A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elnyerte az Év Boltja Különdíjat 2017

2017. május 9.

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdette meg Az Év Boltja versenyét. A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában, amelyre nagyon büszkék vagyunk.

A verseny célja, hogy megtalálják Magyarország meghatározott szempontok szerint legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit, illetve, hogy a vásárlóbarátság, az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala, az üzlet belső kialakítása, különleges megoldásainak és szolgáltatásainak figyelembevételével felhívja a figyelmet a legkiemelkedőbb kereskedelmi egységekre.

A versenyre 9 fő kategóriában nevezhettek az üzletek, illetve az azokat működtető láncok.

A beadott pályaműveket részben a kereskedelemben, illetve az FMCG-gyártói szektorban ismert és elismert szakemberekből és kreatív, illetve kommunikációs szakemberekből álló zsűri, részben pedig az Élelmiszer Online-on zajló közönségszavazás keretében, a tágabb értelemben vett FMCG szakma képviselői és a vásárlók értékelték és díjazták. A díjak átadására 2017. április 27-én került sor Zamárdiban, az FMCG TOP konferenciájának részeként.

A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában. Ezen elismerés is bizonyítja, hogy a szakma és a nagyközönség is értékelik mindazon erőfeszítéseinket, melyet gyógyszertáraink felújítására, vásárlóbarátabbá tételére fordítunk.

A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elhelyezkedésének köszönhetően a környékbeli lakosok és a nagyszámú átutazó közönség számára is a hét minden napján elérhető széles termékválasztékával. A Sugár gyógyszertár BENU koncepció szerinti arculatát 2012-ben nyerte el, melyet ünnepélyes megnyitó keretében avattunk fel. A BENU Gyógyszertárak közül az egyik legnagyobb officinai térrel rendelkező patika, amely lehetővé teszi az innovatív megoldások további bővítését. A széles dermokozmetikai termékválasztékunkban való eligazodást dermokozmetikai tanácsadással segítjük, mely révén a vásárlók számára a drogériák, parfümériák szolgáltatása a BENU gyógyszertárakban is elérhetővé válik. Szakértőink segítségével az érdeklődők útmutatást kaphatnak bőrtípusukra vonatkozóan, illetve a bőrtípusuknak megfelelő készítmények kapcsán.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Stresszkezelés a maximumon!

Stresszkezelés a maximumon!

Formálja át a mindennapi stresszt az eredeti MAGNE B6-tal! Töltse ki stressztesztünket!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.