A Megyeri Gyógyszertár is csatlakozott a BENU Gyógyszertár Hálózathoz

2016. július 20.

2016. július 18-án ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött avató eseményen nyitották meg hivatalosan a BENU Megyeri Gyógyszertárat.

benu-megyeri-bp_301_2A Békásmegyer szívében található Megyeri Gyógyszertár immáron BENU Gyógyszertárként várja a betegeket, betérő vásárlókat. A Megyeri Gyógyszertár tulajdonosai úgy döntöttek, franchise partnerként csatlakoznak a BENU Hálózathoz. Az ünnepélyes megnyitó során László Viktor, a Megyeri Gyógyszertár tulajdonosa nosztalgiával tekintett vissza gyermekkorára: szekszárdi gyógyszerész család sarjaként már gyermekként gyógyszeres dobozokból épített várat, és elmondása szerint már egébenu-megyeri-bp_301_3szen fiatal korában azt tervezgette, hogy a családi tradícióhoz méltó dolgot épít majd fel a gyógyszerészet területén. Külföldi benyomásainak és a követendő minta megvalósításának lehetőségét látta meg a BENU értékekben: szakértelmet, tapasztalatot, a sikeres operatív működés feltételeit és a betegség-megelőzés fontosságát. A László család ezért döntött úgy, hogy a Megyeri Gyógyszertár ez év júliusától BENU franchise-partnerként működjön tovább.

A szalagátvágással egybekötött avató eseményen köszöntötte a résztvevőket Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere, Kelemen Viktória is. Alpolgármester Asszony köszönetet mondott a László családnak és a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, hiszen – elmondása szerint – a Megyeri Gyógyszertárban megvalósított beruházás nagyban hozzájárul a kerület lakossága egészségügyi ellátásának fejlesztéséhez. benu-megyeri-bp_301_4Kelemen Viktória utalt arra is, hogy Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata kiemelt hangsúlyt fektet a békásmegyeri piac területének rehabilitálására, ezen folyamat fontos részeként tekinthetünk a BENU Megyeri Gyógyszertár nyugat-európai színvonalú kialakítására is.

Az ünnepélyes megnyitón a BENU Magyarország Zrt. vezetői és munkatársai is részt vettek. Az Igazgatótanács nevébbenu-megyeri-bp_301en ünnepi beszédet mondott dr. Zlinszky János és Wolfgang Wallisch. A BENU Magyarország Zrt. vezetői megköszönték a László család bizalmát és szívből gratuláltak a felújított, gyönyörű BENU Megyeri Gyógyszertár minden dolgozójának.
A BENU Megyeri Gyógyszertár Budapest III. kerületében a negyedik, Békásmegyeren a harmadik BENU Gyógyszertár. A vásárlók első visszajelzése rendkívül pozitív. A László Viktor és munkatársai minden bizonnyal sikeresen viszik tovább a családi tradíciót.

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.