A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elnyerte az Év Boltja Különdíjat 2017

2017. május 9.

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdette meg Az Év Boltja versenyét. A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában, amelyre nagyon büszkék vagyunk.

A verseny célja, hogy megtalálják Magyarország meghatározott szempontok szerint legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit, illetve, hogy a vásárlóbarátság, az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala, az üzlet belső kialakítása, különleges megoldásainak és szolgáltatásainak figyelembevételével felhívja a figyelmet a legkiemelkedőbb kereskedelmi egységekre.

A versenyre 9 fő kategóriában nevezhettek az üzletek, illetve az azokat működtető láncok.

A beadott pályaműveket részben a kereskedelemben, illetve az FMCG-gyártói szektorban ismert és elismert szakemberekből és kreatív, illetve kommunikációs szakemberekből álló zsűri, részben pedig az Élelmiszer Online-on zajló közönségszavazás keretében, a tágabb értelemben vett FMCG szakma képviselői és a vásárlók értékelték és díjazták. A díjak átadására 2017. április 27-én került sor Zamárdiban, az FMCG TOP konferenciájának részeként.

A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában. Ezen elismerés is bizonyítja, hogy a szakma és a nagyközönség is értékelik mindazon erőfeszítéseinket, melyet gyógyszertáraink felújítására, vásárlóbarátabbá tételére fordítunk.

A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elhelyezkedésének köszönhetően a környékbeli lakosok és a nagyszámú átutazó közönség számára is a hét minden napján elérhető széles termékválasztékával. A Sugár gyógyszertár BENU koncepció szerinti arculatát 2012-ben nyerte el, melyet ünnepélyes megnyitó keretében avattunk fel. A BENU Gyógyszertárak közül az egyik legnagyobb officinai térrel rendelkező patika, amely lehetővé teszi az innovatív megoldások további bővítését. A széles dermokozmetikai termékválasztékunkban való eligazodást dermokozmetikai tanácsadással segítjük, mely révén a vásárlók számára a drogériák, parfümériák szolgáltatása a BENU gyógyszertárakban is elérhetővé válik. Szakértőink segítségével az érdeklődők útmutatást kaphatnak bőrtípusukra vonatkozóan, illetve a bőrtípusuknak megfelelő készítmények kapcsán.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.