A BENU már a harmadik patikát újítja fel Győrben

2016. november 9.

A BENU komoly beruházásának köszönhetően teljes átalakuláson ment keresztül a Pálffy utcában, az Igazságügyi Szakértői Intézet közvetlen szomszédságában található BENU Kígyó Gyógyszertár.

benu-301x227_1 (6)A patika továbbra is a méltán elismert, jól megszokott szakértelemmel, de immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóközpontú, modern, barátságos belső térrel, a patika személyzetét a vásárlóktól elválasztó üvegablakok nélkül, még szélesebb termékválasztékkal várja a betérő betegeket, vásárlókat. A BENU Kígyó Gyógyszertár megújulását ünnepélyes szalagátvágási ceremónia kíséretében ünnepelték a patika dolgozói, a BENU Magyarország Zrt. vezetői és a meghívott orvos kollégák. A Győri Önkormányzat részéről az ünnepségen részt vett és köszöntő beszédet mondott Borsi Róbert, a Közigazgatási és Közrendvédelmi Bizottság elnöke is. A képviselő úr beszédében hangsúlyozta: a BENU Kígyó Gyógyszertár felújítása, a nyugat-európai színvonalú infrastruktúra hozzájárul Győr város egészségügyi szolgáltatásainak fejlődéséhez. Emellett különösen fontos az is, hogy a megújult gyógyszertár még nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy rendkívül széles termékválasztékot nyújtson az egészségmegőrzést szolgáló készítményekből. Ezek a készítmények immáron úgynevezett „szabad polcokon”
helyezkednek el, a vásárlók a sor feltartása nélkül kézbe vehetik őket, tájékozódhatnak hatóanyagokkal, árakkal kapcsolatban, ezáltal több időt tudnak szánni a megfelelő termék kiválasztására.benu-301x227_2 (8)

A BENU Gyógyszertár Hálózatot üzemeltető BENU Magyarország Zrt. a patikák modernizálását 2012-ben kezdte el, ma Magyarországon már benu-300x248_3 (6)csaknem nyolcvan felújított BENU Gyógyszertárba térhetünk be. Az ünnepélyes megnyitón dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. köszönetet mondott a BENU Kígyó Gyógyszertár vezetőjének, Pólyáné dr. Ősze Zsuzsannának és a gyógyszertár minden dolgozójának, hogy példás csapatmunkájuknak köszönhetően a BENU Kígyó Gyógyszertár mindössze kilenc nap leforgása alatt teljesen átalakulhatott, és ma már modern, a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre alkalmas környezetben fogadhatja a betérő vásárlókat és segítheti a szomszédos egészségügyi intézmények, orvosok munkáját.