A BENU Online Gyógyszertár elindul a 2017-es Év Internetes Kereskedője Díjért

2017. április 11.

2016 novembere óta a BENU Gyógyszertárak által forgalmazott készítmények már online is megvásárolhatóak a BENU Online Gyógyszertár felületén.

Az online gyógyszertár útnak indításával vásárlóink kényelmesen, otthonról rendelhetik meg a termékeket házhoz szállítással vagy akár ingyenes személyes átvétellel kiemelt gyógyszertáraink egyikében.

A szavazás alábbi linkre kattintva érhető el:
http://bit.ly/szavazasBENU

A BENU célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartók legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő kiszolgálása, ez az internetes rendelések esetében sincs másképp. Az online gyógyszertárunk esetében igyekszünk a vásárlói igényekhez igazodva folyamatosan fejlődni és a piacon egyedülálló, a BENU által képviselt szakértelmet kamatoztatni.

Hisszük, hogy törekvéseink eredményeként vásárlóink színvonalas kiszolgálásban részesülnek, így idén a BENU Online Gyógyszertár elindul a 2017-es Év Internetes Kereskedője Díjért. Ha Ön is az elégedett vásárlóink közé tartozik, akkor kérjük, szavazzon ránk április 30-ig a 2017-es Év Internetes Kereskedője Díj szavazásán.

Legyen a BENU Online Gyógyszertár az év internetes kereskedője!

A szavazás alábbi linkre kattintva érhető el:
http://bit.ly/szavazasBENU

 

Dermokozmetikai tanácsadás

Keresse szakértőinket az alábbi BENU Gyógyszertárakban, a személyre szabott ingyenes bőrápolási tanácsokért.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.