Átalakult a Zsálya Gyógyszertár Budapest III. kerületében

2014. július 7.

Júliustól megszépülve várja vásárlóit a kaszásdűlői lakótelep egészségügyi ellátó épületében működő Zsálya Gyógyszertár.

benu--bp-zsalya2Stílszerűen, a Semmelweis naphoz igazítva nyitotta meg ismét kapuit a Zsálya Gyógyszertár a III. kerületben, a Pethe Ferenc téren. Ezzel újabb taggal bővült az BENU Hálózathoz tartozó, átalakított gyógyszertárak sora. A BENU Koncepciónak megfelelően a zárt vitrineket nyitott polcok, a gyógyszerészeket takaró üvegfalakat bejárható szabad tér váltotta fel. A gyönyörűen átalakított patikatérbe lépve könnyű az eligazodás, kényelmesen válogathatunk a termékek között, amelyek nagy részét kézbe vehetjük, összehasonlíthatjuk.

benu--bp-zsalya3Ami a régi gyógyszertárból megmaradt az a szakértelem, a gyógyszerészek készséges kiszolgálása és azon tanácsaik, melyekkel egészségtudatosan élhetjük mindennapjainkat.

Fbenu--bp-zsalya4órizs Józsefné gyógyszertárvezető asszony köszönetét fejezte ki a dolgozóknak a túlórákért és a kitartásért, melynek eredményeként minden a helyére kerülhetett és az „új” Zsálya Gyógyszertár a tervezett időpontban ismét megnyithatott. Elmondása szerint csupa pozitív visszajelzés érkezik a vásárlóktól. Szívesen szemlélik meg a termékeket vásárlás előtt és máris tapasztalható, hogy sokkal többen kérik ki a gyógyszerészek tanácsait a választásban.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.