A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elnyerte az Év Boltja Különdíjat 2017

2017. május 9.

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdette meg Az Év Boltja versenyét. A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában, amelyre nagyon büszkék vagyunk.

A verseny célja, hogy megtalálják Magyarország meghatározott szempontok szerint legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit, illetve, hogy a vásárlóbarátság, az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala, az üzlet belső kialakítása, különleges megoldásainak és szolgáltatásainak figyelembevételével felhívja a figyelmet a legkiemelkedőbb kereskedelmi egységekre.

A versenyre 9 fő kategóriában nevezhettek az üzletek, illetve az azokat működtető láncok.

A beadott pályaműveket részben a kereskedelemben, illetve az FMCG-gyártói szektorban ismert és elismert szakemberekből és kreatív, illetve kommunikációs szakemberekből álló zsűri, részben pedig az Élelmiszer Online-on zajló közönségszavazás keretében, a tágabb értelemben vett FMCG szakma képviselői és a vásárlók értékelték és díjazták. A díjak átadására 2017. április 27-én került sor Zamárdiban, az FMCG TOP konferenciájának részeként.

A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában. Ezen elismerés is bizonyítja, hogy a szakma és a nagyközönség is értékelik mindazon erőfeszítéseinket, melyet gyógyszertáraink felújítására, vásárlóbarátabbá tételére fordítunk.

A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elhelyezkedésének köszönhetően a környékbeli lakosok és a nagyszámú átutazó közönség számára is a hét minden napján elérhető széles termékválasztékával. A Sugár gyógyszertár BENU koncepció szerinti arculatát 2012-ben nyerte el, melyet ünnepélyes megnyitó keretében avattunk fel. A BENU Gyógyszertárak közül az egyik legnagyobb officinai térrel rendelkező patika, amely lehetővé teszi az innovatív megoldások további bővítését. A széles dermokozmetikai termékválasztékunkban való eligazodást dermokozmetikai tanácsadással segítjük, mely révén a vásárlók számára a drogériák, parfümériák szolgáltatása a BENU gyógyszertárakban is elérhetővé válik. Szakértőink segítségével az érdeklődők útmutatást kaphatnak bőrtípusukra vonatkozóan, illetve a bőrtípusuknak megfelelő készítmények kapcsán.

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.