A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elnyerte az Év Boltja Különdíjat 2017

2017. május 9.

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdette meg Az Év Boltja versenyét. A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában, amelyre nagyon büszkék vagyunk.

A verseny célja, hogy megtalálják Magyarország meghatározott szempontok szerint legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit, illetve, hogy a vásárlóbarátság, az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala, az üzlet belső kialakítása, különleges megoldásainak és szolgáltatásainak figyelembevételével felhívja a figyelmet a legkiemelkedőbb kereskedelmi egységekre.

A versenyre 9 fő kategóriában nevezhettek az üzletek, illetve az azokat működtető láncok.

A beadott pályaműveket részben a kereskedelemben, illetve az FMCG-gyártói szektorban ismert és elismert szakemberekből és kreatív, illetve kommunikációs szakemberekből álló zsűri, részben pedig az Élelmiszer Online-on zajló közönségszavazás keretében, a tágabb értelemben vett FMCG szakma képviselői és a vásárlók értékelték és díjazták. A díjak átadására 2017. április 27-én került sor Zamárdiban, az FMCG TOP konferenciájának részeként.

A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában. Ezen elismerés is bizonyítja, hogy a szakma és a nagyközönség is értékelik mindazon erőfeszítéseinket, melyet gyógyszertáraink felújítására, vásárlóbarátabbá tételére fordítunk.

A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elhelyezkedésének köszönhetően a környékbeli lakosok és a nagyszámú átutazó közönség számára is a hét minden napján elérhető széles termékválasztékával. A Sugár gyógyszertár BENU koncepció szerinti arculatát 2012-ben nyerte el, melyet ünnepélyes megnyitó keretében avattunk fel. A BENU Gyógyszertárak közül az egyik legnagyobb officinai térrel rendelkező patika, amely lehetővé teszi az innovatív megoldások további bővítését. A széles dermokozmetikai termékválasztékunkban való eligazodást dermokozmetikai tanácsadással segítjük, mely révén a vásárlók számára a drogériák, parfümériák szolgáltatása a BENU gyógyszertárakban is elérhetővé válik. Szakértőink segítségével az érdeklődők útmutatást kaphatnak bőrtípusukra vonatkozóan, illetve a bőrtípusuknak megfelelő készítmények kapcsán.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.

Dermokozmetikai tanácsadás

Keresse szakértőinket az alábbi BENU Gyógyszertárakban, a személyre szabott ingyenes bőrápolási tanácsokért.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.