Átalakult a Zsálya Gyógyszertár Budapest III. kerületében

Átalakult a Zsálya Gyógyszertár Budapest III. kerületében

Stílszerűen, a Semmelweis naphoz igazítva nyitotta meg ismét kapuit a Zsálya Gyógyszertár a III. kerületben, a Pethe Ferenc téren. Ezzel újabb taggal bővült az BENU Hálózathoz tartozó, átalakított gyógyszertárak sora. A BENU Koncepciónak megfelelően a zárt vitrineket nyitott polcok, a gyógyszerészeket takaró üvegfalakat bejárható szabad tér váltotta fel. A gyönyörűen átalakított patikatérbe lépve könnyű az eligazodás, kényelmesen válogathatunk a termékek között, amelyek nagy részét kézbe vehetjük, összehasonlíthatjuk.

Ami a régi gyógyszertárból megmaradt az a szakértelem, a gyógyszerészek készséges kiszolgálása és azon tanácsaik, melyekkel egészségtudatosan élhetjük mindennapjainkat.

Fbenu--bp-zsalya4órizs Józsefné gyógyszertárvezető asszony köszönetét fejezte ki a dolgozóknak a túlórákért és a kitartásért, melynek eredményeként minden a helyére kerülhetett és az „új” Zsálya Gyógyszertár a tervezett időpontban ismét megnyithatott. Elmondása szerint csupa pozitív visszajelzés érkezik a vásárlóktól. Szívesen szemlélik meg a termékeket vásárlás előtt és máris tapasztalható, hogy sokkal többen kérik ki a gyógyszerészek tanácsait a választásban.

2014. július 7.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink