A Megyeri Gyógyszertár is csatlakozott a BENU Gyógyszertár Hálózathoz

A Megyeri Gyógyszertár is csatlakozott a  BENU Gyógyszertár Hálózathoz

A Békásmegyer szívében található Megyeri Gyógyszertár immáron BENU Gyógyszertárként várja a betegeket, betérő vásárlókat. A Megyeri Gyógyszertár tulajdonosai úgy döntöttek, franchise partnerként csatlakoznak a BENU Hálózathoz. Az ünnepélyes megnyitó során László Viktor, a Megyeri Gyógyszertár tulajdonosa nosztalgiával tekintett vissza gyermekkorára: szekszárdi gyógyszerész család sarjaként már gyermekként gyógyszeres dobozokból épített várat, és elmondása szerint már egészen fiatal korában azt tervezgette, hogy a családi tradícióhoz méltó dolgot épít majd fel a gyógyszerészet területén. Külföldi benyomásainak és a követendő minta megvalósításának lehetőségét látta meg a BENU értékekben: szakértelmet, tapasztalatot, a sikeres operatív működés feltételeit és a betegség-megelőzés fontosságát. A László család ezért döntött úgy, hogy a Megyeri Gyógyszertár ez év júliusától BENU franchise-partnerként működjön tovább.

A szalagátvágással egybekötött avató eseményen köszöntötte a résztvevőket Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere, Kelemen Viktória is. Alpolgármester Asszony köszönetet mondott a László családnak és a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, hiszen – elmondása szerint – a Megyeri Gyógyszertárban megvalósított beruházás nagyban hozzájárul a kerület lakossága egészségügyi ellátásának fejlesztéséhez. benu-megyeri-bp_301_4Kelemen Viktória utalt arra is, hogy Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata kiemelt hangsúlyt fektet a békásmegyeri piac területének rehabilitálására, ezen folyamat fontos részeként tekinthetünk a BENU Megyeri Gyógyszertár nyugat-európai színvonalú kialakítására is.

Az ünnepélyes megnyitón a BENU Magyarország Zrt. vezetői és munkatársai is részt vettek. Az Igazgatótanács nevébbenu-megyeri-bp_301en ünnepi beszédet mondott dr. Zlinszky János és Wolfgang Wallisch. A BENU Magyarország Zrt. vezetői megköszönték a László család bizalmát és szívből gratuláltak a felújított, gyönyörű BENU Megyeri Gyógyszertár minden dolgozójának. A BENU Megyeri Gyógyszertár Budapest III. kerületében a negyedik, Békásmegyeren a harmadik BENU Gyógyszertár. A vásárlók első visszajelzése rendkívül pozitív. A László Viktor és munkatársai minden bizonnyal sikeresen viszik tovább a családi tradíciót.

2016. július 20.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink