Az erőteljes öregedésgátló hatóanyagok felgyorsítják a sejtek megújulási folyamatát, amely lelassul a kor előrehaladtával. A kulcsfontosságú összetevő: A 2. generációs aktív sejtregeneráló komplex (ACR G2) valódi innováció a bőr öregedése elleni küzdelemben. Két komplex exkluzív kombinációjából áll: Syn®-Tacks (peptid komplex) és szójaglikogén. A két komplex együttesen hat, segítenek a felhám és a bőr természetes megújulási folyamatainak helyreállításában, amely az évek múlásával csökken. Láthatóan csökkentik az apró ráncokat, a bőr ragyogóbbá, feszesebbé válik. Intenzíven hidratálják a bőrt, javítják a rugalmasságát, elősegítik a sejtek megújulását. Védenek az UV sugárzás káros hatásai és a szabad gyökök ellen. [gallery size="full" link="none" ids="20006"] A Skincode Exclusive termékek:
  • Parabénmentesek
  • Allergénmentes illatanyagokat tartalmaznak
  • ACR G2 komplex hatóanyagot tartalmaznak
  • Bőrgyógyászatilag teszteltek
  • Állatokon nem teszteltek
 

Az alábbi helyszínen és időpontokban kaphat szakértői segítséget:

[gallery columns="1" size="full" ids="20016" ]

2018. február 12.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink