A BENU Online Gyógyszertár elindul a 2017-es Év Internetes Kereskedője Díjért

2017. április 11.

2016 novembere óta a BENU Gyógyszertárak által forgalmazott készítmények már online is megvásárolhatóak a BENU Online Gyógyszertár felületén.

Az online gyógyszertár útnak indításával vásárlóink kényelmesen, otthonról rendelhetik meg a termékeket házhoz szállítással vagy akár ingyenes személyes átvétellel kiemelt gyógyszertáraink egyikében.

A szavazás alábbi linkre kattintva érhető el:
http://bit.ly/szavazasBENU

A BENU célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartók legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő kiszolgálása, ez az internetes rendelések esetében sincs másképp. Az online gyógyszertárunk esetében igyekszünk a vásárlói igényekhez igazodva folyamatosan fejlődni és a piacon egyedülálló, a BENU által képviselt szakértelmet kamatoztatni.

Hisszük, hogy törekvéseink eredményeként vásárlóink színvonalas kiszolgálásban részesülnek, így idén a BENU Online Gyógyszertár elindul a 2017-es Év Internetes Kereskedője Díjért. Ha Ön is az elégedett vásárlóink közé tartozik, akkor kérjük, szavazzon ránk április 30-ig a 2017-es Év Internetes Kereskedője Díj szavazásán.

Legyen a BENU Online Gyógyszertár az év internetes kereskedője!

A szavazás alábbi linkre kattintva érhető el:
http://bit.ly/szavazasBENU

 

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.