A Megyeri Gyógyszertár is csatlakozott a BENU Gyógyszertár Hálózathoz

2016. július 20.

2016. július 18-án ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött avató eseményen nyitották meg hivatalosan a BENU Megyeri Gyógyszertárat.

benu-megyeri-bp_301_2A Békásmegyer szívében található Megyeri Gyógyszertár immáron BENU Gyógyszertárként várja a betegeket, betérő vásárlókat. A Megyeri Gyógyszertár tulajdonosai úgy döntöttek, franchise partnerként csatlakoznak a BENU Hálózathoz. Az ünnepélyes megnyitó során László Viktor, a Megyeri Gyógyszertár tulajdonosa nosztalgiával tekintett vissza gyermekkorára: szekszárdi gyógyszerész család sarjaként már gyermekként gyógyszeres dobozokból épített várat, és elmondása szerint már egébenu-megyeri-bp_301_3szen fiatal korában azt tervezgette, hogy a családi tradícióhoz méltó dolgot épít majd fel a gyógyszerészet területén. Külföldi benyomásainak és a követendő minta megvalósításának lehetőségét látta meg a BENU értékekben: szakértelmet, tapasztalatot, a sikeres operatív működés feltételeit és a betegség-megelőzés fontosságát. A László család ezért döntött úgy, hogy a Megyeri Gyógyszertár ez év júliusától BENU franchise-partnerként működjön tovább.

A szalagátvágással egybekötött avató eseményen köszöntötte a résztvevőket Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere, Kelemen Viktória is. Alpolgármester Asszony köszönetet mondott a László családnak és a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, hiszen – elmondása szerint – a Megyeri Gyógyszertárban megvalósított beruházás nagyban hozzájárul a kerület lakossága egészségügyi ellátásának fejlesztéséhez. benu-megyeri-bp_301_4Kelemen Viktória utalt arra is, hogy Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata kiemelt hangsúlyt fektet a békásmegyeri piac területének rehabilitálására, ezen folyamat fontos részeként tekinthetünk a BENU Megyeri Gyógyszertár nyugat-európai színvonalú kialakítására is.

Az ünnepélyes megnyitón a BENU Magyarország Zrt. vezetői és munkatársai is részt vettek. Az Igazgatótanács nevébbenu-megyeri-bp_301en ünnepi beszédet mondott dr. Zlinszky János és Wolfgang Wallisch. A BENU Magyarország Zrt. vezetői megköszönték a László család bizalmát és szívből gratuláltak a felújított, gyönyörű BENU Megyeri Gyógyszertár minden dolgozójának.
A BENU Megyeri Gyógyszertár Budapest III. kerületében a negyedik, Békásmegyeren a harmadik BENU Gyógyszertár. A vásárlók első visszajelzése rendkívül pozitív. A László Viktor és munkatársai minden bizonnyal sikeresen viszik tovább a családi tradíciót.

Dermokozmetikai tanácsadás

Tanácsadóink segítenek megtalálni az Ön bőrtípusához megfelelő kozmetikumokat.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.