Áprilistól megújult a Szent Miklós Gyógyszertár

Áprilistól megújult a Szent Miklós Gyógyszertár
Szigetszentmiklós régi gyógyszertára felújítását követően immáron a legmodernebb belső kialakítással nyitotta meg kapuit áprilisban. Bár a régi vásárlók a megszokás miatt még a korábbi bejárati ajtón próbálnak benyitni a patikába, a mellette lévő új bejáraton belépve mindenki az elismerés hangján szól és tetszésének ad hangot.
Szabó József Polgármester megnyitó beszédében Latinovits Zoltán szavait és gondolatait idézte a pozitív emberi kapcsolatok gyógyító erejéről, azok fontosságáról. Örömét fejezte ki, hogy az új és modern környezetben a megszokott arcokat és a megszokott magas színvonalú szolgáltatást találja a betérő. Megjegyezte egyúttal, hogy a gyógyszertár belső átalakítása pár héttel előzte meg a külső megújulást, a már zajló projekt keretében ugyanis az egész lakótelep, így a gyógyszertár épülete is felújításra kerül.
benu-sztmiklos1Dr. Cirici Enikő gyógyszertárvezető köszönetét fejezte ki a dolgozóknak, kollégáinak és külön Szirmainé Köves Margitnak, megbízott vezetőnek, az átalakítással járó nehézségek megoldásáért. „Ami új a Szent Miklós Gyógyszertárban, az a szabad polcos elhelyezés és vásárlási lehetőség, valamint a kibővült termékkínálat. Ami régi nálunk, az a megszokott szakértelem tapasztalat és kedvesség, amivel a gyógyszerészek változatlanul várják a betérőket! Mondta beszédében gyógyszertárvezető asszony.
2014. május 7.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink