A Szent Anna már a sokadik átvarázsolt BENU Gyógyszertár

A Szent Anna már a sokadik átvarázsolt BENU Gyógyszertár
A Vándor Sándor utcai egészségügyi épület együttes tagja, a Szent Anna Gyógyszertár óta különleges élményt nyújt a betérőknek. A BENU Hálózathoz tartozó gyógyszertár immáron átalakított belső térrel rendelkezik, mely lehetőséget teremt arra, hogy a nyitott tárlókban és a polcokon elhelyezett termékek között nézelődhessenek, válogathassanak a vásárlók.
 Az új belső tér barátságosabb és közvetlenebb, így még nagyobb hangsúlyt kap a bizalom, mellyel a vásárlók a gyógyszerészek felé fordulnak. „Nem csak akkor térnek be hozzánk, amikor kiváltják az orvosok által felírt készítményeket, hanem megelőzési céllal érdeklődnek és keresnek étrend- és táplálék kiegészítő készítményeket, valamint szépségápolási és dentálhigiénés termékeket”. Emelte ki Hegedűsné Dr. Vass Edit a gyógyszertár vezetője.
cikkep5A megnyitó ünnepsége Ughy Attila polgármester is részt vett és szavaival méltatta az átalakulás előnyeit és értékeit. „A Szent Anna Gyógyszertár szomszédságában található egészségügyi intézmény, az épület másik oldalán álló iskola, továbbá a lakóépületek közelsége miatta kiemelt szerep jut a gyógyszertárnak az idősebb lakosok segítésében, a kisgyermekes családok életében, hiszen számukra nagyon fontos az egészséges életmód, az egészség megőrzése és az a lehetőség, hogy ehhez szakértő tanácsokat, javaslatokat kaphatnak a gyógyszertár dolgozóitól nap, mint nap”. A Szent Anna a 46. átalakított gyógyszertár a BENU Hálózatban.
2014. március 19.

Kiemelt ajánlatunk