A BENU Online Gyógyszertár elindul a 2017-es Év Internetes Kereskedője Díjért

2017. április 11.

2016 novembere óta a BENU Gyógyszertárak által forgalmazott készítmények már online is megvásárolhatóak a BENU Online Gyógyszertár felületén.

Az online gyógyszertár útnak indításával vásárlóink kényelmesen, otthonról rendelhetik meg a termékeket házhoz szállítással vagy akár ingyenes személyes átvétellel kiemelt gyógyszertáraink egyikében.

A szavazás alábbi linkre kattintva érhető el:
http://bit.ly/szavazasBENU

A BENU célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartók legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő kiszolgálása, ez az internetes rendelések esetében sincs másképp. Az online gyógyszertárunk esetében igyekszünk a vásárlói igényekhez igazodva folyamatosan fejlődni és a piacon egyedülálló, a BENU által képviselt szakértelmet kamatoztatni.

Hisszük, hogy törekvéseink eredményeként vásárlóink színvonalas kiszolgálásban részesülnek, így idén a BENU Online Gyógyszertár elindul a 2017-es Év Internetes Kereskedője Díjért. Ha Ön is az elégedett vásárlóink közé tartozik, akkor kérjük, szavazzon ránk április 30-ig a 2017-es Év Internetes Kereskedője Díj szavazásán.

Legyen a BENU Online Gyógyszertár az év internetes kereskedője!

A szavazás alábbi linkre kattintva érhető el:
http://bit.ly/szavazasBENU

 

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Stresszkezelés a maximumon!

Stresszkezelés a maximumon!

Formálja át a mindennapi stresszt az eredeti MAGNE B6-tal! Töltse ki stressztesztünket!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.

A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elnyerte az Év Boltja Különdíjat 2017

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdette meg Az Év Boltja versenyét. A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában, amelyre nagyon büszkék vagyunk.