A BENU Bellis Gyógyszertár is hozzájárul Kőbánya fejlődéséhez

A BENU Bellis Gyógyszertár is hozzájárul Kőbánya fejlődéséhez

Rendkívül szembetűnő a változás, ami mindössze néhány nap alatt ment végbe a BENU Bellis Gyógyszertárban: egészen új, világos belső tér fogadja a vásárlókat, a bútorzat kialakítása pedig még emberibb kommunikációt tesz lehetővé a betegekkel. Az egészség megőrzését szolgáló termékeket szabadpolcokon elhelyezve, kategóriák szerint rendezve találjuk meg, így kellő időt szánhatunk az árak és a hatóanyagok összehasonlítására – mindezt a sor feltartása nélkül. A megújult gyógyszertárat ünnepélyes keretek között avatták fel. 2016. szeptember 2-án zöld selyemszalag átvágása jelképezte a BENU Bellis Gyógyszertár új korszakának kezdetét. Az ünnepélyes szalagátvágási ceremónián részt vett és beszédet mondott Kőbánya alpolgármestere, Radványi Gábor is.

Az alpolgármester úr tényszerűen beszélt arról, hogy a kerületben az elmúlt években végzett felmérések szerint a lakosság egészségügyi állapota a budapesti átlagnál is jelentősen rosszabb. Ezért Kőbánya Önkormányzata kiemelt hangsúlyt fektet az egészségügyi intézmények fejlesztésére: ennek jegyébenbellis_3_303x228 az elmúlt két évben három egészségügyi központot újítottak fel és egy további központban terveznek átfogó beruházásokat – éppen a BENU Bellis Gyógyszertár közelében. Radványi Gábor köszönetét fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, hogy a BENU Bellis Gyógyszertár modernizálásával, egy új gyógyszerészeti szemlélet megvalósításával hatékonyan csatlakoznak a kerület egészségügyi reformjához. Kiemelte: rendkívül szerencsés helyzet, amikor a magántőke és az állami tőke értékteremtő törekvései találkoznak.

Abellis_5_303x228 BENU Magyarország Zrt. ezidáig csaknem 100 gyógyszertárat újított fel. A vállalat vezetői és munkatársai a modernizációs folyamat során két fő értéket tartanak szem előtt, melyek az ember és az egészség. E két érték megvalósításához azonban természetesen a patikák dolgozóinak emberi odaadására, szakmai felkészültségére is elengedhetetlen szükség van. A BENU Bellis Gyógyszertár is ennek köszönhetően működik évek óta sikeresen Kőbányán.

2016. november 8.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink