Átalakult a Zsálya Gyógyszertár Budapest III. kerületében

2014. július 7.

Júliustól megszépülve várja vásárlóit a kaszásdűlői lakótelep egészségügyi ellátó épületében működő Zsálya Gyógyszertár.

benu--bp-zsalya2Stílszerűen, a Semmelweis naphoz igazítva nyitotta meg ismét kapuit a Zsálya Gyógyszertár a III. kerületben, a Pethe Ferenc téren. Ezzel újabb taggal bővült az BENU Hálózathoz tartozó, átalakított gyógyszertárak sora. A BENU Koncepciónak megfelelően a zárt vitrineket nyitott polcok, a gyógyszerészeket takaró üvegfalakat bejárható szabad tér váltotta fel. A gyönyörűen átalakított patikatérbe lépve könnyű az eligazodás, kényelmesen válogathatunk a termékek között, amelyek nagy részét kézbe vehetjük, összehasonlíthatjuk.

benu--bp-zsalya3Ami a régi gyógyszertárból megmaradt az a szakértelem, a gyógyszerészek készséges kiszolgálása és azon tanácsaik, melyekkel egészségtudatosan élhetjük mindennapjainkat.

Fbenu--bp-zsalya4órizs Józsefné gyógyszertárvezető asszony köszönetét fejezte ki a dolgozóknak a túlórákért és a kitartásért, melynek eredményeként minden a helyére kerülhetett és az „új” Zsálya Gyógyszertár a tervezett időpontban ismét megnyithatott. Elmondása szerint csupa pozitív visszajelzés érkezik a vásárlóktól. Szívesen szemlélik meg a termékeket vásárlás előtt és máris tapasztalható, hogy sokkal többen kérik ki a gyógyszerészek tanácsait a választásban.

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.

Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.