A BENU Online Gyógyszertár elindul a 2017-es Év Internetes Kereskedője Díjért

2017. április 11.

2016 novembere óta a BENU Gyógyszertárak által forgalmazott készítmények már online is megvásárolhatóak a BENU Online Gyógyszertár felületén.

Az online gyógyszertár útnak indításával vásárlóink kényelmesen, otthonról rendelhetik meg a termékeket házhoz szállítással vagy akár ingyenes személyes átvétellel kiemelt gyógyszertáraink egyikében.

A szavazás alábbi linkre kattintva érhető el:
http://bit.ly/szavazasBENU

A BENU célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartók legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő kiszolgálása, ez az internetes rendelések esetében sincs másképp. Az online gyógyszertárunk esetében igyekszünk a vásárlói igényekhez igazodva folyamatosan fejlődni és a piacon egyedülálló, a BENU által képviselt szakértelmet kamatoztatni.

Hisszük, hogy törekvéseink eredményeként vásárlóink színvonalas kiszolgálásban részesülnek, így idén a BENU Online Gyógyszertár elindul a 2017-es Év Internetes Kereskedője Díjért. Ha Ön is az elégedett vásárlóink közé tartozik, akkor kérjük, szavazzon ránk április 30-ig a 2017-es Év Internetes Kereskedője Díj szavazásán.

Legyen a BENU Online Gyógyszertár az év internetes kereskedője!

A szavazás alábbi linkre kattintva érhető el:
http://bit.ly/szavazasBENU

 

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.